Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Ama agustosun sonuna geliyor ve mudurum yillik izne cikiyor full kalmam lazim ben napicam :KK43:
canım 2 günde bir kontrol oluyorsun iş çıkışı yaparlar zaten 10dk sürmüyor. 14 gün fazla bir işin yokki izne hiç gerek yok. iğneyi evde akşam kendin vuruyorsun.

yavaş olsun mutlu sonla sonuçlansın. yıpratma kendini ne kadar stres yaparsan o kadar çok sorunla karşılaşırsın
Yok onlara uzulmedim. Kendim yapabilirim zaten. Ama transferim iznine denk geliyo ve ben magazaciyim hep ayakta olmam gerekiyor. Mudur yardimcisiyim haliyle mudur olmayinca hep sbh 10 aksam 10 calismam lazim ona cok uzuldum

baktım olmuyor doktora söyler iğneye çeviririm. az değil 1 ekime kadar kullanılacak yazıyor ilaç şemasında. daha öncekilerde progestan fitil kullandı. oda berbattı
Crinone in en kotu tarafi daha sonra topak topak kuruyup pecete yumagi gibi iceride birikmesi ve zorlamasi. Cikarken daha aci oluyor ve adeti gecitiriyor.

Crinone in en kotu tarafi daha sonra topak topak kuruyup pecete yumagi gibi iceride birikmesi ve zorlamasi. Cikarken daha aci oluyor ve adeti gecitiriyor.
ben gecen sefer kendim icerden cikarmistim top top birikmis. ama hemsireye sordum sakin elleme o kendi zamani gelince atar zaten vucuttan dedi. ama orda biriktigini düşünmek bile beni deli ediyor :KK43:

X