Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Benim icimde hic heyecan yok. Bombosum. Haftaya transferim var bir tane Ikinci kalite konacakmis. 24 aydir negatiflerle dolu bi gecmis varken cok umutsuzum. Hakkimizda hayirlisi olsun.
ogrenilmis caresizlik oldu resmen bizlerde... ama sen umutlu ol. gecen sefer hamile kalabildin sonu gelmedi malesef, bu sefer saglikli olucak insallah

kızlarr transfer yapıldıı ama hep sabit yatamıyorum ya dualarınızı eksik etmeyin
ben de sabit yatmadim cnm her vakit kalktim abdest alip oturarak namaz kildim, kuran okudum evin icin de dolastim. devamli yatmak da iyi degil kan dolasimi yavaslar metabolizma yavaslar. zaten kabiz olmuştum hareketsizlik daha beter eder

canım dr söyledi galiba düşük tehlikesi yaratıyormuş oranı önemliymiş risk almadılar galiba protein ağırlıklı beslen dedi soda maydonoz hurma nane kimyon çay kahve kola yasak
hergun aşırı açık cay ictim 1 - 2 bardak ama su gibiydi. ananas hergün ince bi dilim yedim. sodayi duymamistim hic ama Allahtan sadece 1 kere içtim. bol meyve sebze yedim. ama yemeyle icmeyle olcak sey değil valla olcaksa oluyo

Kizlar gunaydin
Sizden bi ricam olacak
Kiz kardeşimin esi tese ameliyati olacak sperm bulunrsa kardeşim hemen opuya alnck birazdan ameliyati var lutfen dualarinizi eksik etmeyin Allah razi olsun hepinizden
herşey gönlünüzce olsun dualarım sizinle

bende hep fitil olarak kullandim cnm vitil olarak hem daha etkili hem de yan etkisi daha az oluyor. agizdan alinca resmen sarhos gibi oluyor insan

kizlar hadii cvp bkliyorum
canim embriyo 5. güne kadar disarda yasamaya bolunmeye devam ederse daha saglikli daha umut vadedici oluyormus. ayrica 5. güne gelen embriyo artik rahme tutunmaya hazir boyuta gelmis oluyormus. ama malesef cok az embriyo dis ortamda 5. güne kadar yasamayi basarabiliyormus o yuzden cok sayida embriyo yoksa doktor risk almamak icin 3. gün transfer yapiyormus. ama bence nasip meselesi 3. gün embriyosu ile hatta 2. kalite embriyo ile bi sürü hamile kalan var. ama 5. gün embriyosu konup hamile kalamayan da cok

aynen canim bu iki uc.günü hem kendime hemde eşime zehir ettim bence t upbebegin ismi yıpranma sureci olsun.iyi geceler canim
aslinda bu surecte cahil olucaksin doktora guvenceksen hic bisi sormucaksin saf olcan biraz ki stres yapmayasin ben eskiden tüp bebekte direk bebek koyuyorlar hemen hamile kalmis oluyorsun saniyordum cok nadir tutumuyor o da zaten düşük oluyor saniyordum keske öyle bilmeye devam edeydim de en azindan umutsuz olmazdim

emily07 haberlerini bekliyorum canim.
canım gittim doktora. yanlız ben merkeze gitmedim kendi doktoruma gittim denizlide yaşadığım için. doktor herşey güzel dedi. rahim kalınlığı 6.1 mm dedi. çok güzel dedi. kan verdim sonucu öğleden sonra 3 de alacağım. daha merkeze bildirmedim canım. bu cuma antalyaya geliyorum. pazartesi transver olacak. transferden sonra bir kaç gün daha antalyada kalır dönerim diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…