- 31 Ocak 2014
- 853
- 718
Allah inss yardımcıları olsun cnmKizlar gunaydin
Sizden bi ricam olacak
Kiz kardeşimin esi tese ameliyati olacak sperm bulunrsa kardeşim hemen opuya alnck birazdan ameliyati var lutfen dualarinizi eksik etmeyin Allah razi olsun hepinizden
Hadi inss bolbol kaliteli embiriyoların olsun cnmKizlar opu ya gidiyorum hepinizin duasina ihtiyacim var simdiden sagolun
Sagol canim Allah razı olsunAllah inss yardımcıları olsun cnm
Canim Rabbim yardimcin olsun guzel haberler verirsn inşallahKizlar opu ya gidiyorum hepinizin duasina ihtiyacim var simdiden sagolun
Allah yardimcisi olsun insallah kimse evlatsiz kalmasin.Sagol canim Allah razı olsun
ogrenilmis caresizlik oldu resmen bizlerde... ama sen umutlu ol. gecen sefer hamile kalabildin sonu gelmedi malesef, bu sefer saglikli olucak insallahBenim icimde hic heyecan yok. Bombosum. Haftaya transferim var bir tane Ikinci kalite konacakmis. 24 aydir negatiflerle dolu bi gecmis varken cok umutsuzum. Hakkimizda hayirlisi olsun.
ben 2 tane 5. gün embriyosu transfer oldum cnm cuma ya da ctesi test yapcam. korkuyla bekliyorumKızlar hadi kojusalim heyecanlarimizi yenelim kimler hangi aşamada? Bu süreç daha cabuk geçebilir
Idrar testi yapmadin mi daha kiz, artik cikar testte :))ben 2 tane 5. gün embriyosu transfer oldum cnm cuma ya da ctesi test yapcam. korkuyla bekliyorum
hadi hayirli olsun cnm bebis olsun insallahKizlar nasilsinz
Ben bugün basladim tedaviye ilk ignemi vurdum gonalf 300 dozla basladik.
Rabbim herkesin gonlune göre versin
ben de sabit yatmadim cnm her vakit kalktim abdest alip oturarak namaz kildim, kuran okudum evin icin de dolastim. devamli yatmak da iyi degil kan dolasimi yavaslar metabolizma yavaslar. zaten kabiz olmuştum hareketsizlik daha beter ederkızlarr transfer yapıldıı ama hep sabit yatamıyorum ya dualarınızı eksik etmeyin
hergun aşırı açık cay ictim 1 - 2 bardak ama su gibiydi. ananas hergün ince bi dilim yedim. sodayi duymamistim hic ama Allahtan sadece 1 kere içtim. bol meyve sebze yedim. ama yemeyle icmeyle olcak sey değil valla olcaksa oluyocanım dr söyledi galiba düşük tehlikesi yaratıyormuş oranı önemliymiş risk almadılar galiba protein ağırlıklı beslen dedi soda maydonoz hurma nane kimyon çay kahve kola yasak
herşey gönlünüzce olsun dualarım sizinleKizlar gunaydin
Sizden bi ricam olacak
Kiz kardeşimin esi tese ameliyati olacak sperm bulunrsa kardeşim hemen opuya alnck birazdan ameliyati var lutfen dualarinizi eksik etmeyin Allah razi olsun hepinizden
bende hep fitil olarak kullandim cnm vitil olarak hem daha etkili hem de yan etkisi daha az oluyor. agizdan alinca resmen sarhos gibi oluyor insanKızlar doktorumdan çok memnun kaldım bugün neler olacağını çok güzel anlattı kullanmam gereken ilaçları bile hazırlayıp verdiler hiç eczaneye gitmedim. Folik asit..tedradox(5 gun)...predinol (5gun)...progestan ( bunu almadan hamile kalman çok zor dedi günde 3 defa fitil olarak)...coraspirin... benim anlamadigim bu progestan ağız yolu ile diyor ama doktorum fitil olarak al dedi
canim embriyo 5. güne kadar disarda yasamaya bolunmeye devam ederse daha saglikli daha umut vadedici oluyormus. ayrica 5. güne gelen embriyo artik rahme tutunmaya hazir boyuta gelmis oluyormus. ama malesef cok az embriyo dis ortamda 5. güne kadar yasamayi basarabiliyormus o yuzden cok sayida embriyo yoksa doktor risk almamak icin 3. gün transfer yapiyormus. ama bence nasip meselesi 3. gün embriyosu ile hatta 2. kalite embriyo ile bi sürü hamile kalan var. ama 5. gün embriyosu konup hamile kalamayan da cokkizlar hadii cvp bkliyorum
aslinda bu surecte cahil olucaksin doktora guvenceksen hic bisi sormucaksin saf olcan biraz ki stres yapmayasinaynen canim bu iki uc.günü hem kendime hemde eşime zehir ettim bence t upbebegin ismi yıpranma sureci olsun.iyi geceler canim
ben telefona bi sürü oyun yükledimKizlar psikolojik olarak guclendirmek icin ne yapsak kendimizi? Bi film listesi ve sarki listesi mi olustursak ne dersiniz ?
canım gittim doktora. yanlız ben merkeze gitmedim kendi doktoruma gittim denizlide yaşadığım için. doktor herşey güzel dedi. rahim kalınlığı 6.1 mm dedi. çok güzel dedi. kan verdim sonucu öğleden sonra 3 de alacağım. daha merkeze bildirmedim canım. bu cuma antalyaya geliyorum. pazartesi transver olacak. transferden sonra bir kaç gün daha antalyada kalır dönerim diye düşünüyorum.emily07 haberlerini bekliyorum canim.