Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Idrar testi yapmadin mi daha kiz, artik cikar testte :))
dedim yaa test yokki cnm :KK43: babama söylesem gidip alamaz ayip olur diye yaşlı adam anneme söylesem dizleri ağrıyor eczane uzak zaten evde her iş onda bana hic bisi yaptirmiyor. bana da dışarı cikma diye kiziyorlar... evde o kadar test var annemlerde test fakirligi cekiyorum ama herseyde bi hayir vardir belki de test yapmamam gerekiyordur.ateş ölçmeye başladım iki gündür çok şükür hep yüksek çıkıyor simdilik o bile umut oldu bana.
senin ilk denemedeki ateş tablonu atabilir misin?

dedik yaa test yokki cnm :KK43: babama söylesem gidip alamaz ayip olur diye yaşlı adam anneme söylesem dizleri ağrıyor eczane uzak zaten evde her iş onda bana hic bisi yaptirmiyor. bana da dışarı cikma diye kiziyorlar... evde o kadar test var annemlerde test fakirligi cekiyorum ama herseyde bi hayir vardir belki de test yapmamam gerekiyordur.ateş ölçmeye başladım iki gündür çok şükür hep yüksek çıkıyor simdilik o bile umut oldu bana.
senin ilk denemedeki ateş tablonu atabilir misin?
canım dışarı çıkmanda bir sakınca yokki. 2. denememde transfer olduğum gün sadece evde durdum o da hiç yatmadım. oturdum tv izledim. diğer günler 2 saatde olsa çıktım dışarı. avm de yormadan kendimi gezdim. bunlarda sakınca yokki. sakınca olsaydı hamile kamazdım. sonucum pozitif olmuştu hatta değerim 220 çıkmıştı 11. gün

canım dışarı çıkmanda bir sakınca yokki. 2. denememde transfer olduğum gün sadece evde durdum o da hiç yatmadım. oturdum tv izledim. diğer günler 2 saatde olsa çıktım dışarı. avm de yormadan kendimi gezdim. bunlarda sakınca yokki. sakınca olsaydı hamile kamazdım. sonucum pozitif olmuştu hatta değerim 220 çıkmıştı 11. gün
evet cnm doğru söylüyorsun eczane 20 dk uzaklıkta aslinda ama bizimkiler cok pimpirik olsun sen yine de cikma evden diyorlar hepsi evhamli:KK43:

ooo daha çok erken bence hiç test yapma. göstermezse moralin bozulur bebeğini etkileme. eğer duramam dersen 10. gün yap derim.
test yok zaten yapamam :KK70: ben bide artik testte negatifi görünce çıldıracak gibi oluyorum 26 aydir daha hayatimda hayaler cizgi bile görmüş degilim hep bembeyaz negatif

Benim iki gündür hafif adet agrilarim olup geciyor kisa süreli bi kac dakka sürüyor. başka biseyim yok. ilk zamanlar batmalar filan oluyordu ama ayni seyler transferden 1 gün önce de oluyordu. ilaclarin etkisi gectikce ne göğüs hassasiyeti kaldi ne kasik batmalari ne mide bulantisi ne kabizlik vücudum normale döndü

Şuan kullandığım ilaçlar vah halimize vah. vallah sonumu pek hayırlı görmüyorum.
13650413_10154262674999034_10386795_n.jpg

canim bu ilaclar olmadan dogal yoluyla rahim kalinlasamiyormu?birde az once merkezi aradim bilgi vermediler bugun ucuncu gunmus anca dondurduklarinda bilgi vereceklermis güya bugun bilgi vereceklerdi
canım dondurulmuş embriyo transferinde bu ilaçlar zorunlu malesef. diğer denemelerimde taze transfer edilmişti sadece sabah akşam progestan fitil kullanmıştım.

canim bu ilaclar olmadan dogal yoluyla rahim kalinlasamiyormu?birde az once merkezi aradim bilgi vermediler bugun ucuncu gunmus anca dondurduklarinda bilgi vereceklermis güya bugun bilgi vereceklerdi
sabırlı ol canım. kuruma göre değişiyor bilgi verme. benim gelecek tüp bebek merkezinde transferden 1 gün önce arayıp yarın tranfer var şu kadar döllendi diyorlardı. antalya ivf de hergün arayıp embriyo hakkında bilgi verdiler. vardır bildikleri sakin ol. inş. her şey güzel olacak

Kızlar nolur şu opu ile ilgili bişeyler söyleyin çok korkuyorum narkoz almaktan
canım opunun bir zorluğu yokki. 10 dk uyuyorsun sadece. uyandığında birşey hissetmiyorsun öyleki benim ağrım bile olmadı. korkulacak bir şey yok sakin ol. koluna damar yolu açıp bir ilaç veriyorlar 10 dk uyuyorsun. uyanık yapılsa çok çok zor o acıya dayanamazsın. kendini sıkarsın o yüzden düşünme sakin ol

canım gittim doktora. yanlız ben merkeze gitmedim kendi doktoruma gittim denizlide yaşadığım için. doktor herşey güzel dedi. rahim kalınlığı 6.1 mm dedi. çok güzel dedi. kan verdim sonucu öğleden sonra 3 de alacağım. daha merkeze bildirmedim canım. bu cuma antalyaya geliyorum. pazartesi transver olacak. transferden sonra bir kaç gün daha antalyada kalır dönerim diye düşünüyorum.
Kac olmasi gerekiyormus ki canim rahimin transfer esnasinda. Gecmis olsun cok sevindim iyi gecmesine canim.

Kızlar nolur şu opu ile ilgili bişeyler söyleyin çok korkuyorum narkoz almaktan
canim niye korkuyorsun ki çook rahat damar yoluyla veriyorlar bir bakmissin hoop bitmis ben odaya gelir gelmez hemen ustumu giydim sonrada esimle sahilde gezdik kah valti yaptik ama ikindi vakti ve ertesi gun cok sancim vardi benim icin o kadar rahattiki kahve icer gibi

Kac olmasi gerekiyormus ki canim rahimin transfer esnasinda. Gecmis olsun cok sevindim iyi gecmesine canim.
teşekkür ederim canım. rahim kalınlığı hakkında hiç bilgim yok. onu bende çok merak ediyorum ama sanırım yeterli değilki estrofeme devam ediyoruz. sadece faydası varmı diye sanırım bu ara kontrol. ben yarından itibaren sabahları 3 estrofen sabah akşam 1 crinone jel forbiol ve cosaspirin kullanıcam. bunların yanında 4 gün sabah akşam tetrodox, günde 1 kez prednol kullanıcam 1 de cuma günü proluton depot iğne vurulacam.

X