Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Kızlar doktorumdan çok memnun kaldım bugün neler olacağını çok güzel anlattı kullanmam gereken ilaçları bile hazırlayıp verdiler hiç eczaneye gitmedim. Folik asit..tedradox(5 gun)...predinol (5gun)...progestan ( bunu almadan hamile kalman çok zor dedi günde 3 defa fitil olarak)...coraspirin... benim anlamadigim bu progestan ağız yolu ile diyor ama doktorum fitil olarak al dedi

Canim daha yumurta toplama asamasindasin degilmj

Denizinkokusu emily07 @ceylanimm1983 iyiki varsınız ya hepinizi tanımasamda seviyorumm hepimiZ bebeişlerimizn fotosunu paylaşalım inşallah
Canim sende iyiki varsin insallah o gunleride gorurz bebislerimzle ilgili tecrübelerimiz i paylasiriz.
Alla alla ben ananas iyi gelio diye duydum bide bi koca anansi 1 gunde yemiosun ztn gunde 1 dilim fln
Sasirdm vala

slm kizlar ))embiriyo kaliteleriyle ilgili yani 5.gun veya3..kaliteleriyle ilgili tecrübe sahibi olanlariniz varsa biraz anlatirmisinz

canım bende onu duymuştum tam alacaktım ananas yasaklar listesine koydu dr birde kabak çekirdeğini tuZlu almıştımm tühh bidaha alayım ozaman
canım ben ne ananas yedim ne çekirdek. gerekse doktorumuz zaten önerir. normal hayatına devam et. sadece ağır kaldırma iş yapma. ben öyle yapmıştım. hatta 1 gün evde dinlendim. diğer günler dışarı çıktım gezdim uzun mesafeli yol olmamak şartıyla. 5 kat indim çıktım ve sonuç pozitifdi. o yüzden yatman yada birşeyler tüketmen gerekmez. ben doktoruma sordum bana lütfen bu tarz şeyler sormayın siz okumuş bir insansınız demişti

onu bende fitil olarak kullandım daha etkili yani. bebeğin tutunması için kullandım. hatta hamile kaldığımda devam ettim o fitile. tetradox benim midemi çok yakıyor uzun sürede geçmiyor nefret ettim o ilaçdan

canim benden daha tecrübeli olduğun için belki daha aciklayici bekliyordum.cvp verdiğin için çok sagol
Can'ım bence 3.gün 5.gün farketmiyor.benim 2 tane 5.gün embriyosu idi tutmadı.başka sayfada bir arkadaşın 2.gün tek embriyosu tuttu.o yüzden 3,5 çok takılma.bende embriyolar 5.güne gelince çok sevinmiştim ama negatif oldu.bunlar hiç önemli değil Can'ım, nasip artık Allah yazdıysa oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…