Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Kizlar yazmayali epey oldu msjlar gmail adresime geliyodu ne olduysa gelmemis bnde epey bisey kacirmisim bizde cumartesi 2 dondurulmus embriyo transveri oldu beklemedeyim bnim gibi bekleyen ve tedavi asamasinda olanlar rabbim sevincli haberlerle mucdelesin
hakkında hayırlısı olsun. benimde 1 ağustosda olacak

Cnm bencede kalitesini fazla takma bnimkide 5 AA di doktorul olabilecek en iyi talite dedi bebisim tutundu ama 2 kan testinde dusuk oldugunu ogrendik rabbim hayirlisiysa bizede nasip edecek anne olmayi kafana takma bu kadar stres seni olumsuz etkiler

her ikisindende olabilir. bu kadar derinlere kadar düşünme derim. sen çok detaylı düşünüyorsun. bunlara çok takılma. psikolojik olarak çok etkilenirsin
aynen canim bu iki uc.günü hem kendime hemde eşime zehir ettim bence t upbebegin ismi yıpranma sureci olsun.iyi geceler canim

aynen canim bu iki uc.günü hem kendime hemde eşime zehir ettim bence t upbebegin ismi yıpranma sureci olsun.iyi geceler canim
canım yapma böyle. bırak kalitesini vs.. doktorlar en iyisini yapıyorlar. sana düşen stres ve üzüntüden uzak durman. emin olki stres üzüntü yumurtayı rahimi etkiliyor. tutunma sürecinde engel oluyor. bunları düşünme. dua et ve birşeylerle uğraş kafanı dağıt. deneyimimle söylüyorum. 1. de çok tedirgin huzursuz stresdeydim ve negatifle sonuçlandı. 2. de hiç umursamadım öyleki 5 yaşımdaki yiğenimi kucağıma aldım ve pozitifle sonuçlandı. o yüzden rahat ol boşver. rabbim gönlüne göre versin.

Kızlar mucizelerimiz gelecek aslında zor bi süreç değil lakin çoğumuz gizli yaptırıyor bi destek almıyor ben annemgilde kalıyorum yani ne yapacağımı şaşırıyorum anlamasinlar diye. Keşke bilselerdi destek olurdu daha mutlu olurduk. Hele kaynanamGil duysa kim bilir kimin o derler çocuk icin

inşallah canım. ben çıkacak sonucundan değil sonrasından çok korkuyorum. Keşke tutunması ile herşey bitseydi. inşallah rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder. kayıp çok çok çok zor.
Ewt cnm gercekten haklisin kese gozukecekmi kalb atisini duyyacakmiyiz 9 ay boyunca bebegimize bisey olacakmi diye endise coook zor bi surec rabbim yar be yardimcimiz olsun cnm hepimizin

Kızlar mucizelerimiz gelecek aslında zor bi süreç değil lakin çoğumuz gizli yaptırıyor bi destek almıyor ben annemgilde kalıyorum yani ne yapacağımı şaşırıyorum anlamasinlar diye. Keşke bilselerdi destek olurdu daha mutlu olurduk. Hele kaynanamGil duysa kim bilir kimin o derler çocuk icin
Annenler de kalıp da nasıl saklıyorsun benim annemler ve kayinvalidemle biliyor sadece anneler babakar okadar

sıkıntıları çok. ben yaşadığım ilde yaptırmıyorum. 3 hafta eşimden ayrı kaldım. hastaneye her seferinde tek gittim. eşim sadece yumurta toplama günü geldi. sıkıntıların sonucu inşallah hepimiz bebeğimize kavuşuruz. hepinize dua ediyorum

Ewt cnm gercekten haklisin kese gozukecekmi kalb atisini duyyacakmiyiz 9 ay boyunca bebegimize bisey olacakmi diye endise coook zor bi surec rabbim yar be yardimcimiz olsun cnm hepimizin
Evet normal hamileler gibi olamiyoruz ne yazık ki merdiven den atlıyorlar kosuyorlar ne yapalım Rabbim böyle yazmış çok sukur tedavi şansımız var ya. İnşallah Emeklerimizin boşa cikmaz

Annenler de kalıp da nasıl saklıyorsun benim annemler ve kayinvalidemle biliyor sadece anneler babakar okadar
Ben eşimi çok zor ikna ettim duyulmasini istemedi. O şartla kabul etti çünkü onlarda bu durum ters karşılanıyor. Anneme zaten yasin daha genç atan önce diyor. Aman herkesin kendince bi düşüncesi var kimse bize sormuyor anneme söylesem zehir eder bana valla bu süreci konuşmaz benimle 3 yıl bekle diyor

sıkıntıları çok. ben yaşadığım ilde yaptırmıyorum. 3 hafta eşimden ayrı kaldım. hastaneye her seferinde tek gittim. eşim sadece yumurta toplama günü geldi. sıkıntıların sonucu inşallah hepimiz bebeğimize kavuşuruz. hepinize dua ediyorum
Bende yalnız gideceğim eşime dedim sadece transfer gunu gel benim 5 yaşında oglum var babannesi bakacak. O da tedaviyle oldu ve oglum çık aşırı istiyor kardeşi olsun inş. Rabbim dualarını kabul eder çok dua ediyor

Ben eşimi çok zor ikna ettim duyulmasini istemedi. O şartla kabul etti çünkü onlarda bu durum ters karşılanıyor. Anneme zaten yasin daha genç atan önce diyor. Aman herkesin kendince bi düşüncesi var kimse bize sormuyor anneme söylesem zehir eder bana valla bu süreci konuşmaz benimle 3 yıl bekle diyor
Kaç yasinda sin kaç yıllık Evli sin cnm

canim bizde kaynanamgilden sakliyoruz onlar disinda herkez biliyo komsularim bile kaynanamgildende ozel sebebden sakliyorz esim soylemiyecek tutsa bile karnim buyuyunce bilsinler diyo

benimde sadece annem biliyor. kayınvalidemler bilmiyor. herkesden saklıyoruz. duysa her kafadan bir ses çıkar. en iyisi saklamak. zaten maddi destek olacak kimse yok. fazla lafada gerek yok dedik. annemde mecburen duydu onun evinde kalıyorum

X