- 4 Ekim 2015
- 1.052
- 884
Canim Rabbim yardimcin olsun Ama ondan umut kesilirmi hichakkımızda hayırlısı olsun. herkesi korkusu aynı. ben artık tüp bebeğin sonuna geldim. tekrar yapmayı düşünmüyorum. çok yıprandım. özellikle bebeğimi kaybettiğim gün
4 tane domdurulmuşum var canım. onları denerim başa dönmem sadece.Canim Rabbim yardimcin olsun Ama ondan umut kesilirmi hic
Olacak insallah bu sefer hic oyle olmazsa bi daha yapmam gibi olumsuz cumleler kurma bu sefer olcak Allahin izniyle
Oo cokmus yavruların olacak canim inaniyorum ben guzel haberler vercksn yarinmi kontrolun4 tane domdurulmuşum var canım. onları denerim başa dönmem sadece.
Evet canim genetik testimizdr bisey cikmadi cok arastirdik embriyolog hatasi malesef durum su tek embriyo transfer oldu 13 haftalikken ikiz oldugunu ve ayni gun digerinin öldügünu ogrendik daha sonra ölen digerinide zehirledi ölen bebekte cok anomali vardi yarik damak falan dr bize genetik sorununuz olabilir dedi bebekler patolojiye gitti genetik sorun yok biz testler yaptirdik bisuru genetik sorun yok sonra ogrendikki yanlis sperm ve yumurta döllendirilmis bölnurkende boyle oldu hersey allahtan tabiki ama bizde genetik sorun olmadigina gore bunca problem nasil oldu degilmigenetik test yaptın mı
yarın rahim kalınlığına ve hormonlara bakacaklar. 1 ağustos da transfer olacak 2 tanesiOo cokmus yavruların olacak canim inaniyorum ben guzel haberler vercksn yarinmi kontrolun
Canim nekadarda az kalmis masallah allahin izniyle hersey guzel olucak bakarsin bi kiz bi erkek olur :)yarın rahim kalınlığına ve hormonlara bakacaklar. 1 ağustos da transfer olacak 2 tanesi
inşallah canım. rabbim isteyen herkese nasip etsinCanim nekadarda az kalmis masallah allahin izniyle hersey guzel olucak bakarsin bi kiz bi erkek olur :)
Canim hayirli olsun ama surekli yatma kan akisi icin az da olsa kalk arada insallah tutunur meleginkızlarr transfer yapıldıı ama hep sabit yatamıyorum ya dualarınızı eksik etmeyin
canım yatma zaten. doktorlar yatmayı önermiyorkızlarr transfer yapıldıı ama hep sabit yatamıyorum ya dualarınızı eksik etmeyin
Canım az kalmis saglikla sonuna kdr gitmek nasip olsunyarın rahim kalınlığına ve hormonlara bakacaklar. 1 ağustos da transfer olacak 2 tanesi
Hayırlı olsun cnm inş. Sağlıkla alırsın kucağına. Kaç tane embriyo konuldu bugün mükızlarr transfer yapıldıı ama hep sabit yatamıyorum ya dualarınızı eksik etmeyin
canım bende onu duymuştum tam alacaktım ananas yasaklar listesine koydu dr birde kabak çekirdeğini tuZlu almıştımm tühh bidaha alayım ozamanNasaa0303 canim agir islerden uzak dur uzan tabi ama surekli de olmasin
Bence duyduklarm sonucnda soyluyorm.
Ananas ye tuzsuz kabak cekirdegi tuket bol su
Ananas ben de yemis tüm ilk tedavide neden yasak ki kim soyledicanım bende onu duymuştum tam alacaktım ananas yasaklar listesine koydu dr birde kabak çekirdeğini tuZlu almıştımm tühh bidaha alayım ozaman
canım dr söyledi galiba düşük tehlikesi yaratıyormuş oranı önemliymiş risk almadılar galiba protein ağırlıklı beslen dedi soda maydonoz hurma nane kimyon çay kahve kola yasakAnanas ben de yemis tüm ilk tedavide neden yasak ki kim soyledi