Esin yanında ya gerisi boş cnmcanim bizde kaynanamgilden sakliyoruz onlar disinda herkez biliyo komsularim bile kaynanamgildende ozel sebebden sakliyorz esim soylemiyecek tutsa bile karnim buyuyunce bilsinler diyo
25 yaşındayım 14 aylık evliyimKaç yasinda sin kaç yıllık Evli sin cnm
Kızlar mucizelerimiz gelecek aslında zor bi süreç değil lakin çoğumuz gizli yaptırıyor bi destek almıyor ben annemgilde kalıyorum yani ne yapacağımı şaşırıyorum anlamasinlar diye. Keşke bilselerdi destek olurdu daha mutlu olurduk. Hele kaynanamGil duysa kim bilir kimin o derler çocuk icin
tüp bebek yaptırma sebebin neydi canım25 yaşındayım 14 aylık evliyim
Bencede canimEsin yanında ya gerisi boş cnm
canim sen kac yasinda evlendin .genelde doguda erken evlilikler olur.bende doguluyum ondan sordum25 yaşındayım 14 aylık evliyim
ahhh cok pardon canim ben 14 yıl diye anladım valla kafayi sığirmaya az kaldı!!!!!25 yaşındayım 14 aylık evliyim
Canim ben bi ağızlarıni aradım da allah muhafaza yani söyleyemem asla. Bırakın destek olmayı sorun bende sanıklarından git tedavi ol diyor yada hocaya felan götürmek istiyorboyle dusunen insanlar varmi yaa yanlis anlayin kizlar lafa soze gelince sizi tenzih ederek bu sozu soyluyorum dogulular cahildir görgüsüz dur derler bence kotu niyet cahilik insanin kendiicindedir mesala kaynanam hic gormemis okumamis ama bu surecte cok destek oldular dualarini hic eksiltmediler canim Allah yardimcin olsun boyle insanlar insani tuketir
Sperm ileri hız problemi vartüp bebek yaptırma sebebin neydi canım
Ben ilk tedavi de de strestim şimdi de aynı ill hamilelik çok kanamalı geçmişti korkuyorumKizlar psikolojik olarak guclendirmek icin ne yapsak kendimizi? Bi film listesi ve sarki listesi mi olustursak ne dersiniz ?
Gunaydinnnnnn kesinlkle katiliyorum herkes sevdigi filmlerin isimlerini yazsin izleriz hem zaman gecer hem kafamiz dagilir :)Kizlar psikolojik olarak guclendirmek icin ne yapsak kendimizi? Bi film listesi ve sarki listesi mi olustursak ne dersiniz ?
Cnm bende ilaç kullanıyorum bu hafta yumiler toplanacak inssSagol canim.sen ne asamadasin.
Kuzum hakkina hayırlısı guzel düşün guzel olsun
Ben de baslamadan once bunlari dusunuyodum
Martta tam karar verdik borclar fazla biriknce erteledik bi kac ay gecti bayramda gidelm ddk dr izinli olckti erteledik bi sekilde Ama Rabbim simdi nasip etti insallah sonuda guzel olur.
O yüzden kalbini ferah tut en hayirli vakite getirsin Rabbim
amin inşallah canım.Bende yalnız gideceğim eşime dedim sadece transfer gunu gel benim 5 yaşında oglum var babannesi bakacak. O da tedaviyle oldu ve oglum çık aşırı istiyor kardeşi olsun inş. Rabbim dualarını kabul eder çok dua ediyor
cnm normal bende aynı kullandım dr ultrason dan sonra en uygun dozu belirliyorSagol canim doz normal dimi.
4 kutu aldim gonal dan sen ne kdr kullanmistin
hayırlı olsun cnm inşallah sımsıkı tutunsunlar bebislerinKizlar yazmayali epey oldu msjlar gmail adresime geliyodu ne olduysa gelmemis bnde epey bisey kacirmisim bizde cumartesi 2 dondurulmus embriyo transveri oldu beklemedeyim bnim gibi bekleyen ve tedavi asamasinda olanlar rabbim sevincli haberlerle mucdelesin
Benimde o zamana gelecek ne güzel hep birlikte gün sayacazhakkında hayırlısı olsun. benimde 1 ağustosda olacak
çok güzel fikir bende intten dizi izliyorum bu aralar transferden sonra daha çok izlemiyi dusunuyorumKizlar psikolojik olarak guclendirmek icin ne yapsak kendimizi? Bi film listesi ve sarki listesi mi olustursak ne dersiniz ?
canım 1500 parça puzzle al valla insana dünyayı unutturuyor. aklına ne bebek geliyor ne başka birşey. tavsiye ederimKizlar psikolojik olarak guclendirmek icin ne yapsak kendimizi? Bi film listesi ve sarki listesi mi olustursak ne dersiniz ?