- 4 Ekim 2015
- 1.052
- 884
Sagol canim.sen ne asamadasin.Hayırlı olsun cnm
Kuzum hakkina hayırlısı guzel düşün guzel olsunAmiiiinn inşallah. Bende artık önümü gormek istiyorum neyse soylesinler bi an once
Sagol canim doz normal dimi.amin hakkında hayırlısı olsun canım
canım dozu normal. doktor yumurtalara göre belirliyor. sabit değil yani. bana 1 ve2. denememde 225 3. denememde 300 vermişti. inşallah herşey yolunda gidecem. sakin ol stres yapma bebeğine kavuşacaksın. tüp bebeğin en büyük düşmanı stresSagol canim doz normal dimi.
4 kutu aldim gonal dan sen ne kdr kullanmistin
Sagol canim.sen ne asamadasin.
Kuzum hakkina hayırlısı guzel düşün guzel olsun
Ben de baslamadan once bunlari dusunuyodum
Martta tam karar verdik borclar fazla biriknce erteledik bi kac ay gecti bayramda gidelm ddk dr izinli olckti erteledik bi sekilde Ama Rabbim simdi nasip etti insallah sonuda guzel olur.
O yüzden kalbini ferah tut en hayirli vakite getirsin Rabbim
Evet canim haklisin dr umda dedi hersey normal ..stres yokkk..canım dozu normal. doktor yumurtalara göre belirliyor. sabit değil yani. bana 1 ve2. denememde 225 3. denememde 300 vermişti. inşallah herşey yolunda gidecem. sakin ol stres yapma bebeğine kavuşacaksın. tüp bebeğin en büyük düşmanı stres
Canim bak ne iyi erken farketmissinz kürlerle ilaclarla yukselir hic merak etmeAllahım inşallahh. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Bide ben cook istiyodum cocuk bekarken evleniyim 2. Ay yapicam falan diyodum. Gercekten basladik ama nasibe bak olmuyomus meger. Etraftaki herkese laf anlatmaktan bıktım. Okadar duyarsiz ki insanlar olmuyomu diyolar. He olmuyo sen yapta ver bitane biz yapamiyoruz diyesim geliyoama hic kimse bilmiyo ailelerimiz bile cok ağır bi yük. Rabbim hepimize once dayanma gucu sonra bebis versin
Ben asla eşimi böyle bir şey için bırakmam. Allahdan geleni kabul ederim. Rabbim nasip ederse olur etmezse olmaz. canı veren allah. nasibimde yoksa 10 kişi ile evlemsen olmaz bu belli birşey. Eşimde böyle düşünüyor. Olacak diye birşey yok. Biz elimizden geleni yaptık olmazsada allahdan geleni kabul eder hayatımıza bakarız. bol bol gezeriz dedi. ben sıkıntıyı çevreden çektim. Bir kez hamile kalıp bebeğimi kaybedince herkes sustu. artık soran yok. artık sorsalarda umrumda değil. rabbim isteyen herkese nasip etsin. önemli olan tutması değil sağlıcakla kucağımıza almak.Sizler eşinizle problem yasadiniz mi? Benim eşim beni birakirmisin ben sana en cok istedigin seyi veremiyorum eksigim ben diye cok problem yasadik. Ama kavga gurultu degil yani psikolojisini duzeltmeye calismaktan ben hep köşe bucak agladimşokumu bile yasayamadim
canım bu eksiklik değilki. ayrıca tedavisi olan birşey yıpratmayın kendiniziSizler eşinizle problem yasadiniz mi? Benim eşim beni birakirmisin ben sana en cok istedigin seyi veremiyorum eksigim ben diye cok problem yasadik. Ama kavga gurultu degil yani psikolojisini duzeltmeye calismaktan ben hep köşe bucak agladimşokumu bile yasayamadim
Seninle ayni durumdayiz canim benimde ailem dahi kimse bilmiyor ve gizli yapmakta ayrica insani yoruyor bu surecte insanlara kulak asmicaksin ben bi bebek kaybettim daha 1 ay oldugunda dusunmuyomusunuz olmuyormu dediler dusun daha evlat acisi gecmeden bosver patavatsiz insan cok degmez kafana takmayaAllahım inşallahh. Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin. Bide ben cook istiyodum cocuk bekarken evleniyim 2. Ay yapicam falan diyodum. Gercekten basladik ama nasibe bak olmuyomus meger. Etraftaki herkese laf anlatmaktan bıktım. Okadar duyarsiz ki insanlar olmuyomu diyolar. He olmuyo sen yapta ver bitane biz yapamiyoruz diyesim geliyoama hic kimse bilmiyo ailelerimiz bile cok ağır bi yük. Rabbim hepimize once dayanma gucu sonra bebis versin
hakkımızda hayırlısı olsun. herkesi korkusu aynı. ben artık tüp bebeğin sonuna geldim. tekrar yapmayı düşünmüyorum. çok yıprandım. özellikle bebeğimi kaybettiğim günEvet canim haklisin dr umda dedi hersey normal ..stres yokkk..
Sagol canim
Bu arada mikroenjeksiyon olckms dr riske atmayalm dedi.
benimde kayınvalidemler bilmiyor. saklamak çok zor. bende bir bebeğimi kaybettim. çok canım yandı çokSeninle ayni durumdayiz canim benimde ailem dahi kimse bilmiyor ve gizli yapmakta ayrica insani yoruyor bu surecte insanlara kulak asmicaksin ben bi bebek kaybettim daha 1 ay oldugunda dusunmuyomusunuz olmuyormu dediler dusun daha evlat acisi gecmeden bosver patavatsiz insan cok degmez kafana takmaya
Biz kavga degilde esim cok ama cok uzuldu sende bisey yok benim yuzumden bunlati cekme bosanabiliriz dedi ama bidaha bunu duymucam solersen ozaman bosaniriz dedim bidahada solemedi :) her ignede sanki onun cani aciyo bunu hissediyorumSizler eşinizle problem yasadiniz mi? Benim eşim beni birakirmisin ben sana en cok istedigin seyi veremiyorum eksigim ben diye cok problem yasadik. Ama kavga gurultu degil yani psikolojisini duzeltmeye calismaktan ben hep köşe bucak agladimşokumu bile yasayamadim
Allah sabir versin canim kac aylikti benim 5aylikti hareketlerini bile hissetmeye baslamistimbenimde kayınvalidemler bilmiyor. saklamak çok zor. bende bir bebeğimi kaybettim. çok canım yandı çok
ooo seninki daha kötüymüş. Allah sabır versin. benim 10 haftalıkdı gelişimi durdu kürtaj oldum. sen neden kaybettinAllah sabir versin canim kac aylikti benim 5aylikti hareketlerini bile hissetmeye baslamistim
Tamamen merkez dr embriyolog kurbani oldum canim sorma anlatsam roman olurooo seninki daha kötüymüş. Allah sabır versin. benim 10 haftalıkdı gelişimi durdu kürtaj oldum. sen neden kaybettin
nasıl yani. kısaca söylermisin merak ettimTamamen merkez dr embriyolog kurbani oldum canim sorma anlatsam roman olur
genetik test yaptın mıTamamen merkez dr embriyolog kurbani oldum canim sorma anlatsam roman olur