inşallah canim yaa zaten eşimi zor ikna ettim bu tedavi için yani bu E mbiriyolara çok ihtiyacım var ((El-Musavvir )yani ALLAH imyyok ta var ediyor.RABBİM kalanlara sağlık iyisi bölünmeler nasip etsin.lütfen benim için dua edin sizlerde dualarimdasiniz.resmen tlf çaldığında korkuyorum acaba onlara birseymi oldu diyeolabilr arkadasim. aman öyle olsun. ins kalanların hepsi 1 kalitede olur transfer haricinde yedeklerinde bulunur
hiç stres yapma cnm o telefon sadece hayirli haberler icin calacak insallah. hem doktor embriyo kalitene guvenmese risk almaz transferi yapardı hemeninşallah canim yaa zaten eşimi zor ikna ettim bu tedavi için yani bu E mbiriyolara çok ihtiyacım var ((El-Musavvir )yani ALLAH imyyok ta var ediyor.RABBİM kalanlara sağlık iyisi bölünmeler nasip etsin.lütfen benim için dua edin sizlerde dualarimdasiniz.resmen tlf çaldığında korkuyorum acaba onlara birseymi oldu diye
amin canim ins hepsi kalicak inanıyorum ben. dualarimdasin canim. sende unutma dualarinda. ins mevlamin izniyle hepimiz guzel sonuclar alicazinşallah canim yaa zaten eşimi zor ikna ettim bu tedavi için yani bu E mbiriyolara çok ihtiyacım var ((El-Musavvir )yani ALLAH imyyok ta var ediyor.RABBİM kalanlara sağlık iyisi bölünmeler nasip etsin.lütfen benim için dua edin sizlerde dualarimdasiniz.resmen tlf çaldığında korkuyorum acaba onlara birseymi oldu diye
AMINN INSALLA canimmamin canim ins hepsi kalicak inanıyorum ben. dualarimdasin canim. sende unutma dualarinda. ins mevlamin izniyle hepimiz guzel sonuclar alicaz
canim her gece kalkiyorum zaten teheccute.. dediklerini de yapicam. batma denemez ama degisik bisiler oluyor ama bunlar opudan beri oluyor yani transferden önce başladı o yüzden hamilelik belirtisi diyemiyorum... zaten bu isin standart belirtileri yokmus bayaga okudum kiminde belirti olmis kiminde olmamiscanim çok sağol beni rahatlatti bu gece tehecud namazina kalkicam duaların inşallah geri çevirmesini saatlerdir sende yap birde meryem suresi oku elini karnına köy el-Musavvir de canim geçenlerde batmaların olduğunu söyledin bence batmalarin varsa hamişssin inşallah allaALLAH in izniyle
Iyi seyler dusun canim olumlu olacak hersey .offf offf transfer yaklaşıyor. yarın doktor kontrolüm var. rahim kalınlığına ve progesteron testi yapılacak. son dakkika birşey çıkıp ertelenecek diye korkuyorum. o kadar çok ilaç içiyorum ki başa dönmek istemem.
hic bisey cikmicak insallah cnm rahat olofff offf transfer yaklaşıyor. yarın doktor kontrolüm var. rahim kalınlığına ve progesteron testi yapılacak. son dakkika birşey çıkıp ertelenecek diye korkuyorum. o kadar çok ilaç içiyorum ki başa dönmek istemem.
Yarindan sonra da benim canim. Neler yapiyorlar be sorular sordular anlatir misin bana da ? Ya da keske sunu da sorsaydim dediklerini?offf offf transfer yaklaşıyor. yarın doktor kontrolüm var. rahim kalınlığına ve progesteron testi yapılacak. son dakkika birşey çıkıp ertelenecek diye korkuyorum. o kadar çok ilaç içiyorum ki başa dönmek istemem.
Insallah cok guzel geer bisuru yumoslarin kaliteli dollenir canim allah yardimcin olsunBirazdan opu var dua edin lütfen
benim ilk gün lekelenme oldu doktor oni adetten saymadi. yogun kanamanin basladigi gune 1 dersem 3. gün başladım ignelereKızlar bi sorum olucaktı, iğneleri adetin kaçıncı günü vurmaya başladınız? Ben dün gece adet oldum Dr la randevüm çarşamba sanırım ozaman ilk iğnemi vuracak dr
Teşekkür ederim canım cevabın için benim kanamamda bayağı yoğun herhalde bende çarşamba başlıyorum iğnelerebenim ilk gün lekelenme oldu doktor oni adetten saymadi. yogun kanamanin basladigi gune 1 dersem 3. gün başladım ignelere
Bana da doktorum en gec 3. Günü dedi ben 2. Günü basladimKızlar bi sorum olucaktı, iğneleri adetin kaçıncı günü vurmaya başladınız? Ben dün gece adet oldum Dr la randevüm çarşamba sanırım ozaman ilk iğnemi vuracak dr