canım sanırım alttan ultrasona gireceğiz kalınlığına bakacaklar birde kan alacaklar. yarın muayene sonrası anlatırım sanaYarindan sonra da benim canim. Neler yapiyorlar be sorular sordular anlatir misin bana da ? Ya da keske sunu da sorsaydim dediklerini?
hakkında hayırlısı olsun canım. herşey yolunda gidecek inşallahKızlar doktordan çıktım e2 1500 çarşamba opu var :) çok ama çok mutluyum allahım devamını getirir inşallah. Bide yum. Sayısını tam söylemedi doktor 16 ile 20 mm arasında var dedi yeteri kadar. Önemli olan içinin dolu olmasi dedi
Canimmmm moral en onemlisi bence daha transferin olmadan boyle olumsuz dusunme allahin izniyle bebisin tutar ve kucagina alirsin insallah lutfen modunu dusurmeBenim icimde hic heyecan yok. Bombosum. Haftaya transferim var bir tane Ikinci kalite konacakmis. 24 aydir negatiflerle dolu bi gecmis varken cok umutsuzum. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Tesekkur ederim canim.Canimmmm moral en onemlisi bence daha transferin olmadan boyle olumsuz dusunme allahin izniyle bebisin tutar ve kucagina alirsin insallah lutfen modunu dusurme
11 gun surdu canim 10 gun yumurta gelistirici igneler 1 gunde catlatma ignesiIlac tedavin nekadar sürdü papatya???
Canim tabiki maddi manevi gucune gore ama bende olsam ayni karari verirdim cunku asilama orani normal gebelik olma oranindan yuzde 5 10 fazla diyolar o strese girmeye degmezDevlet karsilasin diye 2 aşılama denenebilir doktor söyledi. Ama beklemeye gücüm hic kalmadi. Bide guncel sperm testini gormeden soyledi. Persembe belli olacak.
Amiiiinn inşallah. Bende artık önümü gormek istiyorum neyse soylesinler bi an onceKizlar nasilsinz
Ben bugün basladim tedaviye ilk ignemi vurdum gonalf 300 dozla basladik.
Rabbim herkesin gonlune göre versin
Hayırlı olsun cnmKizlar nasilsinz
Canim hayirli olsun hafi bakalim carsamba guzel haberlerini bekliyoruz..Kızlar doktordan çıktım e2 1500 çarşamba opu var :) çok ama çok mutluyum allahım devamını getirir inşallah. Bide yum. Sayısını tam söylemedi doktor 16 ile 20 mm arasında var dedi yeteri kadar. Önemli olan içinin dolu olmasi dedi
Kuzum boyle olumsuz seyler dusunme umut hep var olmasa yasayamazdikBenim icimde hic heyecan yok. Bombosum. Haftaya transferim var bir tane Ikinci kalite konacakmis. 24 aydir negatiflerle dolu bi gecmis varken cok umutsuzum. Hakkimizda hayirlisi olsun.
amin hakkında hayırlısı olsun canımKizlar nasilsinz