Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

hakkında hayırlısı olsun canım. herşey yolunda gidecek inşallah

Selam Kızlar. 14 temmuzda başladık tedaviye. Bütün tahlilleri yaptırdık. Cok sukur temiz cikti. Sperm testini bekliyoruz. Persembe doktora gidicez. Erkek infertilitesi var bizde. Esimin ilk sonucu ileri 0 yerinde %2 - sonra yerinde %9 oldu- sonrasinda keçiboynuzu havuc suyu caksir kökü herseyi denedim ve %20 olmustu. Ama yine işe yaramadı tam tamına 13 hayal kırıklığı yasadim adet günleri.. Rabbim hepimize nasip etain insallah. Öyle hasretim ki bilmedigim o cennet kokusuna..

Benim icimde hic heyecan yok. Bombosum. Haftaya transferim var bir tane Ikinci kalite konacakmis. 24 aydir negatiflerle dolu bi gecmis varken cok umutsuzum. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Canimmmm moral en onemlisi bence daha transferin olmadan boyle olumsuz dusunme allahin izniyle bebisin tutar ve kucagina alirsin insallah lutfen modunu dusurme

Devlet karsilasin diye 2 aşılama denenebilir doktor söyledi. Ama beklemeye gücüm hic kalmadi. Bide guncel sperm testini gormeden soyledi. Persembe belli olacak.
Canim tabiki maddi manevi gucune gore ama bende olsam ayni karari verirdim cunku asilama orani normal gebelik olma oranindan yuzde 5 10 fazla diyolar o strese girmeye degmez

Bide anormal spermleride atiyolar iceri o tedirgin ediyo birazda ( persembe belli olcak iste günler gecmiyo resmen

Canim hayirli olsun hafi bakalim carsamba guzel haberlerini bekliyoruz..

Benim icimde hic heyecan yok. Bombosum. Haftaya transferim var bir tane Ikinci kalite konacakmis. 24 aydir negatiflerle dolu bi gecmis varken cok umutsuzum. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Kuzum boyle olumsuz seyler dusunme umut hep var olmasa yasayamazdik
O ikinci kalite dedgin kuzun tutuncak annesine insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…