hayırlısı olsun cnm insallah tedavin pozitif olurKizlar merhaba
ozlemgts canim hic bunlari dert etme Rabbim verecekse 1 tane bile olsa veriyo.
ShinSeGi canim belirtilere takılma bi arkadasimda tup yaptrdi bi belirti yoktu simdi bi kizi var masallah.onlarin orda olduğunu düşün ve dua et bol bol Rabbim gonderdi insallah..
Bende yarin başlıyorum adetimn 3.gunu
Bakalim ne olacak transfer bi sonraki adette sonraya kalacak..
canim mikroenjeksiyonla dollendiriyorlarmis artik yani spermi direk yumurtaya enjekte ediyorlar. tam bilgim yok ama yumurta kaliteli değilse dollenemeyebiliyor ama spermde de sorun vardir belkikizlar döllenme problemi yumurtadanmi kaynaklaniyor
cnm her ikisinden de olabiliyor cnm bazen yumiden bazen spermde kadında yaş faktörü önemli hormonlar hepsi belirleyici inss hakkında hayırlısı olsun canımkizlar döllenme problemi yumurtadanmi kaynaklaniyor
Hayırlı olur inşallah cnm bebislerin sımsıkı tutunsunlar inşallahselamm kızlar 3 gündür takipteyim yazamadım yarın transfer var 5.gün 4 embryomuz varmış dua edin inşallah tutunsun bana
inşallah canım inşallah ya kızlarr ben tedaviye başlamadan daha heyecanlıydım şimdi hiç bişey kalmadı normalmi kiHayırlı olur inşallah cnm bebislerin sımsıkı tutunsunlar inşallah
tutunsun insallah cnm embriyocuklarselamm kızlar 3 gündür takipteyim yazamadım yarın transfer var 5.gün 4 embryomuz varmış dua edin inşallah tutunsun bana
sen bi de beni görseninşallah canım inşallah ya kızlarr ben tedaviye başlamadan daha heyecanlıydım şimdi hiç bişey kalmadı normalmi ki
Normal cnm hepimiz yaşadık o duygu karmaşasını inss sonu güzel olsuninşallah canım inşallah ya kızlarr ben tedaviye başlamadan daha heyecanlıydım şimdi hiç bişey kalmadı normalmi ki
Hoşgeldin cnm inş hayırlı olur tedavinBen de aranıza yeni katıldım. Ben de bu hafta başlıyorum tedaviye inş. Adet bekliyorum bi oglum var 5 yaşında o da tedaviyle oldu
Sagol canim insallah.senden de guzel haberler duyalimhayırlısı olsun cnm insallah tedavin pozitif olur
Hayirli olsun canim inşallah sımsıkı tutunurlar sana.selamm kızlar 3 gündür takipteyim yazamadım yarın transfer var 5.gün 4 embryomuz varmış dua edin inşallah tutunsun bana
Sagol cnm. İnşallah hepimiz hayırlı haberler alirizHoşgeldin cnm inş hayırlı olur tedavin
Canim senin hayırlı haberini heyecanla bekliyorum içime nedense pozitif olarak doğuyor.canim üzülme benim de 5 embriyom vardi bak 2 tanesi 1. kalite oldu zaten 2 tane yetiyordu bize5 olmasi iyi bisey kafana takma yeterki nasibinde olsun hic bi engel tanımaz bebisin gelir
yaa canim nasıl oluyomus o. 18 yumurta ertesi gün nasıl 20 oluyomus sormadım mi peki?kizlar yumurtaları toplarken bana 18 demislerdi.bugun embiriyo aradı 20yumurta dedi 20yumurtadan sadece5tane istedik ler g ibiymis çok üzüldüm embirilog biz daha cok beklerdik az embiriyo çıktı dedi sali günü beni tekrar arayacaklarmis ne düşüneceğimi bilmiyorum acaba bolunmeleri iyi olacakmi ne olursunuz dua edin bana
yok canım galiba ben yanlış anladım.çünkü opudan çıkar çıkmaz hiç dinlenmeden dr.yanına gittim.bana 18gibi geldi a esimde yok 20dediler bunu da hiç dinlenmedigime sersem kafaya bağlıyorum yaniyaa canim nasıl oluyomus o. 18 yumurta ertesi gün nasıl 20 oluyomus sormadım mi peki?
olabilr arkadasim. aman öyle olsun. ins kalanların hepsi 1 kalitede olur transfer haricinde yedeklerinde bulunuryok canım galiba ben yanlış anladım.çünkü opudan çıkar çıkmaz hiç dinlenmeden dr.yanına gittim.bana 18gibi geldi a esimde yok 20dediler bunu da hiç dinlenmedigime sersem kafaya bağlıyorum yani
ağzından bal damliyorum cnmCanim senin hayırlı haberini heyecanla bekliyorum içime nedense pozitif olarak doğuyor.
canim insan opudan sonra sersem gibi oluyor 2-3 saatte anca kafam netlesti benim de. normaldir :)yok canım galiba ben yanlış anladım.çünkü opudan çıkar çıkmaz hiç dinlenmeden dr.yanına gittim.bana 18gibi geldi a esimde yok 20dediler bunu da hiç dinlenmedigime sersem kafaya bağlıyorum yani