Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

ben doktorumas söylemiştim özel okulda calisiyorum izin almam sorun oluyor bu gidişle işten atilcam diye öyle deyince rapor yazarim ben sana dedi
Sağlık Bakanlığı, darbe girişiminin ardından haklarında gözaltı kararı çıkartılan veya görevlerinden uzaklaştırılması istenilen personellerin usulsüz olarak rapor almasını önlemek amacıyla tüm illerdeki Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'ne genelge göndererek hastanelerden verilecek raporlara dikkat edilmesini istedi.

Rapor almak için gelen kişilerin çok iyi muayene edilmesini isteyen Sağlık Bakanlığı, gönderdiği genelgesinde, problemi olmayan kişilere kesinlikle rapor verilmemesini sağlık sorunu alanların ise yatırılarak tedavi edilmesini istedi.

Bakanlığın bu genelgesi Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği tarafından illerdeki tüm hastanelere acil olarak gönderildi. (DHA)

emily07 emily07 evet canım ya raporda olmuyor. Sanırım benim kalacak. Çünkü git gel uçak dahi olsa 2gün ve izin hiç verilmiyor. Şuan 8-5 üniversitedeyiz. Nasip artık. Git gellede olacak iş değil zaten.

çok üzüldüm ama hata onlarınsa bu gidermeleri lazım. bir dahakine ilaçları onlar almalı
Canim onlar kabul etse keske hatalarını pko var ilk basta yuksek doz basladılar kan testınde deger 2000 lere fırlamiş ilk gunden sonra dusurduler bu defa deger dustu sonra tekrar yukselttler falan bi işe yaramadı şamar oglana dondum. Merkezden ayrıldım bidaha onunden gecmem

Kizlar hala adet olmadim 3 gundur sancim var ama gelmiyo sinir sey
Adetin 2. Gunu pazar gunune gelirse ne oluyor bilen varmi hastaneyle konustum pazar kapaliyiz 2 veya 3gunu baslariz sorun yok dedi???? o_O

Kizlar hala adet olmadim 3 gundur sancim var ama gelmiyo sinir sey
Adetin 2. Gunu pazar gunune gelirse ne oluyor bilen varmi hastaneyle konustum pazar kapaliyiz 2 veya 3gunu baslariz sorun yok dedi???? o_O
bende tedavi olucagin ay cumartesi adet gördüm ve çok üzülmüştüm hemen doktoru aradim oda merak etme pazartesi 3 günü gel başlarız dedi. ve 3 gün olarak başladım sorun olmadi yani

X