Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Acımak kelimesini kullanma sakın,ben 10 senedir uğraşıyorum yaş 37 sana şu kadar söyliyim senin için dua edecek seni seven herkeze söyle ben kaynanam hariç herkese söyledim mahalle ayın 23 ünü bekliyor o derece yani,pozitif ol imkansız diye bişiy yok sen ne kadar pozitif olursan herşey o kadar kolay olacak bana inan :)

İsimYaşDenemeYerSorunDurumTest TarihiSonuç
ozlemgts 261İzmir İrenbe Tüp Bebek MRKSebepsiz infertiliteTedavi aşamasında--
ShinSeGi 271İzmir Özel Tinaztepe Tüp Bebek MRKÇikolata KistTedavi aşamasında--
E ES2607 311İstanbul Tüp Bebek MRKÇikolata Kist + Sperm hızıTedavi aşamasında--
hilal1907 311Ankara Etlik Zübeyde Hanım

Kad.Doğ.
PkoAğustosu bekliyor--
papatyyaa123 272İzmir İrenbe Tüp Bebek MRKErkek İnfertilitesiTedavi aşamasında--
emily07 353Antalya Tüp Bebek MRKSebepsiz İnfertilite1 Ağutos Transfer olacak10 Ağustos-
yumiti 321Ankara Tüp Bebek MRK-Beklemede16 Temmuz212
Y yeliz001 212Kayseri AcıbademSperm sayı ve hareket azlığıTedavi aşamasında - -
S Seydaulu 251Bahçeci Umut Tüp Bebek MRKPko Tedavi aşamasında--
Nasaa0303 281Acıbadem EskişehirTüp tıkanıklığıTedavi aşamasında--
Tuanam21 281Acıbadem İstanbulErkek infertilitesiBekliyor--
@ervanazim25-Ankara HRS hastanesiSperm hareket sorunuTedavi aşamasında--
elaaaam 241- Eşinde morfoloji sorunu Eylülü bekliyor--
elmasli -1Çamlıca Medicana-Ağustosu bekliyor--
Umudummm0809 241AlmanyaErkek infertilitesiBekliyor--
@sassenachem262Antalya LVF----
@evlatkokusu_291Diyarbakır bahçeciSebepsiz infertilite---

İnsan bi garip oluyor cidden,ordalar mı değiller mi bi Allah biliyor her gece dua ediyorum Rüyam da göreyim diye o da yok 23 ü inşallah bütün bayramlardan daha bayram gelecek.
aynen yaaaa bana da orda bisi yok gibi geliyo kendimi inandirmak icin hamilelik takvimi yaptim:)

Kızlar mrb biraz geçmişi okumaya çalıştım, sorunu erkek infertilesi olanlar gerçekten üzülmeyin. Benim eşime azosperm teşhisi koyuldu. Test veriyorduk ve sonucumu aldığımızda tertemiz bir A4 kağıdı alıyorduk. Herşey sıfırdı, sperm yoktu. Ama çok şükür şuan 4 yaşında bir kızım var. Kızım doğduğundan beri korunduk hep çünkü doktora yapıyorduk. Riske girmek istemedik. Şuan ikinci için uğraşıyoruz. Geçen hafta sperm verdi eşim, bu arada geçen sene böbrek nakli oldu. Yine korkuyorduk sperm yoksa diye. Ama şükür sperm çıktı, sayı var ama hız toplamı yüzde 2.6 ve biz bu sonuca o kadar sevindikki anlatamam çünkü sperm var şükür dedik.o nedenle canınızı sıkmayın. Sperm varsa Allahın izniyle mutlaka bir gün olacaktır. Hiç unutmuyorum azo topiğinde bir arkadaşımızın sperm testinde 1 tane sperm bulunmuştu ve kız o ay kendiliğinden hamile kaldı. Onu da duyduktan sonrada ben asla umudumu kesmedim. Hep olacağına inandım ve oldu. Ümitsizliğe kapılmayın. Uzun oldu kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…