- 28 Şubat 2016
- 45
- 44
- 44
Acımak kelimesini kullanma sakın,ben 10 senedir uğraşıyorum yaş 37 sana şu kadar söyliyim senin için dua edecek seni seven herkeze söyle ben kaynanam hariç herkese söyledim mahalle ayın 23 ünü bekliyor o derece yani,pozitif ol imkansız diye bişiy yok sen ne kadar pozitif olursan herşey o kadar kolay olacak bana inan :)Bizim de gittiğimiz konuştuğumuz bütün Dr. Lar erkek de sorun varsa zaman kaybi diyor. Evet bazılarının sorun olduğu halde hamile kalıyor ama bakıyorum düşük le sonuçlanmış yada seneler sonra hamile kalmışlar. Ben çok yıprandim bir yılda eşimi ikna etmem zaman aldı çevrenin acımasına dayanamadı o da bi süre sonra kabullendi. Bu da bi sınav sadece bizim değil çevremizde ki insanların da verdiği bi sinav
bizimde ileri hareketlilik %30 canım ama doktor normal dedi bi çok doktora gösterdim hepsi normal dediiki doktor da varikosel kesinlikle yok dedi ayrıntılı ultrasyonda yaptılar yok yaniileri hareketlilik %30 yazıyor sayı yok yani bilemedim Kagan Aydosa gitmeyi istiyorum.
İsim | Yaş | Deneme | Yer | Sorun | Durum | Test Tarihi | Sonuç |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| 26 | 1 | İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK | Sebepsiz infertilite | Tedavi aşamasında | - | - |
| 27 | 1 | İzmir Özel Tinaztepe Tüp Bebek MRK | Çikolata Kist | Tedavi aşamasında | - | - |
E ES2607 | 31 | 1 | İstanbul Tüp Bebek MRK | Çikolata Kist + Sperm hızı | Tedavi aşamasında | - | - |
| 31 | 1 | Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kad.Doğ. | Pko | Ağustosu bekliyor | - | - |
| 27 | 2 | İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK | Erkek İnfertilitesi | Tedavi aşamasında | - | - |
| 35 | 3 | Antalya Tüp Bebek MRK | Sebepsiz İnfertilite | 1 Ağutos Transfer olacak | 10 Ağustos | - |
| 32 | 1 | Ankara Tüp Bebek MRK | - | Beklemede | 16 Temmuz | 212 |
Y yeliz001 | 21 | 2 | Kayseri Acıbadem | Sperm sayı ve hareket azlığı | Tedavi aşamasında | - | - |
S Seydaulu | 25 | 1 | Bahçeci Umut Tüp Bebek MRK | Pko | Tedavi aşamasında | - | - |
| 28 | 1 | Acıbadem Eskişehir | Tüp tıkanıklığı | Tedavi aşamasında | - | - |
| 28 | 1 | Acıbadem İstanbul | Erkek infertilitesi | Bekliyor | - | - |
@ervanazim | 25 | - | Ankara HRS hastanesi | Sperm hareket sorunu | Tedavi aşamasında | - | - |
| 24 | 1 | - | Eşinde morfoloji sorunu | Eylülü bekliyor | - | - |
| - | 1 | Çamlıca Medicana | - | Ağustosu bekliyor | - | - |
| 24 | 1 | Almanya | Erkek infertilitesi | Bekliyor | - | - |
@sassenachem | 26 | 2 | Antalya LVF | - | - | - | - |
@evlatkokusu_ | 29 | 1 | Diyarbakır bahçeci | Sebepsiz infertilite | - | - | - |
evet cnm aynen bundan sonrasi nasip... Rabbim bizlere de nasip etsin insallah16 sı 1. Kalite dediler onlaında 2 si transfer edildi geri kalanı donduruldu. Ama isterse 100 yumurtada kaliteli olsun Rabbim ol demedikten sonra her şey boş
aynen yaaaa bana da orda bisi yok gibi geliyo kendimi inandirmak icin hamilelik takvimi yaptim:)İnsan bi garip oluyor cidden,ordalar mı değiller mi bi Allah biliyor her gece dua ediyorum Rüyam da göreyim diye o da yok 23 ü inşallah bütün bayramlardan daha bayram gelecek.
benim transferim dün oldu 5. gün embriyosu :)Hayalci_almina senin kaçıncı günün
Hayırlı olsun inss kalanlar kaliteli embiriyolar olsunkızlar aradılar 6 yunurtadan 5 i olgunmuş 4 döllenmiş inşallah daha da fire olmaz
inşallahh canımm Allah yardımcın olsun seninde kaçıncı gündesin şimdiden hayırlı olsunHayırlı olsun inss kalanlar kaliteli embiriyolar olsun
ozlemgts canım nerelerdesin? Yumurta toplandımı?
hadii bakalım canım olgun olgun yumurtaların olsun inşallahcanim benim düşündüğün için çok sağol dün muanem vardı dr yine iğne yazdı.yaz yaz bitmedi.herşey çok güzel gidiyor dedi.veee yarin gece catlatma ignemi vurucam İNŞALLAH cts opu)olacak.Sen nasilsin yeni gelismeler varmi sende?
canım hadi gozunaydin çok güzel embiriyolarin gayet sayısı kalites güzel)) kimisindeinşallahh canımm Allah yardımcın olsun seninde kaçıncı gündesin şimdiden hayırlı olsun
sagol cnm ben ilacın 8. Gunundeyim haftaya yumiler toplanacak inssinşallahh canımm Allah yardımcın olsun seninde kaçıncı gündesin şimdiden hayırlı olsun
bugün moralim yerine geldii Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inanki her gün sadece kendime değil sizlerede dua ediyorumcanım hadi gozunaydin çok güzel embiriyolarin gayet sayısı kalites güzel)) kimisinde
20 yumos toplaniyor anca 4tane kalıyor canını hiić sikma