Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Bide doktor ultrasonda görebildiklerini sayıyo bende de 8-10 tane sayıyodu ama 29 tane çıktı ama kımıldayamıyodum nefes alamıyodum ve toplamadan sonra çok ağrım oldu serum ve ağrı kesiciyle 2 saat yattım hastanede.

evet oldunuz çok teşekkür ederim:) işin kötü tarafı biz de ameliyatlık bir durum da yok ama prolaktin çok yüksek çıktı. İsyan etmiyorum ama bir tanıdık var eşi uyuşturucu sigara kullanıyor hiç ayık gezmiyor resmen alkolden. Ama kadın şıp diye hamile kaldı. Dönüyorum eşime sigara yok alkol yok uyuşturucu yok sağlıklı beslenme var eti sütü her şeyi önün de kuruyemişidir tencere yemeğidir her şey var ne hastalık geçirmiş ağır ne de şimdi öyle kronik bir hastalığı var offfff offfff Allahım hepimize sabır versin.

sizin eşinize tedavi uyguladılar mı peki ? Allah yardımcımız olsun

sizin eşinize tedavi uyguladılar mı peki ? Allah yardımcımız olsun
Hayır erkekte tedavi vakit kaybı dediler hap bile vermediler sinirden çok ağlamışımdır ama yapacak bişiy yok ve bizim sperm sayımız 1 milyondan ne yukarı ne aşşağı 10 senedir sayı aynı 1 milyon var sağlıklı ama çözülmüyolar

Canim bende cok oyle dusunmusumdur ama sonradan allah korusun hayirsiz evlatlar hasta olan cocuklarmi neler neler cikardi allah karsima yani cocuk olmasiyla degil saglikla hayirli uzun ömurlu evlat vermesi onemli oyuzden hic oyle dusunme herkesim sinavi bu hayatta ayri bizimde demekki bebekmis sakin oyle seyler dusunme

aynen ben de bu bir imtihan diye düşünüyorum umarım sağlıklı vatanına milletine faydalı hayırlı evlatlar sahibi oluruz:)

çok ilginç cidden eşinizin rahatsızlığını da ilk kez duydum. Ama anlamıyorum yediğimiz içtiğimiz şeylerden mi acaba böyle oluyor gencecik sağlıklı insanlarız ilginç ilginç sorunlar çıkıyor

aaaa maşallah cok guzel benimkile daha 18 olmamislar dr.bana en olgun yumos 18dedi canim bence seninkiler icleri hepsi dolu insalla hepsi kaliteli bebisler olurlar Allah in izniyle
sağolasın canım hepimize tatlı mı tatlı bebişler versin Allah inşallah yarın aradıklarında buradada yazarım

bu arada ileri hareketli sperm sayısı 7 milyonmuş şimdi baktım.
Bizde kaan beye gidecektir ama tüp bebek doktorum doc. Dr. Ahmet Hakan haliloğluna yondendirdi. Eşim gitti dün o kadar memnun kalmış ki ben bu kadar iyi doktor görmedim dedi çok ilgileniyor ve hiç kullanmadıgi bi ilaç verdi biraz araştırdım doktorla ilgili çok iyi yorumlar var ufuk uni. Dr.u

Bizim de gittiğimiz konuştuğumuz bütün Dr. Lar erkek de sorun varsa zaman kaybi diyor. Evet bazılarının sorun olduğu halde hamile kalıyor ama bakıyorum düşük le sonuçlanmış yada seneler sonra hamile kalmışlar. Ben çok yıprandim bir yılda eşimi ikna etmem zaman aldı çevrenin acımasına dayanamadı o da bi süre sonra kabullendi. Bu da bi sınav sadece bizim değil çevremizde ki insanların da verdiği bi sinav

masallah cnm ne cok embriyon olmus
hepsi 1.kalite mi? insallah hemen tutar

inşallah canım inşallah sonçta çok yunurta demek kaliteli demek değil de işte bir an çok moralim bozuldu herkes17-18-20 falan deyince yani rezerv azlığıda yok yaşım 28 niye az oldu anlamadım
canim bazen vücut ilaca yeterli tepki vermeyebiliyor. ilacin dozun biraz daha yüksek olsa olurmuş ama üzülme zaten sana lazim olan 2 sağlam embriyo

doktor hem e2 hem de ultrason görüntülerine göre ilac miktarini ayarliyor. sanirim kaliteli her yumurta icin e2 200 olmaliymis. bi de e2 aşırı yüksek olursa ohss riski olur. yani bakilmasinda fayda var aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…