Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

canım çok yüksek olunca ohss riski varya o olmasın sende

cok teşekkur ederim insallah öyle olur. ben kadere inanırım. Allahın bir bildigi vardır muhakak. tabi biz elimizden geleni yapıyoruz, gerisini Allaha bırakıyorum. Zamanı gelmemiştir...

üzme kendini canım vardır bundada bir hayır. hakkında hayırlısı olsun canım

ınsallah hayırlısı ya. bakalım. belki zamanı değildir daha. kısmet olsaydı zaten doğal yolla olmuştu. ımkansız die bişey yok bu hayatta.

herkes ıcın hakkında hayırlısı. tup bebek cok zor bi sürec. geçirenleri cok iyi anlıyorum. ama minik veya miniklerin geldi mi herşey unutuluyor. herşeye ragmen değer die dusunuyoruz.

hayırlısı.

canım profildeki kızının fotosumu?Allah bağislasin uzun ömürleri nasip etsin
Yok canım değil, resim koymuyorum.
bende izin konusuna takildim esim askeri personel insallah 20 sine kadar acilir pffff belirsizlik cok zor
Aynen canım, kendimi tam alıştırmıştım eşimde bana kızıyor. Her işte bir hayır vardır diyor. Öyle tabi ama insanoğlu işte. Nasipte artık ne varsa, 1-2 haftaya düzelse denk getirebilirim yoksa kalır benim.

benim e2 bakılması gerekli bir test mi senin transfer olacakmi yoksa donduralacakmi?
canın yumurta gelişimleriyle ilgili bair hormon testi ona göre tekrar doz belirliyorlar benim bitmişti bir tane daha aldık merional sayıya göre değişiyor galina benim 12 tane falan senin kaç canım

ozlemgts benim dr da Kaan bey aynı anlattığın şekilde usg odasında doktor söyleyeceklerini söylüyor ama ben o kadar gergin oluyorum ki bişey anlamıyorum eşimle odasına tekrar gitmek zorunda kalıyorum benim son kontrolde 10-11 yumurta görüldü ama 15 toplandı 14 istenilen nitelikte dediler şükür 5 tane döllendi ve donduruldu. Yarın da histo var..

ozlemgts canım benim transfer yapılacak kalırsa dondurmak istiyoruz sen neden transfer değilde dondurma rahim dinlensin diyemi
canım ben hemen transfer olmasını istiyorum ama dr.histo yapacak buyruk ihtimalle şöyle söyleyim dr.yüzünü görmediğim için daha bişey konuadik bana taze transfer daha cazip geliyor.embiriyo lar cozulurken zarar gelebilir o yuzden taze istiyom

Size histo yapılmışmıydı ?? Bir de transferiniz adetin kaçıncı günü olmuş olacak ! İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
yok cnm yapilmadi. doktor rahim filmine bakti hersey cok iyi görünüyor histeroskopiye suan gerek yok dedi. transfer adetimin 20. günü yapilmis olcak ama 5. gün embriyosu

canim tedavi hayirli ugurlu olsun.ben sahsen dun cok uzgundum slm dahi vermedi tamam bilgili bir dr ama bir guleryuzluk isterdim yaniusg)sonra odasına dahi gitmiyoruz dün bütün sorucaklarimi hemşire ye sordum.canim sizin sorum nedir ilk denemenmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…