canım benim hsg)herşey tertemiz ama yinede dr bana histo yapacak.galiba bütün hastalarina yapiyoryok cnm yapilmadi. doktor rahim filmine bakti hersey cok iyi görünüyor histeroskopiye suan gerek yok dedi. transfer adetimin 20. günü yapilmis olcak ama 5. gün embriyosu
aslinda benim doktorda herkesden istiyormuş ama benden istemedi nedense senin herseyin iyi dedi gecti.canım benim hsg)herşey tertemiz ama yinede dr bana histo yapacak.galiba bütün hastalarina yapiyor
canım eğer sen transferi adetinin 20.günü yaparsan zaten adet olma na iki ila üç gün kalıyor.tabi sen uć haftada bir adet oluyor san.aslında bu konu çok kafama takılıyor yani o iki üç günde nasil tutunuryok cnm yapilmadi. doktor rahim filmine bakti hersey cok iyi görünüyor histeroskopiye suan gerek yok dedi. transfer adetimin 20. günü yapilmis olcak ama 5. gün embriyosu
hayir cnm ben 30. gün adet olurum normalde ama zaten burda önemli olan yum toplama günü. yum toplamada gününden 14-15 gün sonra adet gelmesi lazim. normalde de yumurta catladiktan 14 gün sonra regli olunur ya ayni mantık. benim 15.gün yum toplandi 20. gün transfer olcak zaten 5 gün öyle gecmis olcak geri kalcak 10 gün. 5. gün transferinde embriyo yeterli büyüklükte olduğu icin aslinda 1-2 günde rahime tutunuyormus ama biz catlatma ignesinin etkisi gecsin kanda gebelik hormonu bebekten dolayı yükselisin diye test yapmak icin bekliyoruzcanım eğer sen transferi adetinin 20.günü yaparsan zaten adet olma na iki ila üç gün kalıyor.tabi sen uć haftada bir adet oluyor san.aslında bu konu çok kafama takılıyor yani o iki üç günde nasil tutunur
İsim | Yaş | Deneme | Yer | Sorun | Durum | Test Tarihi | Sonuç |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| 26 | 1 | İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK | Sebepsiz infertilite | Tedavi aşamasında | - | - |
| 27 | 1 | İzmir Özel Tinaztepe Tüp Bebek MRK | Çikolata Kist | Tedavi aşamasında | - | - |
E ES2607 | 31 | 1 | İstanbul Tüp Bebek MRK | Çikolata Kist + Sperm hızı | Tedavi aşamasında | - | - |
| 31 | 1 | Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kad.Doğ. | Pko | Ağustosu bekliyor | - | - |
| 27 | 2 | İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK | Erkek İnfertilitesi | Tedavi aşamasında | - | - |
| 35 | 3 | Antalya Tüp Bebek MRK | Sebepsiz İnfertilite | 1 Ağutos Transfer olacak | 10 Ağustos | - |
| 32 | 1 | Ankara Tüp Bebek MRK | - | Beklemede | 16 Temmuz | 216 pozitif |
Y yeliz001 | 21 | 2 | Kayseri Acıbadem | Sperm sayı ve hareket azlığı | Tedavi aşamasında | - | - |
S Seydaulu | 25 | 1 | Bahçeci Umut Tüp Bebek MRK | Pko | Tedavi aşamasında | - | - |
| 28 | 1 | Acıbadem Eskişehir | Tüp tıkanıklığı | Tedavi aşamasında | - | - |
| 28 | 1 | Acıbadem İstanbul | Erkek infertilitesi | Bekliyor | - | - |
| 25 | - | Ankara HRS hastanesi | Sperm hareket sorunu | Tedavi aşamasında | - | - |
| 24 | 1 | - | Eşinde morfoloji sorunu | Eylülü bekliyor | - | - |
| - | 1 | Çamlıca Medicana | - | Ağustosu bekliyor | - | - |
| 24 | 1 | Almanya | Erkek infertilitesi | Bekliyor | - | - |
| 26 | 2 | Antalya LVF | - | - | - | - |
@evlatkokusu_ | 29 | 1 | Diyarbakır bahçeci | Sebepsiz infertilite | - | - | - |
Canimmm bende ohss olmustum evet dedigin gibi istirahat ve bol bol su ic sivi alimiyla hafifliyor bide birsure protein agirlikli beslen canim insallah hemen gecer bende en cok ondan korkuyorum suanohss nin dereceleri varmis galiba ben hafif ohss oldum belirtilerim öyle gibi. ama bu durum evde istirahatle geciyormus
Rahim kalınlığıniz nasıldı bilgi verir misiniz ?Kızlar ben bugun doktordan geldim adetin 5. Günü e2 119 rahim kalinligi 6mm çıktı sizce nasıl bu rahim kalınligi artar demi
Sebepsiz infertilite, agustos transfer bekleniyor.
İsim Yaş Deneme Yer Sorun Durum Test Tarihi Sonuç ozlemgts 26 1 İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK Sebepsiz infertilite Tedavi aşamasında - - ShinSeGi 27 1 İzmir Özel Tinaztepe Tüp Bebek MRK Çikolata Kist Tedavi aşamasında - - E ES2607 31 1 İstanbul Tüp Bebek MRK Çikolata Kist + Sperm hızı Tedavi aşamasında - - hilal1907 31 1 Ankara Etlik Zübeyde Hanım
Kad.Doğ.Pko Ağustosu bekliyor - - papatyyaa123 27 2 İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK Erkek İnfertilitesi Tedavi aşamasında - - emily07 35 3 Antalya Tüp Bebek MRK Sebepsiz İnfertilite 1 Ağutos Transfer olacak 10 Ağustos - yumiti 32 1 Ankara Tüp Bebek MRK - Beklemede 16 Temmuz - Y yeliz001 21 2 Kayseri Acıbadem Sperm sayı ve hareket azlığı Tedavi aşamasında - - S Seydaulu 25 1 Bahçeci Umut Tüp Bebek MRK Pko Tedavi aşamasında - - Nasaa0303 28 1 Acıbadem Eskişehir Tüp tıkanıklığı Tedavi aşamasında - - Tuanam21 28 1 Acıbadem İstanbul Erkek infertilitesi Bekliyor - - ervanazlim 25 - Ankara HRS hastanesi Sperm hareket sorunu Tedavi aşamasında - - elaaaam 24 1 - Eşinde morfoloji sorunu Eylülü bekliyor - - elmasli - 1 Çamlıca Medicana - Ağustosu bekliyor - - Umudummm0809 24 1 Almanya Erkek infertilitesi Bekliyor - - Themodernmumma 26 2 Antalya LVF - - - - @evlatkokusu_ 29 1 Diyarbakır bahçeci Sebepsiz infertilite - - -
Ohss nedir??Canimmm bende ohss olmustum evet dedigin gibi istirahat ve bol bol su ic sivi alimiyla hafifliyor bide birsure protein agirlikli beslen canim insallah hemen gecer bende en cok ondan korkuyorum suan
Canım perşembeye aldılar benim.3. Gün embriyosu... senin kaçıncı gün embriyosuayyyy cok heyecanlı beraber transfer olucazkacinci gün embriyosu koycaklar cnm?
canim hayirli olsun inşallahAyy benimde çarşamba transferim yarın yani
canım transfern hayirlisiyla gerceklestimi?merak ettim seni gelişmelerden bizleri haberdar etaslinda benim doktorda herkesden istiyormuş ama benden istemedi nedense senin herseyin iyi dedi gecti.
Tek embriyom var canım. Aminnn inşallah Rabbim hepimizin yüzünü guldurur. Kurban olduğum rabbim kucagimazı boş bırakması insallahcanim hayirli olsun inşallahsorunsuz transferin gerceklesir sana sımsıkı tutnur.kać embiriyo transfer edilecek?
Over hipersitmulasyon sendromu yani yumurtaliklarin asiri uyarilmasi buda yaptigimiz igneler sonucu vucudumuzun tepkisi kuzum bende hafif olmustu bulanti sislik kusma ve cok kasik agrisi ama bol sivi alinimiyla falan onlenebiliyorOhss nedir??
benim 5. gün embriyosuCanım perşembeye aldılar benim.3. Gün embriyosu... senin kaçıncı gün embriyosu
Kızlar transferim oldu. artik rahmimde iki tane tatli embriyom var insallah bana sıkı sıkı tutunurlar
11 yumurtadan geriye sadece 2 tane 1. kalite 5. gün embriyosu kalmis onlar transfer edildi. 3 embriyo dah::a vardi ama 1. kalite degilmis doktor dondurmaya degmez dedi insallah gerek de kalmaz