Sizin dr kimdi !!kizlar size bi sorum daha olacak tedavi asamasinda dr. ile iletişiminin nasil tedaviye başladığımda beri dr.sadece usg)odasında görüyorum baska da hiç iletisiminiz olmuyor bütün sorularını hemen hemen hemsireyle soruyorum sizlerde boyle misiniz?
kaan bozkurtSizin dr kimdi !!
benim catlatma ignesi vurulduğum gün e2 2000 küsür biseydi ama bu değer kisiden kisiye ya da yumurta sayisina göre degisiyormus cnm kiyaslama yapmak doğru olmaz o yüzdenkızlar bir sorum var bu gece çatltma iğnesi vuracağım e2 bugün 635 sizce normalmi nasıldı sizlerin
benimde carsamba kontrol cuma opu olmustu :) hayirli olsun cnmkizlar herkese slm bugün dr.dan geldim.7ila 8yumos göründü en büyüğü 15ssantim tekrar iğne verdi.çarşambaya kadar kullanicam çarşamba kontrol var herşey yolunda giderse cuma opu)olacak yumoslar azmi yoksa bana mi oyle geldi.ALLAH emeklerimizi karşılığını versin.inşallah
canim adet döneminde görülen yumurtalarin hepsi buyumeyebilir. yumurta sayisina takilma. benimde 9-10 tane görünüyordu 11 tane topladilar. ama önemli olan kalitesiİNŞALLAH canim aslında çok şükür yumoslarin durumu iyi gidiyor da aklıma takilan regli döneminde baya yumoş sayısı vardı şimdi niye az bu nu merak ettim.dr.bişey sormadım...
canım senin muanede gelişmiş kaç yumoß gorunmustubenimde carsamba kontrol cuma opu olmustu :) hayirli olsun cnm
Canım benimde 10 toplanmıştı. 5. Güne üç tane gitti, ikisini koymuşlardı birini de dondurmaya gerek yok o kadar iyi değil dedi ama hala içimde kaldı o.kizlar desteği bizden dolayı hepinize teker teker teşekkür ederim.sizin ilk denemelerinizde kaç yumoş toplandı)))))))off çok bilgisizi
canim ben cogunlukla doktorla konusuyorum ama aradigim zaman hastasi varsa hemsiyereyle konusuyorum masallah onlarda bayaga bilgili. bende cumartesi öğleden sonra cok midem bulandi kustum vs doktora ulasamadim ona üzüldüm acaba tüp bebek merkezi olsa tatil günü de olsa ulasabilir miydim diye gecti aklimdankaan bozkurt
doktor hic hepsini saymadi bi kac tane büyüğü ölçtü kalani olcmedi ama ben saydım son kontrolde 9-10 tane görünüyorducanım senin muanede gelişmiş kaç yumoß gorunmustu
3. günde kac embriyon vardi cnm?Canım benimde 10 toplanmıştı. 5. Güne üç tane gitti, ikisini koymuşlardı birini de dondurmaya gerek yok o kadar iyi değil dedi ama hala içimde kaldı o.
RABBİMCanım benimde 10 toplanmıştı. 5. Güne üç tane gitti, ikisini koymuşlardı birini de dondurmaya gerek yok o kadar iyi değil dedi ama hala içimde kaldı o.
Canım tam hatırlamıyorum ama 8di galiba. Ben 2011de yaptırmıştım ilkini. İlk eve geldim akşam aradılar hepsi döllendi dediler, 3. Gün 8 dediler sanki. En son üçe düştü.3. günde kac embriyon vardi cnm?
canim hayirlisiyla senin transfer nezaman?belli oldumu?canim adet döneminde görülen yumurtalarin hepsi buyumeyebilir. yumurta sayisina takilma. benimde 9-10 tane görünüyordu 11 tane topladilar. ama önemli olan kalitesi
Amin canım ama rahat ol, inan ben ilkinde sanki tedavide değildim, Ankda ailemin yanında tatil yapıyo gibiydim, son güne kadar sigarayı bile içtim. Nasibinde varsa mutlaka olacaktır. Ama elimden gelen herşeyi yaptım, takdir Rabbimindi. Ananasından, kabak çekirdeğinden, hoşafından her şeyi yaptım yani. Tabii bol dua.RABBİM RABBİM
yardimcimiz olsun.Maddi manevi cok zor bir surec inşallah hepimiz pozitifi goruruz
benim 3. günde 5 tane hepsinin kalitesi iyi dedi ama insallah en az 4 tane yaşar 5. güne kadar. çünkü 2 tane transfer ettirip 2 tane dondurtmayi cok istiyorumCanım tam hatırlamıyorum ama 8di galiba. Ben 2011de yaptırmıştım ilkini. İlk eve geldim akşam aradılar hepsi döllendi dediler, 3. Gün 8 dediler sanki. En son üçe düştü.
evet cnm carsamba gunucanim hayirlisiyla senin transfer nezaman?belli oldumu?
Transferin ne zaman olacak canım?doktor hic hepsini saymadi bi kac tane büyüğü ölçtü kalani olcmedi ama ben saydım son kontrolde 9-10 tane görünüyordu
carsamba insallah :)Transferin ne zaman olacak canım?
benim 3. günde 5 tane hepsinin kalitesi iyi dedi ama insallah en az 4 tane yaşar 5. güne kadar. çünkü 2 tane transfer ettirip 2 tane dondurtmayi cok istiyorum
evet cnm carsamba gunu