canım profildeki kızının fotosumu?Allah bağislasin uzun ömürleri nasip etsinİyi geceler kızlar size, ben yatıyorum inş uyuyabilirim kaç gündür sabaha kadar duruyorum. Vücut iflas edecek.
Ilk tup bebekte Iki transfer etmezler kanunlara aykiri canim.benim 3. günde 5 tane hepsinin kalitesi iyi dedi ama insallah en az 4 tane yaşar 5. güne kadar. çünkü 2 tane transfer ettirip 2 tane dondurtmayi cok istiyorum
Ama kanunlarla kontrol ediliyor artik. Yas 35 i gecmiyorsa yasak. Kanunlara aykiri sekilde yapiyorlarsa bilemem.yooo yapıyorlar ikiz olması için değilde şans olması icin)) bence yapsinlar ki insanlar varını yoğunu bu ise döküyorlar bari degsin
35 yaşının üstündeyse 2 tane embriyo transferi yapıyorlar canımIlk tup bebekte Iki transfer etmezler kanunlara aykiri canim.
Evet canim ikinci mesajimda belirttim.35 yaşının üstündeyse 2 tane embriyo transferi yapıyorlar canım
canim özel merkezlerde rica minnet yaptirabiloyorsunIlk tup bebekte Iki transfer etmezler kanunlara aykiri canim.
galiba önceden tüp bebek denemis gibi gösteriyorlarAma kanunlarla kontrol ediliyor artik. Yas 35 i gecmiyorsa yasak. Kanunlara aykiri sekilde yapiyorlarsa bilemem.
İsim | Yaş | Deneme | Yer | Sorun | Durum | Test Tarihi | Sonuç |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| 26 | 1 | İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK | Sebepsiz infertilite | Tedavi aşamasında | - | - |
| 27 | 1 | İzmir Özel Tinaztepe Tüp Bebek MRK | Çikolata Kist | Tedavi aşamasında | - | - |
E ES2607 | 31 | 1 | İstanbul Tüp Bebek MRK | Çikolata Kist + Sperm hızı | Tedavi aşamasında | - | - |
| 31 | 1 | Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kad.Doğ. | Pko | Ağustosu bekliyor | - | - |
| 27 | 2 | İzmir İrenbe Tüp Bebek MRK | Erkek İnfertilitesi | Tedavi aşamasında | - | - |
| 35 | 3 | Antalya Tüp Bebek MRK | Sebepsiz İnfertilite | 1 Ağutos Transfer olacak | 10 Ağustos | - |
| 32 | 1 | Ankara Tüp Bebek MRK | - | Beklemede | 16 Temmuz | - |
Y yeliz001 | 21 | 2 | Kayseri Acıbadem | Sperm sayı ve hareket azlığı | Tedavi aşamasında | - | - |
S Seydaulu | 25 | 1 | Bahçeci Umut Tüp Bebek MRK | Pko | Tedavi aşamasında | - | - |
| 28 | 1 | Acıbadem Eskişehir | Tüp tıkanıklığı | Tedavi aşamasında | - | - |
| 28 | 1 | Acıbadem İstanbul | Erkek infertilitesi | Bekliyor | - | - |
@ervanazim | 25 | - | Ankara HRS hastanesi | Sperm hareket sorunu | Tedavi aşamasında | - | - |
| 24 | 1 | - | Eşinde morfoloji sorunu | Eylülü bekliyor | - | - |
| - | 1 | Çamlıca Medicana | - | Ağustosu bekliyor | - | - |
| 24 | 1 | Almanya | Erkek infertilitesi | Bekliyor | - | - |
| 26 | 2 | Antalya LVF | - | - | - | - |
@evlatkokusu_ | 29 | 1 | Diyarbakır bahçeci | Sebepsiz infertilite | - | - | - |
Can'ım 212 çıktıyumiti canım test sonucun ne oldu. merak ettim seni
gözün aydın canım, sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. çok sevindimCan'ım 212 çıktı
ooo ne güzel hayirli olsun cnm darisi basimiza :)Can'ım 212 çıktı
evet uygun embryo ve uygun rahim varsa yapıyorlarmış çünkü çiftte ihtimalde fazlayooo yapıyorlar ikiz olması için değilde şans olması icin)) bence yapsinlar ki insanlar varını yoğunu bu ise döküyorlar bari degsin
hayalcialmina canım 13 yumurta falanvarmış benimde ama 500 üstü e2 normalmiş galiba bakalım nasip yarın toplanıyor artık toplansında şu diyette bitsincanim özel merkezlerde rica minnet yaptirabiloyorsundoktorum embriyolar bi oluşsun bakarız dedi
Can'ım 212 çıktı
canim benim asil sıkıntılar catlatma ignesinden sonra oldu. o günden beri ara ara mide bulantilarim kusmalarim halsizligim oluyor. karnım şiş. feci kabizim. dünden beride kasiklarim yara varmis gibi aciyorevet uygun embryo ve uygun rahim varsa yapıyorlarmış çünkü çiftte ihtimalde fazla
hayalcialmina canım 13 yumurta falanvarmış benimde ama 500 üstü e2 normalmiş galiba bakalım nasip yarın toplanıyor artık toplansında şu diyette bitsin