Kızlar transferim oldu. artik rahmimde iki tane tatli embriyom var insallah bana sıkı sıkı tutunurlar
11 yumurtadan geriye sadece 2 tane 1. kalite 5. gün embriyosu kalmis onlar transfer edildi. 3 embriyo daha vardi ama 1. kalite degilmis doktor dondurmaya degmez dedi insallah gerek de kalmaz
amiiinn insallah Rabbim yüzümüzü güldürsun:)Canım hayırlı olsun.bebislerin 9 ay seninle olsun insallah. Darısı da bize olur ins :))
amiiinn insallah Rabbim yüzümüzü güldürsun:)
Hayırlı olsun. Ben de e2 hormonun dan korkuyorum yarın tekrar ölçülere yumurta kalitesini belirtiyormus her olgun yum. İçin 200 olmasi lazim diye okudum rahim kalınlığın hep mi 8 mm di yoksa arttı mi ?merhaba benim sorunumda sebebsiz infertilite tüp bebeğe başladık bu ay adetin 2. günü ilaçlara başladım yarın opu işlemim var ultrasonda 10 tane yumurta gözüküyor en büyüğü 23 en küçük 16mm rahim 8mm estradiol 750 çıktı hepimize hayırlı olsun tedavilerimiz
amin İNŞALLAH canim senin tedavi nde hayirli olsun benim gibi nekadar çok sebebsiz varmış benimde bugün muane var herşey yolunda giderse cuma opu)olacak inşallahmerhaba benim sorunumda sebebsiz infertilite tüp bebeğe başladık bu ay adetin 2. günü ilaçlara başladım yarın opu işlemim var ultrasonda 10 tane yumurta gözüküyor en büyüğü 23 en küçük 16mm rahim 8mm estradiol 750 çıktı hepimize hayırlı olsun tedavilerimiz
Canim hayirli olsun Insallah tutunurlar sana.guzel haberlerini ne zmn vereceksn.Kızlar transferim oldu. artik rahmimde iki tane tatli embriyom var insallah bana sıkı sıkı tutunurlar
11 yumurtadan geriye sadece 2 tane 1. kalite 5. gün embriyosu kalmis onlar transfer edildi. 3 embriyo daha vardi ama 1. kalite degilmis doktor dondurmaya degmez dedi insallah gerek de kalmaz
bilincaltima hamileyim ben mesaji vermek icin takvim yaptimCanim hayirli olsun Insallah tutunurlar sana.guzel haberlerini ne zmn vereceksn.
Takviminde uğur getirsin.
canim para düşkünü olmayan bi infertilite ya da tüp bebek doktoruna gidip danış onlar gercekten güzel yol gösteriyor. eğer tüp bebege gerek olursa da üzülme bu durumda olan çoğu kisinin ilk denemesinde tutuyor geneldearkadaşlar merhaba bugün eşim üroloğa gitti dün test yaptırmıştı sperm sayısı 6 milyon ileri hareketlilik %30 çıktı ayrıca prolaktin hormonu yüksek çıktı .Özele gidiyordu bu sefer devlete gitti özeldeki doktoru ilaç vermişti p ile başlayan bilirsiniz. 2 aydır kullanıyordu 4.5 milyondu 6 milyon olmuş iki doktor da morfolojiye de bakmadı gerek yok demişler eşim özellikle sormuş çünkü . Bugün devletteki doktor tüp bebekten başka şansınız yok demiş inanılmaz moralimiz bozuk. Bu yollardan geçmiş insanlar olarak size soruyorum sizce devletteki doktor abartıyor mu yoksa cidden durum vahim mi? Cevaplarınıza çok ihtiyacım var lütfen
canim benim doktor cok rahatcanim dr.sana ne önerdi mesala şuan dinleniyormusun ne zamana kadar dinleneceksin beslenmenle ilgili bişey önerdi mi?
teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Küçük bir ildeyiz doktor o kadar sıkıntı ki burada. Malum olaylardan dolayı izin de yok memlekete gidelim elimiz kolumuz bağlandıcanim para düşkünü olmayan bi infertilite ya da tüp bebek doktoruna gidip danış onlar gercekten güzel yol gösteriyor. eğer tüp bebege gerek olursa da üzülme bu durumda olan çoğu kisinin ilk denemesinde tutuyor genelde
hayirli olsun cnmmerhaba benim sorunumda sebebsiz infertilite tüp bebeğe başladık bu ay adetin 2. günü ilaçlara başladım yarın opu işlemim var ultrasonda 10 tane yumurta gözüküyor en büyüğü 23 en küçük 16mm rahim 8mm estradiol 750 çıktı hepimize hayırlı olsun tedavilerimiz
yaşın kaç? kaç senedir bebek istiyorsun?teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Küçük bir ildeyiz doktor o kadar sıkıntı ki burada. Malum olaylardan dolayı izin de yok memlekete gidelim elimiz kolumuz bağlandı
gelecek tüp bebek merkezi. 2 denemem tutdu. 10 haftalıkken bebeğimin gelişimi durdu. malesef kürtaj oldum
canım yatarak geçirme kan dolaşımın zayıfladığı için doktorlar önermiyor.canim benim doktor cok rahatgit günlük yaşantına dön özel bisey yapmana gerek yok ilaclarini kullan dedi ama ben 10 gün annemde yaticam pek kalkmicam. cay kahve kola sucul sosis vs gibi seylerden uzak durup saglikli beslenicem. ananas kabak cekirdegi ceviz findik badem meyve sebze et gibi saglikli seyler yicem bi de omega mi icicem