Ben ilkinde anestezi aldim..2. De almadim.. bunyeden bunyeye fark eder belki ama acıdan dünyam karardı.. o yuzden kapat gözünü keyfine bak..uyandiginda hersey bitmis olacak..Merhaba benim ilk tüp bebek denemem gobekten 2.igneyi vurdum bu gece carsamba kontrolum var yumurta toplanirken anestezi alacagim diye korkuyoru
canım nasılsın,yarin kontrolün var coooook bel ağrım var.yavaş yavaş sona geliyorum inşallah emeklerimiz boşa gitmez pozitifi hep beraber goruruz.seninde haberlerini bekliyoruz.bazen çok garip bir duygu beni sarıyor.....Slm herkese, günler geçtikçe heyecan artıyor. Benimde az kaldı 4 veya 5 ağustos olacak inşAllah..transfer olan veya sonuç alan var mı?
Hayırlı haberlerle gel inş canım. Yazmayı unutma yarın.canım nasılsın,yarin kontrolün var coooook bel ağrım var.yavaş yavaş sona geliyorum inşallah emeklerimiz boşa gitmez pozitifi hep beraber goruruz.seninde haberlerini bekliyoruz.bazen çok garip bir duygu beni sarıyor.....
Canim sabah erkenden kan vermeye gidicemmelindam3535 canim yarin test saatin kacta :)
Hayırlı haberini bekliyoruz canım..Canim sabah erkenden kan vermeye gidicemhaber veririm
benimde en cok korktuğum şey buydu.hayatimda hic anestezi almadim. damardan verdiler inan koluma taktiklari iğne bile hic acimadi heralde takamadi bunlar dedim icimdenMerhaba benim ilk tüp bebek denemem gobekten 2.igneyi vurdum bu gece carsamba kontrolum var yumurta toplanirken anestezi alacagim diye korkuyoru
insallaaahh pozitif sonucunu alirsinCanim sabah erkenden kan vermeye gidicemhaber veririm
canim kan verdinmi?hayirli haberlerini bekliyoruzCanim sabah erkenden kan vermeye gidicemhaber veririm
yumurta toplama tüm merkezlerde anestezi altında oluyor sen neden almadınBen ilkinde anestezi aldim..2. De almadim.. bunyeden bunyeye fark eder belki ama acıdan dünyam karardı.. o yuzden kapat gözünü keyfine bak..uyandiginda hersey bitmis olacak..
canım ölük diz altına kadar uzun yani. içinde birşey olmuyor. yumurta toplamada uyuduğun için olan bitenden haberin olmuyorAmelıyat onlugu gıyınce sadece alt taraf mı cıplak oluyo cok utanırım yaaaa ve cok korkuyorum nedense
yumurtaların istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesini veriyorlar. sabit bir günü yok. herkesin yapısı farklıcanım pzt çağırdı benim merak ettiğim.c atlatma iģnesini nezaman verecekler cvp verdiğin için teşekkür ederim birde bel ağrım çok var
korkma canım. anesteside birşey yok. karnından nasıl iğne vuruluyorsan kolundan yapıyorlar. anında uyuyorsun. ne ağrı ne sızı oluyor. korkulacak birşey yokMerhaba benim ilk tüp bebek denemem gobekten 2.igneyi vurdum bu gece carsamba kontrolum var yumurta toplanirken anestezi alacagim diye korkuyoru
üzerinde önlük üzerindede örtü oluyor. sıkıntı yok yani canımKızlar ya uyutularak yumurta toplıyacaklarya uyandıktan sonra ustunuz basınız ne durumda oluyo
yumurtaların çatlamasın diye o iğneKizlar cetrotide catlatma ignesimi
canım senin embiriyolarin durumundan haberin varmı? bolunmeleri nasilinsallaaahh pozitif sonucunu alirsin