Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Slm herkese, günler geçtikçe heyecan artıyor. Benimde az kaldı 4 veya 5 ağustos olacak inşAllah..transfer olan veya sonuç alan var mı?
canım nasılsın,yarin kontrolün var coooook bel ağrım var.yavaş yavaş sona geliyorum inşallah emeklerimiz boşa gitmez pozitifi hep beraber goruruz.seninde haberlerini bekliyoruz.bazen çok garip bir duygu beni sarıyor.....

Hayırlı haberlerle gel inş canım. Yazmayı unutma yarın.

Merhaba benim ilk tüp bebek denemem gobekten 2.igneyi vurdum bu gece carsamba kontrolum var yumurta toplanirken anestezi alacagim diye korkuyoru
benimde en cok korktuğum şey buydu.hayatimda hic anestezi almadim. damardan verdiler inan koluma taktiklari iğne bile hic acimadi heralde takamadi bunlar dedim icimden sonra kiz simdi size sakinlestirici vercem başınız dönebilir dedi gercetken hemen basim dönmeye başladı bu yüzden gözlerimi kapattim sonrasi yok bi uyandim hersey bitmis yatagimdayim. cok rahat oldu

Ben ilkinde anestezi aldim..2. De almadim.. bunyeden bunyeye fark eder belki ama acıdan dünyam karardı.. o yuzden kapat gözünü keyfine bak..uyandiginda hersey bitmis olacak..
yumurta toplama tüm merkezlerde anestezi altında oluyor sen neden almadın

Amelıyat onlugu gıyınce sadece alt taraf mı cıplak oluyo cok utanırım yaaaa ve cok korkuyorum nedense
canım ölük diz altına kadar uzun yani. içinde birşey olmuyor. yumurta toplamada uyuduğun için olan bitenden haberin olmuyor

canım pzt çağırdı benim merak ettiğim.c atlatma iģnesini nezaman verecekler cvp verdiğin için teşekkür ederim birde bel ağrım çok var
yumurtaların istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesini veriyorlar. sabit bir günü yok. herkesin yapısı farklı

Merhaba benim ilk tüp bebek denemem gobekten 2.igneyi vurdum bu gece carsamba kontrolum var yumurta toplanirken anestezi alacagim diye korkuyoru
korkma canım. anesteside birşey yok. karnından nasıl iğne vuruluyorsan kolundan yapıyorlar. anında uyuyorsun. ne ağrı ne sızı oluyor. korkulacak birşey yok

Kizlar merhaba
Herkesin tedavileri guzel hayirli haberlerle sonuclansin
Benimde adetim 23 temmuz gorunuo tup bebege basliycaz insallah..
Heyecanla bekliyorum.

hilal1907 canim benide listeye eklermisin

Dbakir bahceci tup bebekte yaptrcz
4 bucuk yiillk evliyz
Ilk denememiz olacak 29 yasindayim sebepsz infertilite

Son düzenleme:
Kızlar mrb :) beni de aranıza alırmsınıZ !! Yumurta toplama işlemi yapıldı Çarşamba günü histo yapılacak, benim merak ettiğim transfer adetin kaçıncı günü yapılıyor ?? Çok heyecanlıyım büyük ihtimal gelecek ay yapılacak oysa ki ben bu ay transferim yapılsın çok isterdim ama hayırlısı olsun tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…