Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Kizlar merhaba
Herkesin tedavileri guzel hayirli haberlerle sonuclansin
Benimde adetim 23 temmuz gorunuo tup bebege basliycaz insallah..
Heyecanla bekliyorum.

@kuzuma hasretim canim benide listeye eklermisin

Dbakir bahceci tup bebekte yaptrcz
4 bucuk yiillk evliyz
Ilk denememiz olacak 29 yasindayim sebepsz infertilite
canım hosgeldin tedavin hayirli olsun.Benimde sebebsiz şuan tedavi asamasindayim

Slm kızlar, tüm kamuluların izinleri iptal oldu, umarım ağustosun 2.haftasına kadar belli olur. Yoksa benim tedavi iptal. Türkiyemiz düzelsinde artık başka zamana olsun ne denirki.

canım senin embiriyolarin durumundan haberin varmı? bolunmeleri nasil
canim bugün görüştüm 11 yumurtadan suan 5 embriyom varmış hepsi gayet iyi kaliteli dedi embriyolog başka bilgi vermedi. carsamba günü 5. gün embriyosu olarak transfer edilicek insallah. umarim carsambaya kadar 5i de sağlam kalir da 3ünü dondurturuz

canim bugün görüştüm 11 yumurtadan suan 5 embriyom varmış hepsi gayet iyi kaliteli dedi embriyolog başka bilgi vermedi. carsamba günü 5. gün embriyosu olarak transfer edilicek insallah. umarim carsambaya kadar 5i de sağlam kalir da 3ünü dondurturuz
güzel haberlerini bekliyorum hakkında hayırlısı olsun. benimde transfere az kaldı

kizlar herkese slm bugün dr.dan geldim.7ila 8yumos göründü en büyüğü 15ssantim tekrar iğne verdi.çarşambaya kadar kullanicam çarşamba kontrol var herşey yolunda giderse cuma opu)olacak yumoslar azmi yoksa bana mi oyle geldi.ALLAH emeklerimizi karşılığını versin.inşallah

canım hosgeldin tedavin hayirli olsun.Benimde sebebsiz şuan tedavi asamasindayim
Sagol canim hosbulduk insallah hersey guzel olur.
kizlar herkese slm bugün dr.dan geldim.7ila 8yumos göründü en büyüğü 15ssantim tekrar iğne verdi.çarşambaya kadar kullanicam çarşamba kontrol var herşey yolunda giderse cuma opu)olacak yumoslar azmi yoksa bana mi oyle geldi.ALLAH emeklerimizi karşılığını versin.inşallah
Canim bence normal sayi hem Rabbimin izniyle 1 tanede olsa tutacagi varsa tutuyo gonlunu ferah tut.

kizlar size bi sorum daha olacak tedavi asamasinda dr. ile iletişiminin nasil tedaviye başladığımda beri dr.sadece usg)odasında görüyorum baska da hiç iletisiminiz olmuyor bütün sorularını hemen hemen hemsireyle soruyorum sizlerde boyle misiniz?

Canim hadi bakalim cok guzel haber.
Umarim sonucunda guzel olur.

Sagol canim hosbulduk insallah hersey guzel olur.

Canim bence normal sayi hem Rabbimin izniyle 1 tanede olsa tutacagi varsa tutuyo gonlunu ferah tut.
İNŞALLAH canim aslında çok şükür yumoslarin durumu iyi gidiyor da aklıma takilan regli döneminde baya yumoş sayısı vardı şimdi niye az bu nu merak ettim.dr.bişey sormadım...

canım yumurtanın sayısına takılma önemli olan kalitesi. herşey yolunda hakkında hayırlısı olsun

kizlar size bi sorum daha olacak tedavi asamasinda dr. ile iletişiminin nasil tedaviye başladığımda beri dr.sadece usg)odasında görüyorum baska da hiç iletisiminiz olmuyor bütün sorularını hemen hemen hemsireyle soruyorum sizlerde boyle misiniz?
muayene odasından çıkınca doktorla görüşüyorum ben ama 5 dk en fazla

ozlemgts ozlemgts canım yazdığını görmemişim okudum şimdi. Rabbim ol dedikten sonra sayıya takılma sen. İnş çok güzel şekilde döllenip kaliteli olur ve sana tutunur❤️:halay:

İNŞALLAH canim aslında çok şükür yumoslarin durumu iyi gidiyor da aklıma takilan regli döneminde baya yumoş sayısı vardı şimdi niye az bu nu merak ettim.dr.bişey sormadım...
doktor büyük olanları sayıyor ondan olabilir canım. bana 10 dediler 11 tane toplandı

Onemli olan iyi kaliteli olmasi canim insallah oyledir bende cuma buyuk ihtimal opu olacagim hakkimizda hayirlisi..

X