Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

İsimYaşDenemeYerSorunDurumTest TarihiSonuç
ozlemgts ozlemgts 261İzmir İrenbe Tüp Bebek MRKSebepsiz infertiliteTedavi aşamasında--
@Hayalci_almina271İzmir Özel Tinaztepe Tüp Bebek MRKÇikolata KistTedavi aşamasında--
E ES2607 311İstanbul Tüp Bebek MRKÇikolata Kist + Sperm hızıTedavi aşamasında--
hilal1907 hilal1907 311Ankara Etlik Zübeyde Hanım
Kad.Doğ.
PkoAğustosu bekliyor--
papatyyaa123 papatyyaa123 272İzmir İrenbe Tüp Bebek MRKErkek İnfertilitesiTedavi aşamasında--
emily07 emily07 353Antalya Tüp Bebek MRKSebepsiz İnfertilite1 Ağutos Transfer olacak10 Ağustos-

:anneadayı::anne:kuzuma hasretim)ellerne saglik cok guzel olmuş.Allah'in izniyle bu dosya bizlere hayirli olur hepimizin hamimilelik haberini ve tabi seninde burya yazarsin.inşallah

İsimYaşDenemeYerSorunDurumTest TarihiSonuç
ozlemgts ozlemgts 261İzmir İrenbe Tüp Bebek MRKSebepsiz infertiliteTedavi aşamasında--
@Hayalci_almina271İzmir Özel Tinaztepe Tüp Bebek MRKÇikolata KistTedavi aşamasında--
E ES2607 311İstanbul Tüp Bebek MRKÇikolata Kist + Sperm hızıTedavi aşamasında--
hilal1907 hilal1907 311Ankara Etlik Zübeyde Hanım
Kad.Doğ.
PkoAğustosu bekliyor--
papatyyaa123 papatyyaa123 272İzmir İrenbe Tüp Bebek MRKErkek İnfertilitesiTedavi aşamasında--
emily07 emily07 353Antalya Tüp Bebek MRKSebepsiz İnfertilite1 Ağutos Transfer olacak10 Ağustos-
eline sağlık canım

Günaydın arkadaşlar. Temmuzda yaptırıp sonuç alan oldu mu aramızda
Benim 8.gun çok agrim oldu doktoru mu aradım hemen test yapmamı söyledi sonucun negatif 0.10 çıktı çok üzüldük doktor yinede 12. Günü bekleyin sakın ilaçlarını bırakma ümitsizliğe kapılma diyor. Benim umudum pek yok değerin çok düşük çıktı.

Benim 8.gun çok agrim oldu doktoru mu aradım hemen test yapmamı söyledi sonucun negatif 0.10 çıktı çok üzüldük doktor yinede 12. Günü bekleyin sakın ilaçlarını bırakma ümitsizliğe kapılma diyor. Benim umudum pek yok değerin çok düşük çıktı.
8. gün çok erken canım. ben 11. gün idrar testi yaptım çıktı. 10 günden önce yapılan testler doğru sonuç vermez. 8. gün kan testi için dahi erken

bir arkadaşımın 10. gün negatif çıktı,12. gün 227 çıktı ve 24 haftalık hamile umutsuzluğa kapılma.

benim 1 ağustosda transfer olacak.ikinci denememde 11. gün pozitifi gördüm ama 10 haftalıkken bebeğimin gelişimi durdu kürtaj oldum
Çok geçmiş olsun canım ilk denemede senin sonucun neydi. Dondurulmuş embiryolarinin var herhalde inşallah olumlu sonuç alirsin

içimi rahatlattı canım tesekkur ederim bizi. İlk tüp bebek denemenizi çok umutluyduk. İnşallah sonucun değişir.
negatif olursa çok üzülme ve umudunu kaybette. vardır bundada bir hayır. benim 1. denememde negatif çıktı. yıkıldım çok üzüldüm. ara vermeden hemen 2. denedim. hiç umudum yokken test yaptım ve pozitif çıktı. o an hıçkıra hıçkıra ağladım. 10. haftada gelişimi durdu kürtaj oldum. işte o zaman gerçekten canım acıdı,yandı. çok kötü oldum. negatif olsa bu kadar canım yanarmıydı diye sordum kendime hep. o yüzden herşeyde bir hayır var. tutup tutmaması değil sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim. nasibinde varsa zamanı gelince olacaktır. zamanı gelmediyse tutsada devamı olmuyor. burada benle beraber hamile kalan arkadaş 20 hafta bebeğin beyninde sıkıntı vr doğsada ölür dediler ve doktorları gebeliği sonlandırdı. hemde normal doğum şeklinde. o yüzden hepimizin hakkında hayırlısı olsun. inşallah rabbim gönlüne göre verir ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Çok geçmiş olsun canım ilk denemede senin sonucun neydi. Dondurulmuş embiryolarinin var herhalde inşallah olumlu sonuç alirsin
dondurulmuş embriyom yoktu. iki tüp bebeği aynı merkezde yaptım orada dondurma yoktu. 1. denemede 3. gün ikincide 5. gün transfer ettiler. şimdi 3. denememi farklı bir merkezde yaptırıyorum 4 tane embriyom dondurulu. üçündede sil baştan oldu yani. hayırlısı olur inşallah.

negatif olursa çok üzülme ve umudunu kaybette. vardır bundada bir hayır. benim 1. denememde negatif çıktı. yıkıldım çok üzüldüm. ara vermeden hemen 2. denedim. hiç umudum yokken test yaptım ve pozitif çıktı. o an hıçkıra hıçkıra ağladım. 10. haftada gelişimi durdu kürtaj oldum. işte o zaman gerçekten canım acıdı,yandı. çok kötü oldum. negatif olsa bu kadar canım yanarmıydı diye sordum kendime hep. o yüzden herşeyde bir hayır var. tutup tutmaması değil sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim. nasibinde varsa zamanı gelince olacaktır. zamanı gelmediyse tutsada devamı olmuyor. burada benle beraber hamile kalan arkadaş 20 hafta bebeğin beyninde sıkıntı vr doğsada ölür dediler ve doktorları gebeliği sonlandırdı. hemde normal doğum şeklinde. o yüzden hepimizin hakkında hayırlısı olsun. inşallah rabbim gönlüne göre verir ve sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Kesinlikle sana katılıyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Sağlıcakla evlatlarımızı kucağınıza alacağımız günler gelir inşallah.

dondurulmuş embriyom yoktu. iki tüp bebeği aynı merkezde yaptım orada dondurma yoktu. 1. denemede 3. gün ikincide 5. gün transfer ettiler. şimdi 3. denememi farklı bir merkezde yaptırıyorum 4 tane embriyom dondurulu. üçündede sil baştan oldu yani. hayırlısı olur inşallah.
Can'ım merhaba nasılsın ne aşamadasın.benim ilk denemem negatif oldu malesef:KK43:

Kizlar bn yazmistim zaten haziranda ilk denememize gittik sonuc 9 cikti sonra 6 dustu doktorum dusuk oluyo dedi vede oyle oldu hastalaninca 11.gun gel dedi dun gittim yumurtalarim yeni gelismeye baslamis yarin tekrar gidecegim Yani 2 denemeye basladik
Kayseri acibademhastanesi
Yas 21
Ikinci deneme
Spermde sayi azligi ve ileri hareketlilik cok az
Ha bu arada kizlar Allahtan donrulmuslarimiz var 2 tane ilacsiz olarak olanlar konacak 15 gun icinde

X