Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Canım nerdesin? Ne yaptın merak ettim seni, başladınmı iğnelere?
evet canım hayirlisiyla başladım.merional75ml 7tane iki tane puregon biri 300lük iki gün kullanacam biri de 600luk 4gun kullanacam ikitanede cerotide yumoslarin catlamamasi için c tsi
ve pazar vurulacak pazartesi de muane olacak.bakalım gelişmelerden sizi haberdar ederim.

İyi hadi gözün aydın, bol ve kaliteli yumoşların olsun inşAllah. Ve hayırlısıyla sonuçlansın.

Günaydın arkadaşlar. Temmuzda yaptırıp sonuç alan oldu mu aramızda

kizlar merhabalar az önce bir topikte okudum.benim gibi açıklanmayan olan bir arkadaştan 17yumos toplanmış 17sinden sadece bir embiriyo kalmış.oda iki gün embiriyosuymus.nedense bu sebebsiz lere öyle oluyormuş.çok stres yaptım.....

herkesin bir değil canım. benimde sebepsiz 10 yumurta toplandı 8 tanesi döllendi. 4 tanesi 1 kalite ve 5. gün embriyosu. 1 denememde 10 yumurta 7 embriyo olmuştu. bunları düşünme herkesin yapısı farklı

sakin stres yapma cnm ve kendini baskasiyle kiyaslama bu isler belli olmaz

rica ederim her yazılanın etkisinde kalma benim 1 ağustosda transferim olacak. sen ne aşamadasın canım.
canım dün itibariyle ilk iğneyi yaptım önümüzdeki cts pazar yomuslarin catlamamasi için iğne vurulacak
pazertesi de muane var.benim bildiğim iğne kullanırken kontrole çağırıyorlar ama beni sade opu öncesi tek çagiracaklar herhalde şimdilik bu kadar

Canım iki güne bir bakmayacaklarmı? Benim öyle olmuştu. Ona göre doz felan ayarlamıştı tekrar

hakkında hayırlısı olsun

benim yumurta durumum çok iyiymiş herhalde ondan çagirmaştir.ama aşılama yaparken iki üç günde bir çagiriyorlardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…