- 4 Temmuz 2016
- 25
- 16
- 36
iyi bayramlar ca
f
İnşallah benimde yaş 29 bugün 5inci günün kaçıncı günde test yaptın canın kaç embiryo transferi yapıldı.canim benim yas 28.Carsamba ogrendim sonuc pozitif 257 degerim darisi sana diger arkadslara insallah
senin kac embriyo[/QU. Canım benim 13 yumurta toplandı 7 tanesi dinlendi 2 tane istedik biz iki tane transfer edildi embiryo dondurmada istedik ben doktor donacak embiryo değil bunlar paraniza yazık dondunmayalim dedim.
canim esim spermin ve ileri hareketn az olmasi[/QUOTE]iyi bayramlar ca
f
canım hayirli olsun degerin kat kat artsın inşallah. kaçıncı gün embiriyosydu banada tek yapacaklar.Canim tek embriyo transfer edildi doktorum tek trasnsfer edicez dedi bende iki icin israr etmedim.6.gun yaptim cikmamisti 8 ve 10. gun evde tekrar test yaptim silik cizgiyi gordum.11 gunde kan testi yaptim cok sukur pozitif
Gözünaydın canımCanim tek embriyo transfer edildi doktorum tek trasnsfer edicez dedi bende iki icin israr etmedim.6.gun yaptim cikmamisti 8 ve 10. gun evde tekrar test yaptim silik cizgiyi gordum.11 gunde kan testi yaptim cok sukur pozitif
İnşAllah canım doktor bugün yazmış alabileceksen iğnelere başlayalım diye. Bende gelecek ay istiyorum dedim. Çünkü eşimin durumu bilmiyoruz. 15gün sürer dedi kısa protokol olacakmış. Merkezde genart veya hrs demiş. Hayırlısı bakalım. Demekki hemen başlayacakmış.merak ettiğin için çok sağol az önce baktimda hala birşey yok siz daha örnek vermedinizmi keşke tedaviden an az 3 ay önce falan verseydiniz.belki takviye falan gerekirdi.canını hiç sıkma bir kere çıktıysa muhakkak yine çıkacaktı gönlünü ferah tut. inşallah 2017bebislerle hep beraber gireceğiz....
Canım tebrik ederim, sağlıkla devam etsin inşAllah.canim benim yas 28.Carsamba ogrendim sonuc pozitif 257 degerim darisi sana diger arkadslara insallah
Hayırlı olsun Can'ım nerede tedavi göreceksin sorun neydikizlar nerelerdesiniz bugün regli oldum pazertesiye randevu aldım ignelere başlayacağız hakkımizda inşallah hayırlısı
olsun
kizlar nerelerdesiniz bugün regli oldum pazertesiye randevu aldım ignelere başlayacağız hakkımizda inşallah hayırlısı
olsun
sagol canım ızmir kaan bozkurt açıklanmayan infertiliteHayırlı olsun Can'ım nerede tedavi göreceksin sorun neydi
ALLAH razı olsun canım gelişmelerden sizleri haberdar ederim sizin de güzel haberlerinizi bekliyorumAyyy canım hadi tedavin hayırlı uğurlu olsun. Güzel haberini alcaz inşAllah buradan. Arada yaz gelişmeleri. Bende çok heyecanlıyım biran önce Ağustos gelsin istiyorum
bende benzer durumdayim cnm. ve malesef olumsuz olma ihtimalini kafamdan atamiyorum bu yuzden heyecan yaşayamıyorumyaa kizlar benden heyacan fazla yok ta korku daha çok var herkes bu kadar heyacanliyken ben mi anormalim. anlayamadım valla