Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Canim tek embriyo transfer edildi doktorum tek trasnsfer edicez dedi bende iki icin israr etmedim.6.gun yaptim cikmamisti 8 ve 10. gun evde tekrar test yaptim silik cizgiyi gordum.11 gunde kan testi yaptim cok sukur pozitif

iyi bayramlar ca
f
canim esim spermin ve ileri hareketn az olmasi[/QUOTE]
Yaş kaç senin Can'ım evet herşey aynı ama senin günün bayağı yaklaşmış[/QUOTE][/QUOTE]
32 yaşındayım Can'ım ben daha çık var canım ya 7 gün var test günüme

Canim tek embriyo transfer edildi doktorum tek trasnsfer edicez dedi bende iki icin israr etmedim.6.gun yaptim cikmamisti 8 ve 10. gun evde tekrar test yaptim silik cizgiyi gordum.11 gunde kan testi yaptim cok sukur pozitif
canım hayirli olsun degerin kat kat artsın inşallah. kaçıncı gün embiriyosydu banada tek yapacaklar.

Gözünaydın canım

İnşAllah canım doktor bugün yazmış alabileceksen iğnelere başlayalım diye. Bende gelecek ay istiyorum dedim. Çünkü eşimin durumu bilmiyoruz. 15gün sürer dedi kısa protokol olacakmış. Merkezde genart veya hrs demiş. Hayırlısı bakalım. Demekki hemen başlayacakmış.
canim benim yas 28.Carsamba ogrendim sonuc pozitif 257 degerim darisi sana diger arkadslara insallah
Canım tebrik ederim, sağlıkla devam etsin inşAllah.

kizlar nerelerdesiniz bugün regli oldum pazertesiye randevu aldım ignelere başlayacağız hakkımizda inşallah hayırlısı
olsun

kizlar nerelerdesiniz bugün regli oldum pazertesiye randevu aldım ignelere başlayacağız hakkımizda inşallah hayırlısı
olsun

Ayyy canım hadi tedavin hayırlı uğurlu olsun. Güzel haberini alcaz inşAllah buradan. Arada yaz gelişmeleri. Bende çok heyecanlıyım biran önce Ağustos gelsin istiyorum

Ayyy canım hadi tedavin hayırlı uğurlu olsun. Güzel haberini alcaz inşAllah buradan. Arada yaz gelişmeleri. Bende çok heyecanlıyım biran önce Ağustos gelsin istiyorum
ALLAH razı olsun canım gelişmelerden sizleri haberdar ederim sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum

yaa kizlar benden heyacan fazla yok ta korku daha çok var herkes bu kadar heyacanliyken ben mi anormalim. anlayamadım valla

Arkadaşlar bugün başladım ama biraz moralim boZuk çünkü 13 mm kist varmış çarşmba aspire edecekler alacaklarmış işte duydunuzmu böyle bir şey acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…