Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Canım bende bu ayki adetimle başlayacaktim tedaviye ama kanama olalı 3 gün oldu ve bugün aradım yani keç kaldım bu ay çok üzgünüm ama olsn hayırlısı böyle belkide bu ayın 21 e randevu verdi, benim adetlerim düzensiz çok randevuya gittiğim gün hap içmeye başlayacakmışım sonraki adetim gününde gelsin diye ve sanirim bu ayın sonu ya da öbür ayın başında tekrar adet olucam ve ozaman başlanılacak iğnelere.

anladım tatlım hayırlısı olsun bende de geçen ay ilk 2 gün tek 1 damla gelmişti dr adetten sayılır dedi bende ona göre hesapladım 8 i bakalım neler olacak

anladım tatlım hayırlısı olsun bende de geçen ay ilk 2 gün tek 1 damla gelmişti dr adetten sayılır dedi bende ona göre hesapladım 8 i bakalım neler olacak
O 2 gün den sonra peki normal kanaman oldumu, benim 3 gün oldu artık sadece lekelenme şeklinde çok endişeliyim, adetlerim düzensizdir ama hiç böyle olmamıştı ilk günden hep yoğun kanamam oluyordu : (

O 2 gün den sonra peki normal kanaman oldumu, benim 3 gün oldu artık sadece lekelenme şeklinde çok endişeliyim, adetlerim düzensizdir ama hiç böyle olmamıştı ilk günden hep yoğun kanamam oluyordu : (
evet canım hatta oldukça yoğundu sadece geçen ay öyle oldu

Herkese merhabalar mutlu huzurlu bayramlar bende duygularımı sizinle paylaşmak istiyorum burası ne güzel böyle maşallah hepiniz çok tatlısınız benimde 1 temmuzda transferim yapıldı iki tane embriyom çok heyecanlıyım ve ilk günden beri öyle mutluyumki daha tutunup tutunmadiklarini bilmiyorum bile ama kızlar bugün aynaya baktığımda kendimi öyle güzel hissettimki yarın 6.günüm doluyor 11.günde test yapıcam dua edin tutsun miniklerim, kızlar sol yumurtaligimda bir hassasiyet var kötü düşünmek istemiyorum sizde böyle birşey varmı yazarsanız sevinirim mutlulukla kalın şimdilik

herkese iyi bayramlar. bende c.tesi günü estrofem ilacına başlıyorum. 1 ağustosda bebeklerimi almaya gidecem

herkese iyi bayramlar. bende c.tesi günü estrofem ilacına başlıyorum. 1 ağustosda bebeklerimi almaya gidecem
Iyi bayramlar canım bende tedavinin başından beri kullanıyorum estrofem transfere kadar günde bir transfer den sonra günde 3 defa kullanıyorum
Canım bebeklerimi almaya gidicem demişsin onu anlamadım? ?

bende tedaviye başladım. bugun yumurta catlamasini baskilayici igneyede başladım ama bayaga kaşıntı kizariklik filan yapti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…