Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Valla kızlar allah sonumuzu Hayır etsin eşim ve ben hiç olmayacak diye düşünmüyoruz hatta şimdiden bana bakacak birilerini arıyor eşim. O kadar telaşlı ki Rabbim yüzümüze bakar inşallah mutlu eder bizi tabi tedaviye başlamış tüm anne ve baba adaylarını. Çok dua ediyorum hersey yolunda gitsin diye sizlerin yazdıklarını okuyunca rahatliyorum çok şükür herkesin güzel gidiyor

Valla kızlar allah sonumuzu Hayır etsin eşim ve ben hiç olmayacak diye bvvvvdüşünmüyoruz hatta şimdiden bana bakacak birilerini arıyor eşim. O kadar telaşlı ki Rabbim yüzümüze bakar inşallah mutlu eder bizi tabi tedaviye başlamış tüm anne ve baba adaylarını. Çok dua ediyorum hersey yolunda gitsin diye sizlerin yazdıklarını okuyunca rahatliyorum çok şükür herkesin güzel gidiyor
canim hayirli olsun ne guzel ne kadar pozitif sin inanmak cok onemli bana göre gercekten inandiğin zaman sorun cozulmuştur inşallah pozitifi görürsün

AMİİNNN İNŞALLAH...sizde sorun neydi?canım
Eşim de Sperm ileri hız düşüklüğü var üroloji doktoru normal diyor orana vurduğun da kadın doğum doktoru düşük diyor. Sayı 150 milyon civarı ileri hız %10 yavaş %10 yerinde %20 morfoloji de %50 normal %50 anormal. Bende çok. Şükür bi sıkıntı yok rahim filmi de cektirdim

Valla arada kendimi kotuyede hazırlıyorum canlarrr
İnsanın aklına gelmiyor değil negatif ama içim sıkılıyor ozaman da hemen düşünceleri atıyorum aklımdan ilk defa rahmimde bi emriyo olacak düşüncesi bile cok guzel. Bi transfer olsun birakmiycam bebegimi allah nasip ederse :)

inşallah canimsana sıkı sıkı tutunsun kuzun emeklerin boşa gitmesin inşallah canim yaa siz vitamin takviyesi aldinizmi? ozellikle eşin aldimi eşim bir yıgın ilac aliyor.eßimin tahliline gore senin esinde hareketlilikte sorun var gibi gorunuyor

buradayım kızlarr karışık duygular içindeyim şimdi laporoskopi olduğumda dr tüplet tıkanık ama sıvı yok içinfe dedi ben ameliyat raporınu aldım hemşireden oradada sıvıya rastlandı yazıyorrr şimdi tedaviye başlayacğız tekrar sordum sıvı varmı diye yok dedi ama moralim boUldu raporda görünce

inşallah canimsana sıkı sıkı tutunsun kuzun emeklerin boşa gitmesin inşallah canim yaa siz vitamin takviyesi aldinizmi? ozellikle eşin aldimi eşim bir yıgın ilac aliyor.eßimin tahliline gore senin esinde hareketlilikte sorun var gibi gorunuyor
Sizin de mi eşini z de problem var. Takviye bi 5 ay kullandı ama işe yaramadı hic

iyi geceler kizlar benimde yarin günüm bende ignelere başlayacağım.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. .....

Canım bende seni merak etmiştim, bende bugün gördüm kırmızıları doktora yazdım cevap gelmedi. Sanırım doğaldan olmayacak, ümidimi kestim. Artık inşAllah tüpte tutar, eve dönünce eşime bir sperm testi verdireceğim. İnşAllah tüp için yeterli sperm olur :KK43: hakkımızda hayırlısı artık. Ağustos 4-5 gibi adet olurum sanırım ve başlarız. Senin için dua ediyorum, önce sen sonra da ben pozitif alırız inşAllah.
Bu arada sonuç bekleyen ve yeni başlayan arkadaşlarım inşAllah sizde bebişlerinize kavuşur ve buraya yazarsınız. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşAllah

Sizin de mi eşini z de problem var. Takviye bi 5 ay kullandı ama işe yaramadı hic
Valla canım bilemedim.bi var diyorlar bi yok diyorlar bizde anlamadik.bir yığın ilaç verdiler .galiba hareketlikte az bişey sorun var.ama doktorlar sorun değil diyorlar.bakalım hayırlısı artık. ...

Canım bende seni merak etmiştim, bende bugün gördüm kırmızıları doktora yazdım cevap gelmedi. Sanırım doğaldan olmayacak, ümidimi kestim. Artık inşAllah tüpte tutar, eve dönünce eşime bir sperm testi verdireceğim. İnşAllah tüp için yeterli sperm olur :KK43: hakkımızda hayırlısı artık. Ağustos 4-5 gibi adet olurum sanırım ve başlarız. Senin için dua ediyorum, önce sen sonra da ben pozitif alırız inşAllah.
Bu arada sonuç bekleyen ve yeni başlayan arkadaşlarım inşAllah sizde bebişlerinize kavuşur ve buraya yazarsınız. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşAllah
merak ettiğin için çok sağol az önce baktimda hala birşey yok siz daha örnek vermedinizmi keşke tedaviden an az 3 ay önce falan verseydiniz.belki takviye falan gerekirdi.canını hiç sıkma bir kere çıktıysa muhakkak yine çıkacaktı gönlünü ferah tut. inşallah 2017bebislerle hep beraber gireceğiz....

buradayım kızlarr karışık duygular içindeyim şimdi laporoskopi olduğumda dr tüplet tıkanık ama sıvı yok içinfe dedi ben ameliyat raporınu aldım hemşireden oradada sıvıya rastlandı yazıyorrr şimdi tedaviye başlayacğız tekrar sordum sıvı varmı diye yok dedi ama moralim boUldu raporda görünce[/QUOT]canım bence haklisin bende2009 da laparoskopi oldum.dr.ağzıyla ne söylediyse raporda da aynı yazıyordu.belki önemli bir sorun yoktur.ama yine aklında soru işareti olmaması için başka dktorada danış bence

X