- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
canım sen nerelerdesin neler yaptin.bende önümüzdeki hafta regliSelam kızlar, herkese iyi bayramlar diliyorum. Rabbim gönlünüzdekini tez zamanda versin inşallah.. Benim daha 1ay daha var tedaviye. Araştırıyorum öyle bende.
Canım valla bayram tatili için Ankaraya geldik kızımla. Zamanın geçmesini bekliyorum heyecanla ama geçmiyor. Benimde 6sında hastalanmam lazım. Keşke hamile olsam :)) hiç gerek kalmasa tüpe. İnşallah sende bu süreci güzelce atlatıp bebişine kavuşursun. Ben yinede bi umut deyip temmuzuda değerlendiririm, artık olmadıysa agustos adetiyle başlarım. Zaten doktor bu ay adet olunca beni haberdar et dedi, heralde bazı testler isteyecek. Oda bayrama denk geliyor artık nasıl yaparım bilmiyorum. Çünkü ağustosda direk iğnelere başlamak için. İzin olmadığından süre kısıtlı bizde. Kızımda 23 Ağustosda hamile olduğumu öğrenmiştim. Bunda heralde sonucu Eylülde öğreniriz. Doğum tarihleri nisan ve mayıs olur. Ayy sanki tüpü yaptık, tuttuda doğumu bekliyo gibi yazdım :))) Rabbim inşAllah o zamanda aynı şeyleri yazmayı nasip eder.canım sen nerelerdesin neler yaptin.bende önümüzdeki hafta regli
olu cam.ignelere başlayacağız.offffff çok korkuyorum RABBİM hepimizin yar ve yardımcısı olsun.inşallah
Fazla olmasi onemli degil canim onemli olan kaliteli olmasi insallah kaliteli yumurtalarin olurSagol canm cvbin icin.fazla olmasi sansi arttiriyor oyuzden fazla olmasini ummuatum olsun bunada sukur artik
canım sen bu seferde olacaģina inaniyorsun inanmak başarmanın yarisidir.keşke bende senin gibi inanabilsem.önceleri çok hevesli çok heyacanliyidim.tek embriyo olayı bütün inancımı hevesimi aldı.ne olursa olsun eğer bir şeye insan inanırsa kesinlikle Allah nasip eder.bence ileri ki dönemlerde sende buraya hamişşim diye yazacaksin.neyse RABBİM emeklerimizi boşa vermesin.sana bana bu uğurda mücadele eden herkese nasip etsin...Amin!Canım valla bayram tatili için Ankaraya geldik kızımla. Zamanın geçmesini bekliyorum heyecanla ama geçmiyor. Benimde 6sında hastalanmam lazım. Keşke hamile olsam :)) hiç gerek kalmasa tüpe. İnşallah sende bu süreci güzelce atlatıp bebişine kavuşursun. Ben yinede bi umut deyip temmuzuda değerlendiririm, artık olmadıysa agustos adetiyle başlarım. Zaten doktor bu ay adet olunca beni haberdar et dedi, heralde bazı testler isteyecek. Oda bayrama denk geliyor artık nasıl yaparım bilmiyorum. Çünkü ağustosda direk iğnelere başlamak için. İzin olmadığından süre kısıtlı bizde. Kızımda 23 Ağustosda hamile olduğumu öğrenmiştim. Bunda heralde sonucu Eylülde öğreniriz. Doğum tarihleri nisan ve mayıs olur. Ayy sanki tüpü yaptık, tuttuda doğumu bekliyo gibi yazdım :))) Rabbim inşAllah o zamanda aynı şeyleri yazmayı nasip eder.
canim şunu yazmadan geçemeyeceğim hić olmasa da Allah 'ıma sayisca kere şükürler olsun. ki bir tane evladımız var darısı olmayanlara inşallah seni sevgiyle kucaklıyorum. .Canımmelisela .!.:Selam kızlar, herkese iyi bayramlar diliyorum. Rabbim gönlünüzdekini tez zamanda versin inşallah.. Benim daha 1ay daha var tedaviye. Araştırıyorum öyle bende.
Aynen canım binlerce kez şükürler olsun, ya onlarda olmasaydı? Gerçekten çok zor. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Ben gerçekten çok inanıyorum olacağına, hiç olumsuz düşünmüyorum,ama bazen olmazsa da bir kızım var Rabbim ona uzun ver diyorum. Hayırlısı artık, biz elimizden geleni yapalım, gelmeyenler içinde elimizi açıp dua edelim. Sende rahat ol, tedavi sürecini rahat geçirirsen inan seninde olumlu olur sonucun. Sende bende hepimiz inş buraya hamileyim yazarız. Sen benden önce başlıyorsun sana bol dua edeceğim, özelden adını yazarsan ismende ederim inşAllah..canim şunu yazmadan geçemeyeceğim hić olmasa da Allah 'ıma sayisca kere şükürler olsun. ki bir tane evladımız var darısı olmayanlara inşallah seni sevgiyle kucaklıyorum. .Canım
Bildiğim kadarıyla yumurtalar büyümeye devam eder. ama doktorun söylemediği küçük yumurta varsa oda büyürse rakam artabilir. hakkında hayırlısı olsunKizlar birsey soracagim ben suan tedavi asamasindayim adetin 3.gunu basladim 5 gun igne kulladim bugun ultrasonla bakildi.(adetimin 8.gunu yani) 6 folikul var dedi doktor.iki gun daha igne kulln dedi.folikuller 11 12 ml civari.sorum şu acaba yumurta olusmaya devam edermi yoksa olusan sayi kalir buyumelerimi devam eder.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyorumBugün embriyolog aradı 7 tanenin 6 tanesi işleme alınmış 4 tanesi döllenmiş pazartesi 3. Günembriyosu transfer edilecek tek embriyo
Tesekkurederim canimBildiğim kadarıyla yumurtalar büyümeye devam eder. ama doktorun söylemediği küçük yumurta varsa oda büyürse rakam artabilir. hakkında hayırlısı olsun
Benim ki verdi ama ne işe yarıyor bilmiyorumkızlar doktorunuz estrofen diye bir ilaç veren oldumu
Emriyonun rahme tutunmasini sagliyor diye biliyorumBenim ki verdi ama ne işe yarıyor bilmiyorum
İnşallah Can'ım sen başka ne ilaç kullandınEmriyonun rahme tutunmasini sagliyor diye biliyorum
canım dr a sordum lekelenmeyi ilk gün say ara beni dediKızlar merhaba bi sorum olucak, dr bana adet olduğun gün telefon aç randevu al dmşti. Ben dün ve bugün hafif lekelenme şeklinde kanamam oluyor ama çok az miktarda ben anlamadım adet oldum mu olmadımı diye en son adetimden bu yana 23 gün geçti
canım belkidr hamilesindir 1 hafta önce yerleşme kanaması oluyoryacanım dr a sordum lekelenmeyi ilk gün say ara beni dedi
Canım çok sağol cevbın için hamile olduğumu sanmıyorum ama Allah büyüktür belli de olmaz dr eşinin bo sonuçlarınla hamile kalman neredeyse imkansız demişti yrn arıyacağm dr bakalım ne diyecek :)canım belkidr hamilesindir 1 hafta önce yerleşme kanaması oluyorya