Hic ummadigin anda olur bakarsin.cok kisi duydum oyle olanCanım çok sağol cevbın için hamile olduğumu sanmıyorum ama Allah büyüktür belli de olmaz dr eşinin bo sonuçlarınla hamile kalman neredeyse imkansız demişti yrn arıyacağm dr bakalım ne diyecek :)
evet örnekleri çok tüp bebek randevusunda hamile olduğunu öğrenen olurmu olur inşallahh öyledirHic ummadigin anda olur bakarsin.cok kisi duydum oyle olan
Merhaba cnm hayırlısı olsn, inşallah herşey istediğin gibi olur :)Meraba kizlar araniza yeni katildim. Ben de tup bebek yaptirdim bugun 9.gunum
Canim seninle ayni durumdayiz insallah tutunur bebisinBugün embriyolog aradı 7 tanenin 6 tanesi işleme alınmış 4 tanesi döllenmiş pazartesi 3. Günembriyosu transfer edilecek tek embriyo
hayırlı olsun cAnım transfer yapıldımıCanim seninle ayni durumdayiz insallah tutunur bebisin
Transfer sonrasi 9. Gun mu canmMeraba kizlar araniza yeni katildim. Ben de tup bebek yaptirdim bugun 9.gunum
Evet canim 7 yumurta toplandi 6 dollenmisti ama transfer gunune 4 kalmis tek embriyo transfer edildi.Bugun trasferden sonraki 9.gunumTransfer sonrasi 9. Gun mu canm
Hayırlı olsun Can'ım inşallah güzel haberler verirsin sorun neydi acabaEvet canim 7 yumurta toplandi 6 dollenmisti ama transfer gunune 4 kalmis tek embriyo transfer edildi.Bugun trasferden sonraki 9.gunum
fHayırlı olsun Can'ım inşallah güzel haberler verirsin sorun neydi acaba
iyi bayramlar caQUOTE="Nasaa0303, post: 47187969, member: 712598"]Herkese iyi bAyramlar dilerim seneye Ramazan Bayram'ı bebişler
birlikte olur inşallah
iyi bayramlar caCanimUOTE="ekonomist27, post: 47188046, member: 770712"]QUOTE="Nasaa0303, post: 47187969, member: 712598"]Herkese iyi bAyramlar dilerim seneye Ramazan Bayram'ı bebişler
birlikte olur inşallah
canımm noldu aradınmı druİnşallah kızlar. Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsn :) :*
Aradım bugun cnm çok hafif lekelenme şeklinde kanamam var dedim normal o dedi kanamayı gördüğün gün adetin. 1 günü sayıyoruz dedicanımm noldu aradınmı dru
hadi bakalım canım hayırlısı olsun iğnelere nezaman başlıyorsunAradım bugun cnm çok hafif lekelenme şeklinde kanamam var dedim normal o dedi kanamayı gördüğün gün adetin. 1 günü sayıyoruz dedi
galiba aynı gün senin değişikmiş canım bana direkt adet 2. günü iğnelere başlayacağız dedi niye farklıkiCnm 18 gün sonrasına randevu verdi, ozaman famenita hapını içmeye başlayacakmışım sonra adet olduğm gün iğnelere. 3 çeşit iğne verdi bana ben 3 ünüde aynı günde mi vurucam acaba?