Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Bende varım sebepsiz infertilite ilk denemem başarısız oldu nedeni yumurta kalitesizliği dendi benim gibi sorun yaşayan varmı acaba ?
Meger ne cokmus sebepsizler.canim benim 25 yumurtam toplandi 23 tanesi kaliteiydi dr um bile sasirmisti ben boyle bisey gormedim cok iyi diye.en azindan sorunun bulunmus canim inslh tedavini olup kavusursun bebibisine tez vakitte

Meger ne cokmus sebepsizler.canim benim 25 yumurtam toplandi 23 tanesi kaliteiydi dr um bile sasirmisti ben boyle bisey gormedim cok iyi diye.en azindan sorunun bulunmus canim inslh tedavini olup kavusursun bebibisine tez vakitte
inşallah canım senin çok iyiymiş sayı benim rezervde az 6 yumurtam oluyo oda kalitesiz bakalım bayramdan sonra 2. denicem inş kalite değişir.

inşallah canım senin çok iyiymiş sayı benim rezervde az 6 yumurtam oluyo oda kalitesiz bakalım bayramdan sonra 2. denicem inş kalite değişir.
Dr da yasina gore rezervin cok iyi dedi.her sey fazlasiyla iyi ama 2,5 yildir hic hamile kalamadim.canim olcak oldumu tek yumurtaylada oluyo stres yapma sakin.

Canim basin sagolsun iyi dusun iyi olsun belki babann ordan sana yavrunu yollicak o gtti ama yavrun gelicek uzme kenfini desem ble nafile bliyrm ama guzel dusun
sağol canım, rahat olmaya çalışıyorum. ister istemez aklım babamda. cenazedeler şuan.

Orda yatiriyolrmi canm toplabirken bayiltiyolrmi ay ck agrin oldumu benm agri esigm ck dusuk mesala gerci dedign gbi ksidn ksiye degisir memnun kaldn mu ilgilenmelernden

Orda yatiriyolrmi canm toplabirken bayiltiyolrmi ay ck agrin oldumu benm agri esigm ck dusuk mesala gerci dedign gbi ksidn ksiye degisir memnun kaldn mu ilgilenmelernden

memnun kaldım canım.hatta bugün 12.gün değerinide yolladım 307 olmuş hemen oranın kordinatörü ve ardından doktorum aradı tebrik ettiler.

bayramdan sonraya kontrole gideceğim:)

Ay hadi hayirlisi olsn canmQUOTE="sususu, post: 47050722, member: 97527"]memnun kaldım canım.hatta bugün 12.gün değerinide yolladım 307 olmuş hemen oranın kordinatörü ve ardından doktorum aradı tebrik ettiler.

bayramdan sonraya kontrole gideceğim:)[/QUOTE]
canmt
Ay hadi hayirlisi olsn canm tekrrdan sen ista buldami yasiyosn

Selam kızlar bende sonuç bekleyenlerdenim 3. Denemem 28 i test günüm ağrım sızım endişelendiriyor beni ilk iki negatifte de böyleydi karamsarliga kapilmak istemiyorum ama olumsuz cisimlerin daha baskın

canmt
Ay hadi hayirlisi olsn canm tekrrdan sen ista buldami yasiyosn[/QUOTE]
evet cnım istanbul da yaşıyorum

hoşbulduk canim daha çok yeni evlisin olur inşallah tarlim benim karişim dün bitti.1kg hakiki bal,50gr.ari sütü, 250 gr.çorek otu,250gr isırgan tohumu,10gr antepfıstığı isirgan tohumu ve corek otu öğütlüyor arisutu ve bal karisti

yazim tam gelmemiş karsim cam bir kaba koyun sabah akşam ac karnina yiyin 71defa ıbrahim süresi üzerine okuyun 41bu karşısında yiyin ben anca 1ay yiyebildim hepimize şifa olsun sebebi bilinmeyenler geç de olsa çocuk sahibi oluyorlar inşallah RABBİM hepimize nasip etsin amin amin

yazim tam gelmemiş karsim cam bir kaba koyun sabah akşam ac karnina yiyin 71defa ıbrahim süresi üzerine okuyun 41bu karşısında yiyin ben anca 1ay yiyebildim hepimize şifa olsun sebebi bilinmeyenler geç de olsa çocuk sahibi oluyorlar inşallah RABBİM hepimize nasip etsin amin amin

Selam kızlar bende sonuç bekleyenlerdenim 3. Denemem 28 i test günüm ağrım sızım endişelendiriyor beni ilk iki negatifte de böyleydi karamsarliga kapilmak istemiyorum ama olumsuz cisimlerin daha baskın
Canim belirti yasayip pozitif alanda cok hic bisey hissetmeden pozitif alanda kisiye gore degisiyo galiba benimde test tarihim 27 si bende adet belirtileri var kasik agrisi bel agrisi gogus hassasiyeti hepsi mevcut

İnslh sifa olur canim.daha onceki hamileliginde normal yollami oldu.evet canim sebepsiz olanlar gecte olsa evlat sahibi oluyo cok ornegi var cevremde ama Rabbim bekletmesin yinede tez vakitte hatirlisiyla versin inslh

Kuzum hakkimizda hayirlsii olsun bziimle takilanlarn cocuklari 1 yasina geldi bile ama bizim icin hayirlsii buymus bu arada kizlar neye gore 1 yada 2 transfer yapiliyo
aynen cnm. Transfer konusunda bi bilgim yok cnm ama 35 yas altina 1 40 yasa kadarda 2 konuyomus canim. Devlet tabi digerlerini hic bilmiyorum

İnslh sifa olur canim.daha onceki hamileliginde normal yollami oldu.evet canim sebepsiz olanlar gecte olsa evlat sahibi oluyo cok ornegi var cevremde ama Rabbim bekletmesin yinede tez vakitte hatirlisiyla versin inslh
canım Allah razi olsun inşallah kızıma 5yil sonra hamile kaldim aşılama laparoskopi yumurtlama vs......tupbebek harici herşeyi denedik tam da tupbebek hazırlığı yaparken hamile olduğumu öğrendim RABBİM sizlere de anne olmayı nasip etsin daha fazla aramasın. sen ne aşamadasin.

memnun kaldım canım.hatta bugün 12.gün değerinide yolladım 307 olmuş hemen oranın kordinatörü ve ardından doktorum aradı tebrik ettiler.

bayramdan sonraya kontrole gideceğim:)
maşallah canim cok iyiartmis degerin inşallah birdaha ki kontrolunde bebeğinin kesesinide kalp atisini vesonra kucagina alirsinAllah in izniyle banada tek e mbiriyo transferi edecekler bir tane olunca sanki hiç tutmayacak gibi geliyor bana umut oldun tatlim A.E.ol

Canim yumurtlama takipleri 2 tane negatif asilama hic gebelik olmadi ilk tup denememi yaptirdim bekliyorum bu gun 8.gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…