Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

İnşallah cnm. Dediğin gibi gelgitler yaşıyor. Biz aşılamalar düşükler yaşadık ben bedenen o da ruhen çöktük. Şimdi tekrar bir maratona girip maddi manevi olumsuzluk yaşamaktan korkuyor sanırım. Benim gibi konuşup içini dökemiyor hep surat asma halinde. Bir kez kalp atışı alsak bence o da inanacak.

Bence esini anlamaya calisma :) onlarin psikolojisi Dana farkli, bizim neler yasadigimizi anlayamiyorlar, sali gunu yumurta toplamaya gittik, gitmeden evde yarim saat kavga ettik yoktan yere, anladim ki sperm verecegi icin gerilmis, verdikten sonra rahatlamis ve yuzu duzelmisti ama ben narkozdan ayilirken cok aglamisim, dedigim gibi onlar bizi anlayamazlar cokta onlari kafaya takmamak lazim :)

İnşallah Rabbimin de izniyle kalp atışını da duyar kucağınıza da alırsınız. Benim de 6 düşüğüm var. 5. Hamileligim de kızıma kavuştum. Şimdi de ilk tüp bebek denememin sonucunu bekliyorum. Yıpratıcı bir süreç. Eş olarak ilişkimiz çok yıprandı bizim de. Ama her şey daha iyi olacak inanıyorum.

Canim ya tüp bebegin her aşamasında eşler olarak ayrı bir sorun yaşıyoruz. Erkekler kendi açılarından baktıkları için çok yipratiyorlar bizleri. Umarim hepimiz bu süreci en az zararla atlatıriz ve bebek hasretimiz sona erer.

Anlamaya çalışmamak lazım doğru :)
Onu çözmeye çalışırken ben düğüm düğüm oldum. Ben bebek diye gezinirken o tatil diye sayıklıyor. Aynı anda karşılıklı konuşurken ben benekten bahsediyorum o da karşımda tatilden bahsediyor ben onu o da beni duymuyor gibiyiz. Sen ne konuşuyorsun diyip birbiriniz ikaz etmek de yok. Öyle geçinip gidiyoruz. Sonumuz hayrolsun.

Kızlar bugün adetimin 5. Günü gonal f kullanıyorum 225 ama 7 -8 yumurtam olmuş az değiş mi

benimde bugün 7 embriyom kaldı. bugün 2. gün bakalım 5. günü kaç tanesi kalacak. strese girdim iyice

Kızlar bugün adetimin 5. Günü gonal f kullanıyorum 225 ama 7 -8 yumurtam olmuş az değiş mi
Benin 6 yumurtam olustu 5'i dollendi, suan donduruldular. 2 tanesi iyi kaliteli 3 tanesi orta kaliteli. Canini sikma onemli olan yumurta sayisi degil yumurtanin kaliteli olmasi. stres yapma guzel seyler dusun hersey guzel olacak insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…