Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

canim aşılama kimsede çabuk çabuk tutmaz çevremde kaç kişi yapmış hiç birinde tutmamış dktrum aşılama yapalım dedi ben kabul etmedim.idrar testi yapmayı duşunmuyo musun?kaç E mbiriyo transfer ettiler .pozitif gitmeği sonuna kadar gitmeği RABBİM nasip etsin inşallah canım nasipten öteye olmaz

Kızlar iyi geceler. sürekli yazılanları okuyup motive oluyorum. tedavi sürecinde olanlar transferi yapılanlar umarım pozitif sonuç alırsınız. benim gibi tedavi olmak için bekleyenler de umarım zaman çabuk geçer de bir an önce o heyecanlı günleri saymaya başlarız. ben pazartesi günü doktora randevu alıp gideceğim. bayramdan sonra tatil yapacağım ve ağustosta da tedaviye başlayacağım. randevu almamdaki sebep öncesinde bana herhangi bir ilaç tedavi gerekirse ağustostan sonrasına sarkmasın transfer. ben bayramı bekleyen çocuklar gibi heyecanlıyken eşim hiç hevesli ya da heyacanlı değil. onunla konuşamıyorum. konuyu açtığımda sadece dinliyor pek yorum yapmıyor. sanırım benim kadar istekli değil. bu da moralimi bozuyor. eşi benimki gibi olan var mı?

Kızlar iyi geceler. sürekli yazılanları okuyup motive oluyorum. tedavi sürecinde olanlar transferi yapılanlar umarım pozitif sonuç alırsınız. benim gibi tedavi olmak için bekleyenler de umarım zaman çabuk geçer de bir an önce o heyecanlı günleri saymaya başlarız. ben pazartesi günü doktora randevu alıp gideceğim. bayramdan sonra tatil yapacağım ve ağustosta da tedaviye başlayacağım. randevu almamdaki sebep öncesinde bana herhangi bir ilaç tedavi gerekirse ağustostan sonrasına sarkmasın transfer. ben bayramı bekleyen çocuklar gibi heyecanlıyken eşim hiç hevesli ya da heyacanlı değil. onunla konuşamıyorum. konuyu açtığımda sadece dinliyor pek yorum yapmıyor. sanırım benim kadar istekli değil. bu da moralimi bozuyor. eşi benimki gibi olan var mı?
Canım Rabbim gönlüne göre versin. İnşallah her şey umduğun gibi olur ve tedaviye başlayabilirsin. Eşine kafayı takma onlar bu süreçte bir iyiler bir kötüler. Bazen çok ilgili bazen çok ilgisiz oluyorlar. Sen moralini yüksek tut.

maşallah canim cok iyiartmis degerin inşallah birdaha ki kontrolunde bebeğinin kesesinide kalp atisini vesonra kucagina alirsinAllah in izniyle banada tek e mbiriyo transferi edecekler bir tane olunca sanki hiç tutmayacak gibi geliyor bana umut oldun tatlim A.E.ol
Hic öyle düşünme eğer embriyon laliteliyse tutma olasiligi yuksek oluyor zaten o yüzden tek transfer ediyorlar.bende 2 tane istedim ama 3 embriyon en iyi kalitedeymis hem embriyolog hem de doktorum 1 tane transfer edelim 2 sini donduralim dediler.hatta 3 tanede orta kalite vardi onlari dondurmadik.şöyle düşündüm bende eğer bu tutmazsa geri kalan 2 taneyi transfer ettiririm.
Hic ümidini kesme herşey allahtan.banada embriyolog tek koyalim dediğinde moralin düşmüştü transferden önce bize dediki siz ve biz elimizden geleni yaptik bundan sonrasi Allah in takdiri.o zmn düşündüm doğru söylüyor 1 de konsa 3 de konsa allahin takdiri.o yüzden icini ferah tut.ihsallah seninkide ilkinde tutar.

canim aşılama kimsede çabuk çabuk tutmaz çevremde kaç kişi yapmış hiç birinde tutmamış dktrum aşılama yapalım dedi ben kabul etmedim.idrar testi yapmayı duşunmuyo musun?kaç E mbiriyo transfer ettiler .pozitif gitmeği sonuna kadar gitmeği RABBİM nasip etsin inşallah canım nasipten öteye olmaz
Hic bi sorun olmadigi icin Dr um direk tüp bebek yapmak ağir olur dedi o yüzden iki kere aşilama denedik.valla canim korkuyorum test yapmaya ya olmadiysa diye pazartesi test günüm zaten.2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi.

Kizlar listemi yapsak transfer olanlardan baslayip tahminen ne zamantedaviye baslivklra kdr
Tablo yapmayi bilen biri yapsa losteyi cok iyi olurr diger turlu cok zor oluyorr
Mrb canım bende ağustosda ankda yaptıracağım. Siz nerde düşünüyordunuz ve doktor kim?
Bende agustosda ankaraya gidicem tup bebek icin hangi hastanede yaptircaksin cnm devlet mi ozelmi

S.a kizlar bende novaart gitmeyi dusunuyorum mehmet erdeme ama once 1 kere asilama yaptircam oyle gidecem insallah asilamadan hic umudum yok sizce yaptirmasam mi o kadar hormon kullanmak istemyorum yaa ben pko hastasiyim 4 sefer catlatma yapildi olmadi sizce napiyim...

S.a kizlar bende novaart gitmeyi dusunuyorum mehmet erdeme ama once 1 kere asilama yaptircam oyle gidecem insallah asilamadan hic umudum yok sizce yaptirmasam mi o kadar hormon kullanmak istemyorum yaa ben pko hastasiyim 4 sefer catlatma yapildi olmadi sizce napiyim...
Sorun varsa eğer aşılama da şans %5 dedi doktorlar hem maddi hem manevi yipratiyor. İmkanın varsa hiç uğraşma asilamayla

Bende oyle dusunuyorum cnm asilama yipratir catlatmalarda bile insan yipraniyor hormon kullanmak istemiyorum yaa tup bebekicin onerin var mi cnm
canım şahsen ben aşılamaya yana değilim.dktrom aşılamaya önerdi ben kabul etmedim.maddi manevi yıpratıyor eğer zaten umudun yoksa yapma bana göre aşılamaya vereceğim parayı tupbebege versen en azindan daha garantili olur.

Hadi parayi geçiyorum manevi yipratiyor. Ankarada Muammer doğan beye gidicem Hrs de yapıyor işlemi. Telefonla konuştum ve içime çok sindi şehir dışından gelicem ben

Canim ben ulun beye gttigmfe o bana dediki asilaam yapmasaydn direk geldeydn keske aam en guzl yani benm asilamalarm hapla olmustu igne kullanmamistim doktor o yzden sansliyiz demisti cnku asilamada igne kullaninca tup bebege gecince daha fazla doz kullanmak gerekiyms smdiki aklm olsaydi hcc asilama yaptirmazdm bence asilama normal iliski gbi

X