Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Benimkide sali gunu test gunum ilk sen mucdeyi verirsin ins sonra ben ins rabbim hepimizin dualarini kabul eder hepimiz sevincli haber aliriz

Canım benim 12 senemi çok beklemissin Rabbim sabir versin sebepsizde ya hemen oluyomus yada uzun yillar olmuyomus bende çok korkuyorum bundan.
Hiç gebelik olmadimi peki sende?
hiç gebeligim yok canim. allah hepimizin yardımcısı olsun. ins seninkiler tutunmusturda başka ugrasmazsin canim.

Benimkide sali gunu test gunum ilk sen mucdeyi verirsin ins sonra ben ins rabbim hepimizin dualarini kabul eder hepimiz sevincli haber aliriz
İnşallah canim diger topikte bir suru hamile haberi aldik biz inşallah burdada öyle olur Ramazan ayi bereket getirir hepimize

Allah razı olsun. Evet tedavi için farklı bir ildeyim cenazeye gidemedim yarın toprağa verilecek
Canim basin sagolsun iyi dusun iyi olsun belki babann ordan sana yavrunu yollicak o gtti ama yavrun gelicek uzme kenfini desem ble nafile bliyrm ama guzel dusun

Benmde halam 8 sene once onda trasfer oldu ilk denemede tuttu 2 tane kuzumuz varben kirklarelinden geldigm icin adet zamannda gtmedm kadin hastalklarina bakmadigi icin o ulun beye gtmiatm bende aguststa ulun beye baslicam hayrlisi olsn tekrar yani toplamda 4 oluyo dmi ulun byde oyle demisti peki zormu agri aci oluyomu

Kuzum hakkimizda hayirlsii olsun bziimle takilanlarn cocuklari 1 yasina geldi bile ama bizim icin hayirlsii buymus bu arada kizlar neye gore 1 yada 2 transfer yapiliyo

Canim ne gore 1 veya 2 transfer oluyo ben ikiz istiyrm ck ga

kizlar nasılsınız açıklanmayan infertiliteden bahsetmissiniz evet bende 10senelik evliyim bende sebebi bilinmeyen gurubuna giriyorum tabi bu on senenin içinde bir tane kızım oldu 5 yaşında o günden beri de ikincisi için ćabaliyorum ama malesef olmadı.ne garip dir ki çevremde kimse bana inanmıyor.sorunsuz çiftlerin nasil çocuğu olmuyor diye soruyorlar bende ne kadar anlatmaya çalışsam da bana inanmiyorlar.neyse kizlar başinizi aģritmiyim ignelere başlayabilmek için adetimi bkliyom. kizlar şunu söylemeden geçemeyeceğim.sebebi bilinmeyen çiftler için manevi karışımlar var..not çevremde çok sebebi bilinmeyen çiftler var

Transfer dahil 5 oluyor canim.ama belki şehir disindan gelenlere uygulama farklidir.toplamada benim çok agrim oldu çünkü 21 tane toplandı ve kanamamda olmuş işlemde o yüzden agrim oldu.ama ayni gün ben hariç 4 kişi daha toplama yaptirdi onlarda hic bisey yoktu.bunyeden bünyeye farklilik var sanirim.birde ben hemen uyandim islden sonra bir daha uyuyamadim.

Ins cnm senin hic belirtin var mi benim hic yok korkuyorum tutmadimi acaba diye
Canım benim transferin 1.günü başladı kasik ağrilarim,3.günümde şiddetli bel agrim oldu geçti,bikaç gündürde gögüslerim şiş ama bunlarin hepsi adetten öncede oluyodu bende adetmi olacam acaba diye korkuyorum.o yüzden belirtilere fazla takilmamak lazim bence.

Canim gunaydin.35 yas altina eğer 1.kalitede embriyon varsa 1 embriyo transfer ediyorlar.yani önemli olan embriyolarin kalitesi eğer 1.kalite de embriyon yoksa orta kalite varsa 2 tane koyuyorlar.
Kizlar o birazda yaptirdiginiz merkeze bagli.bende dr uma cok istar etmistim iki tane koyalim diye yasin tutmuyo olmaz demisti ben ohs olunca embriyolarim donduruldu ve transferden sonra ögrendimki de um 2 tane koymus.ikili paket çözdürdük ikiside canliydi kiyamadim ikisinide koydum dedi.bi tanesi 1.kalite digeri 2.kaliteydi.

Canim hoşgeldin aramiza o zaman ben dahil iki arkadasim daha var burda sebepsiz olan.ben 2,5 yildir bekliyorum ilk tüp denememi yaptirdim.ne güzel canim bi evladin olmuş Rabbim bizede nasip eder inşallah.aynen insanlara sorun varmista yalan söylüyomuşsun gibi geliyo,zaten igneleyici sorulardan,aciyan bakişlardan biktim bide onlari inandirmaya calisacak gücüm yok ne isterlerse onun düsnsünler.
Nasil karisimlar canim bizede anlat

Bende varım sebepsiz infertilite ilk denemem başarısız oldu nedeni yumurta kalitesizliği dendi benim gibi sorun yaşayan varmı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…