Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Meryem süresini ben de okumuştum adet olduğumda eşime okutmustum . Tanı adet olmayan bi kadının okuması gerektiğini bilmiyirduk. Bi de kızlar ben 41 tane hamile den 41 yasin topladım. Onun duasını ziyaret gibi bi yerde toplayıp bişeyler dağıttım. Tedavi sürecinde sürekli fatih süresi okudum dua ederek. Duanin gücüne çok inanıyorum gerçekten dünya dua üstüne. İmtihanın bitip Zamanın da gelmiş se Rabbim nasip ediyor . Rabbim e şükürler olsun...

emily07 merhaba, benim transfer tarihim belli oldu, bayramın 2 günü yani 13.09.2016
bugün kontrolüm vardı, 14.günüm, rahim kalınlığı 11.40 olmuş, kan testi yapıldı, bir sıkıntı çıkmadı, gene bir sürü ilaçla döndüm, allahın izni ve sizin dualarınız ile inşallah bu süreci güzel bir şekilde tamamlayacağım
kızlar dualarınızı bekliyorum

emily07

Maşşallaahh maşallahh hadi hayırlısı canım. Allah dualarını kabul etsin. sağlıklı rahmine yumaoşlar sıkı sıkı tutunsun inşallah.. sevgiler

çok sevindim canım. inşallah bebeğin annesine tutunacak. hakkında hayırlısı olsun. güzel haberlerini bekliyorum

ben de dün adet gördüm bugün kontrole gittim cumartesitekrar kontrol var. içerde 8 9 tane yumurta saydı doktor normal mi ki ??? rahim için ilaç verdi. dondurulmuşlarla transferim bayramdan sonra inşallahh.

Hamiş olan kızlaaarrr yerlesme kanamasi oldumu hepinizde????
canım benim 2. denememde kahverengi leke olarak yerleşme kanaması oldu. şuanki bebeğimde olmadı. olacak diye birşey yok.takma onu kafana

Merhaba hanımlar benimde pazartesi transferim oldu heyecan la bekliyorum benim karnında ağrı var ya adet ağrısı gibi normal mi
kasık bel ağrısı normal canım.

ben de dün adet gördüm bugün kontrole gittim cumartesitekrar kontrol var. içerde 8 9 tane yumurta saydı doktor normal mi ki ??? rahim için ilaç verdi. dondurulmuşlarla transferim bayramdan sonra inşallahh.
hadi hayırlısı hangi ilaçları verdi

Kızlar bu climara bant var ya ondan kullaniyorum. Normalde 3 günde bir degistiriliyo. Ama bugün yarısı çıktı yeni taksam sorun olur mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…