Kızlar malesef benim sonuç negatif
kızlar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tez zamanda Allah nasip etsinKizlar sonucum negatif olmadi
Cnm inşallah o bitanen sağlıkla dollensin rahminde can bulsunBugün ebriyolog aradı sadece 1 tane döllenmiş..
Amin canım inşallah Allah isteyen herkese cocuklari sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCnm inşallah o bitanen sağlıkla dollensin rahminde can bulsun
Amin cnm inşallahAmin canım inşallah Allah isteyen herkese cocuklari sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bir dahaki sefere inşallah canım. Kısmet değilmiş bu sefer. Allah sağlık versin. Yine dener, evladına kavuşursun bu sefer inşallah.Kizlar sonucum negatif olmadi
sıkma canını bu olumsuzlar negatifler bir gün güzel sonuçlarda mutluluğumuzun katlanması için bize hayatın attığı ufak çelmeler. kesinlikle inanıyorum ki bu çektiğimiz sıkıntılar yakında evladımıza kavuşunca birer birer unutulacak. zaman nedir ki akıyor gidiyor. dua et canım allah yardımcımız olsun.Kizlar sonucum negatif olmadi
Çok üzüldüm canım benim gibi ağlamıcam diye sıkma kendini dün akşam her yerin tutuldu kalbim skıştı kas Ağrı'sı yani uyutmadı beni. Onun için üzüntünü yaşa yani Allah'ım yardımcın olsun hepimize anne olmayı nasip etsinKizlar sonucum negatif olmadi
Kızlar malesef benim sonuç negatif
Kizlar sonucum negatif olmadi
hakkında hayırlısı olsun canım.kızlar merhaba, izindeydim 2 haftadır giremedim, bugün hepsini okumaya çalıştım, 15 temmuzda yumurtalarım toplanmıştı,26 ağustosta bant kullanmaya başladım, bayramın 2 .günü transfer yapılacak, dualarınızı bekliyorum :), bir de sizlere sorum olacak, bu bantlar ne yaptıysam olmadı, hava alıyorlar, hava almaması için ne yaptınız
Uzulme canim. Benimde oyleydi. Ha 20 tane ha 1 tane. Rabbim can versin yeterkiiiiBugün ebriyolog aradı sadece 1 tane döllenmiş..
canım benim yaklaşık 40 gün sürdü yumurta toplamadan itibaren. 25 haziranda yumurta toplandı 9 temmuzda ilaçlara başladım 1 ağustosda transferim oldu. sana rahimi hazırlamak için ilaç listesi verecekler. saatinde iç mutlaka. Kontrole 1 kez gittim o da transfere 4-5 gün kala rahim kalınlığını ölçtüler ve progeston hormonuna baktılar. senin yapacağın sadece ilaçları düzenli kullanman ve sakin olman. tutunma olasılığı çok yüksek. hakkında hayırlısı olsun.emily07 aklıma gelmişken sana bir şey soracağım. dondurulmuş embriyo transferim olacak. senin de öyle oldu. adet olduktan sonraki süreçten sonra ne kadar sürdü tedavi sürecinde neler yaşadın. sürekli gelip gitmek ya da ilaç kullanman gerekti mi ? benim şu günlerde adetim başlayacak. ve araya bayram gireceğinden bu ay da transferimin olamayacağı endişesine kapıldım. biliyorsun beklemek çok zor. eğer bayram tatili araya girerse transferi bu ay yapmak istemeyebilirler mi ? hastaneti arayacağımm da öncesinde bu safhaları yaşadığını bildiğimden sana sorayım dedim.
Uzulme canim. Benimde oyleydi. Ha 20 tane ha 1 tane. Rabbim can versin yeterkiiii
teşekkürler.canım benim yaklaşık 40 gün sürdü yumurta toplamadan itibaren. 25 haziranda yumurta toplandı 9 temmuzda ilaçlara başladım 1 ağustosda transferim oldu. sana rahimi hazırlamak için ilaç listesi verecekler. saatinde iç mutlaka. Kontrole 1 kez gittim o da transfere 4-5 gün kala rahim kalınlığını ölçtüler ve progeston hormonuna baktılar. senin yapacağın sadece ilaçları düzenli kullanman ve sakin olman. tutunma olasılığı çok yüksek. hakkında hayırlısı olsun.
hakkında hayırlısı olsun bir test yap bakalım. güzel haberlerini bekliyorum. idrar testinde bile çıkar artıkMasallah kizlar ben epeydir girmiyodum siteye hamislerimiz cogalmis negatif gorenlerde uzulmesin diyecegim ama olmuyo insan uzuluyo haliyle ama rabbimden hayirlisini diliyoruz bizim icin en hayirlisi belki kizlar bn temmuzda dondurulmus embriyo transferi olmus ama sonuc negatifti agustosun 2 sinde hastalandim bu sure de belki duymusunuzdur hacdan gelmis 40 hurmaya meryem suresi artik adet olmayan bi bayan tek tek okuyo sizde onu hergun yiyosunuz bnim bi akrabam 12 sene cocuklari olmadi kac kere tup bebek denediler ama olmamisti ve bnim dedigim gibi hurmayi yedi ve simdi iki cocugu var kendiliginden oldu hurmadan sonra bnde yiyorum simdi adetim 6 gun gecti ve umitlenmek istemiyorum ama adet agrilarim oldu olacagim gun ayni sekilde agrilarim oldu ama hala hastalanmadim teste yapamiyorum bekleyim mi sizce kizlar
Peki sureyi okuyan kadının hacca gitmiş olması gerekiyor muMasallah kizlar ben epeydir girmiyodum siteye hamislerimiz cogalmis negatif gorenlerde uzulmesin diyecegim ama olmuyo insan uzuluyo haliyle ama rabbimden hayirlisini diliyoruz bizim icin en hayirlisi belki kizlar bn temmuzda dondurulmus embriyo transferi olmus ama sonuc negatifti agustosun 2 sinde hastalandim bu sure de belki duymusunuzdur hacdan gelmis 40 hurmaya meryem suresi artik adet olmayan bi bayan tek tek okuyo sizde onu hergun yiyosunuz bnim bi akrabam 12 sene cocuklari olmadi kac kere tup bebek denediler ama olmamisti ve bnim dedigim gibi hurmayi yedi ve simdi iki cocugu var kendiliginden oldu hurmadan sonra bnde yiyorum simdi adetim 6 gun gecti ve umitlenmek istemiyorum ama adet agrilarim oldu olacagim gun ayni sekilde agrilarim oldu ama hala hastalanmadim teste yapamiyorum bekleyim mi sizce kizlar
Bende yaptirdim ama yiyemedim dahaMasallah kizlar ben epeydir girmiyodum siteye hamislerimiz cogalmis negatif gorenlerde uzulmesin diyecegim ama olmuyo insan uzuluyo haliyle ama rabbimden hayirlisini diliyoruz bizim icin en hayirlisi belki kizlar bn temmuzda dondurulmus embriyo transferi olmus ama sonuc negatifti agustosun 2 sinde hastalandim bu sure de belki duymusunuzdur hacdan gelmis 40 hurmaya meryem suresi artik adet olmayan bi bayan tek tek okuyo sizde onu hergun yiyosunuz bnim bi akrabam 12 sene cocuklari olmadi kac kere tup bebek denediler ama olmamisti ve bnim dedigim gibi hurmayi yedi ve simdi iki cocugu var kendiliginden oldu hurmadan sonra bnde yiyorum simdi adetim 6 gun gecti ve umitlenmek istemiyorum ama adet agrilarim oldu olacagim gun ayni sekilde agrilarim oldu ama hala hastalanmadim teste yapamiyorum bekleyim mi sizce kizlar
Yok canim ama kurani iyi okumasi gerekiyomus adet gormemesi gereliyomus cunku kesintisiz hergun okunacak bu arada 41 taneymis hurmaPeki sureyi okuyan kadının hacca gitmiş olması gerekiyor mu