Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Günaydın kızlar hepimizin güzel haberler alacağı bir gün olur inşallah kan testi vermeye gidiyorum lütfen benim için dua edin
Günaydın kızlar, iyi haftalar herkese. İnşallah hayırlı haberler alırsın canım, dualarım seninle ve sonuç bekleyen herkesle. Benim de test günüm yarın ama dün yaptığım idrar negatif çıktı maalesef (

Canim Rabbim hayirlisini versin insallah guzel sonuclar vericz. .ben hic test yapmadim ama olumsuzluk bende de var.

Kizlar kontrole gittim bugün yumurtam 25mm olmus catlamadan kist olmus dedi doktor. 24. günüm bugün. doktor catlatamayiz artik gecmis dedi ama acaba ben kendim bi catlatma ignesi alip yapsam mi?

kızlar merhaba, izindeydim 2 haftadır giremedim, bugün hepsini okumaya çalıştım, 15 temmuzda yumurtalarım toplanmıştı,26 ağustosta bant kullanmaya başladım, bayramın 2 .günü transfer yapılacak, dualarınızı bekliyorum :), bir de sizlere sorum olacak, bu bantlar ne yaptıysam olmadı, hava alıyorlar, hava almaması için ne yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…