inşallah canım hayırlı sonuçlanır.Kızlar meleğimi aldım. 12 gün anneyim.. suan sadece bunun tadını cikaricam.. sonuc umurumda değil..
Insallah canimmmmminşallah canım hayırlı sonuçlanır.
Hayırlı olsun cnm inşallahKızlar meleğimi aldım. 12 gün anneyim.. suan sadece bunun tadını cikaricam.. sonuc umurumda değil..
Hayırlı olsun inşallah Allah güzel sonuçlar nasip etsinKızlar meleğimi aldım. 12 gün anneyim.. suan sadece bunun tadını cikaricam.. sonuc umurumda değil..
Günaydın kızlar, iyi haftalar herkese. İnşallah hayırlı haberler alırsın canım, dualarım seninle ve sonuç bekleyen herkesle. Benim de test günüm yarın ama dün yaptığım idrar negatif çıktı maalesefGünaydın kızlar hepimizin güzel haberler alacağı bir gün olur inşallah kan testi vermeye gidiyorum lütfen benim için dua edin
hakkında hayırlısı olsun. güzel haberlerini bekliyorumGünaydın kızlar hepimizin güzel haberler alacağı bir gün olur inşallah kan testi vermeye gidiyorum lütfen benim için dua edin
Canim gunaydin guzel haberler verirsin insallah..artik guzel haberler gelsinGünaydın kızlar hepimizin güzel haberler alacağı bir gün olur inşallah kan testi vermeye gidiyorum lütfen benim için dua edin
Canim Rabbim hayirlisini versin insallah guzel sonuclar vericz. .ben hic test yapmadim ama olumsuzluk bende de var.Günaydın kızlar, iyi haftalar herkese. İnşallah hayırlı haberler alırsın canım, dualarım seninle ve sonuç bekleyen herkesle. Benim de test günüm yarın ama dün yaptığım idrar negatif çıktı maalesef(
Canim üzüldümKızlar malesef benim sonuç negatif
allah yardımcın olsun canım üzüntün zamanla geçer o negatifin yarattığı hayal kırıklıklarını hepimiz çok iyi biliyoruz. ilerde sevineceğin günlerin gelmesi dileğiyle.Kızlar malesef benim sonuç negatif
Dondurulmuş var mı canımKizlar sonucum negatif olmadi