Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Canim 2. Ye bnde baslamak istiyorum ama hazirmiyim bilmiyorm olumsuzu duymak cok acıtıyo..dr um sizden umutluydum dedi ona guveniyorum bakalm zaman nr gosterck
canım öyle deme. bende senin gibi diyordum ikincide pozitifi aldım bebeğimin gelişimi durdu kürtaj oldum. o zaman ilk sorduğum soru negatifi duymakmı acı kaybetmekmi. kaybetmek çok acı. o yüzden dualarında rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip et diye dua et. bizler o kadar hassasızki ettiğimiz duaların farkında olmuyoruz. ah bir tutunsa daha isterim derdim. tutundu ve bitti. rabbim hakkında hayırlısını versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Kizlar tüp bebek yaptirmadan önceki ay doktor size doğum kontrom hapi verdi mi? hangisini verdi kaçıncı gün basladiniz?
@Sassenachen sen kullanmistin sanirim dimi?
evet ben kullandım. 21 gün kullandım. ilacı bırakınca yumurtaların aynı anda büyümesini sağlıyormuş. iyi birşey yani

Günaydın anneler ve anne adayları :) benim bugün 8. Günüm veeee hiç bir belirtim yooookkk çok üzülmeye başladım ben yani umutlanmak için tutunacak hicbi dalım yok :'(

Günaydın anneler ve anne adayları :) benim bugün 8. Günüm veeee hiç bir belirtim yooookkk çok üzülmeye başladım ben yani umutlanmak için tutunacak hicbi dalım yok :'(
Günaydın cnm. Daha önce düşük yaşadım. Hamile kaldığımı asla anlamadım adet olmaya yakın hissedilenlerle aynı bnce.

kızlar hayırlı bayramlar Allah nice güzel bayramlara kavuştursun. güzel büyük bir aile olmamız dileğiyle allah kurbanınınızı niyazınızı kabul etsin.

Kızlar 10. Günüm ve kocaman bi tek çizgi...
Canım, benim de 10. Gün tek çizgi çıktı. 12. Gün kanda değerim 25 çıktı. Sonra gerektiği kadar yükselmedi Malesef ve düşükle sonuçlandı. Ama yükselseydi şuan hamile olacaktım. Yani demek istediğim şu ki, tek çizgi moralini bozmasın sakın. 2 gün sonra kanda çıkma ihtimalin gayet yüksek. Üzülme hiç.

Ayy insallah cnim benim yaa biraz olsun umut oldu içime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…