canım öyle deme. bende senin gibi diyordum ikincide pozitifi aldım bebeğimin gelişimi durdu kürtaj oldum. o zaman ilk sorduğum soru negatifi duymakmı acı kaybetmekmi. kaybetmek çok acı. o yüzden dualarında rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip et diye dua et. bizler o kadar hassasızki ettiğimiz duaların farkında olmuyoruz. ah bir tutunsa daha isterim derdim. tutundu ve bitti. rabbim hakkında hayırlısını versin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Canim 2. Ye bnde baslamak istiyorum ama hazirmiyim bilmiyorm olumsuzu duymak cok acıtıyo..dr um sizden umutluydum dedi ona guveniyorum bakalm zaman nr gosterck
evet ben kullandım. 21 gün kullandım. ilacı bırakınca yumurtaların aynı anda büyümesini sağlıyormuş. iyi birşey yaniKizlar tüp bebek yaptirmadan önceki ay doktor size doğum kontrom hapi verdi mi? hangisini verdi kaçıncı gün basladiniz?
@Sassenachen sen kullanmistin sanirim dimi?
üzülmene gerek yok çünkü hiçbir belirti olmuyor.Günaydın anneler ve anne adayları :) benim bugün 8. Günüm veeee hiç bir belirtim yooookkk çok üzülmeye başladım benyani umutlanmak için tutunacak hicbi dalım yok :'(
Günaydın cnm. Daha önce düşük yaşadım. Hamile kaldığımı asla anlamadım adet olmaya yakın hissedilenlerle aynı bnce.Günaydın anneler ve anne adayları :) benim bugün 8. Günüm veeee hiç bir belirtim yooookkk çok üzülmeye başladım benyani umutlanmak için tutunacak hicbi dalım yok :'(
Gecmis olsun cnimGünaydın cnm. Daha önce düşük yaşadım. Hamile kaldığımı asla anlamadım adet olmaya yakın hissedilenlerle aynı bnce.
Ama onca kişi bissuru sey soyluyo bi bende yokmus gibi hissediyorum. Cunku adet belirtisi vs hicbisey yok yaüzülmene gerek yok çünkü hiçbir belirti olmuyor.
ben transferden 4 gün önce kullanmaya başladım. 4 gün kullandım ve bıraktım.Arkadaşlar prednol kullanan oldumu aranızda ve kaçıncı haftada bıraktınız
Canim ben kullandim 5 adet kullanip biraktirdi toplamadan sonraArkadaşlar prednol kullanan oldumu aranızda ve kaçıncı haftada bıraktınız
Canım, benim de 10. Gün tek çizgi çıktı. 12. Gün kanda değerim 25 çıktı. Sonra gerektiği kadar yükselmedi Malesef ve düşükle sonuçlandı. Ama yükselseydi şuan hamile olacaktım. Yani demek istediğim şu ki, tek çizgi moralini bozmasın sakın. 2 gün sonra kanda çıkma ihtimalin gayet yüksek. Üzülme hiç.Kızlar 10. Günüm ve kocaman bi tek çizgi...
Ayy insallah cnim benim yaa biraz olsun umut oldu içimeCanım, benim de 10. Gün tek çizgi çıktı. 12. Gün kanda değerim 25 çıktı. Sonra gerektiği kadar yükselmedi Malesef ve düşükle sonuçlandı. Ama yükselseydi şuan hamile olacaktım. Yani demek istediğim şu ki, tek çizgi moralini bozmasın sakın. 2 gün sonra kanda çıkma ihtimalin gayet yüksek. Üzülme hiç.
Evet cnim normalde bugün dü test günüm dün yaptirdim negatif çıktıBaktirdn mi kandaDenizatidenizyildizi
Allahım inşallah bir sonrakine nasip eder bizlere de. Ben ikinciye başlıyorum işte.Evet cnim normalde bugün dü test günüm dün yaptirdim negatif çıktı
Insallah kuzum rabbim son üzüntüleri yasatmis olsunAllahım inşallah bir sonrakine nasip eder bizlere de. Ben ikinciye başlıyorum işte.