Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Kızlar bu climara bant var ya ondan kullaniyorum. Normalde 3 günde bir degistiriliyo. Ama bugün yarısı çıktı yeni taksam sorun olur mu???
bende climara forte bant kullanıyorum, 48 saatte bir değiştiriyorum, ben denize girmiştim, bant açıldı, doktora sordum yenisini yapıştır demişti, bende öyle yaptım

Merhaba kizlar adet oldum bugun..
Dr a gittik cok uzuldu sonucuma deniycz tekrar bi sonraki adetinle gel dedi..
3.gun embriyosu 2 tane var..
Rabbim guc versin..
Sizce hemen denemeli miyim
Bende aynı şeyi düşünüyorum hemen başlamalımıyız yoksa biraz ara vermelimiyiZ ?! Doktorunuz ne önerdi , yani hemen yaptırınca şans artar gibi bir durum söz konusumuymuş mesela !!

Merhaba kizlar adet oldum bugun..
Dr a gittik cok uzuldu sonucuma deniycz tekrar bi sonraki adetinle gel dedi..
3.gun embriyosu 2 tane var..
Rabbim guc versin..
Sizce hemen denemeli miyim
canım eğer kendini hazır hissediyorsan başla. ben öyle yaptım. 1. negatif çıktı ara vermeden 1 adet bekleyip hemen 2. yaptırdım. onda pozitifi gördüm kaybettim. kürtaj oldum 2 ay geçmeden 3. başladım. ara verildiği zaman daha acı gelecek gibi geldi hep.

Arkadaslar kurtajdan sonra gecmek bilmeyen bi karın ve kasık acısı var yardım edin başına boyle bisey gelen var mi 1 ay oldu deliricem doktora da gittim net bisey soylemio

Arkadaslar kurtajdan sonra gecmek bilmeyen bi karın ve kasık acısı var yardım edin başına boyle bisey gelen var mi 1 ay oldu deliricem doktora da gittim net bisey soylemio
benimde ağrılarım oldu ama aşırı şiddetli değildi. sana ilaç vermedilermi. bana bir ilaç verdiler rahim kasılması için. kasıldıkça içinde kalan parçalar çıkacak demişti doktor ve o ağrı yapar demişti. allah yardımcın olsun.

Verdiler canim met... die bi ilac verdi kasilmasi icin antibiyotiklerimi de kullandim.icimde parca kalmadi beta hcg de sıfırlandı. Ama ağrıyor işte sagol.bacım

Geçmeyen ağrı iyi değil başka bir hastaneye başka bir doktora görün bence. Belki bir komplikasyon olmuştur. 1 ay uzun bir süre

Bende aynı şeyi düşünüyorum hemen başlamalımıyız yoksa biraz ara vermelimiyiZ ?! Doktorunuz ne önerdi , yani hemen yaptırınca şans artar gibi bir durum söz konusumuymuş mesela !!
Cnm adet oldum bende dr bi sonraki adetinle baslayalm dedi bi problem olsa onermezdi ..belki ilaclar tam da vucudu hazirlamisken daha iyi dr bu konuda bisey soylemedi eger diger adete kdr kesin karar verirsm basliycm..

Canim 2. Ye bnde baslamak istiyorum ama hazirmiyim bilmiyorm olumsuzu duymak cok acıtıyo..dr um sizden umutluydum dedi ona guveniyorum bakalm zaman nr gosterck

bugün de kontroleydim. ayın 19unda son kontrol ve 21 ya da 22 transfer olacakmış. inşallah herşey olumlu gider. dondurulmuş transferi ile ilgili bir sürü yazı okudum olumluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…