- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
Gebelikte daha uzun sürüyor canım. Ben ilk tedavimde yine olmuştum ertelendi tedavim bi hafta da geçmişti . Bu daha uzun sürdü. Ama toplanan yumurta sayısı ve kişiye göre değişir . İnşallah en kisa surede altlatirsn. Yemen içmeye dikkat etevet aynen nefes problemi yaşıyorum dün öleceğimi zannetim. ama bugün kenidme dikkat ettim daha iyyiim ama karnım çok fena. ne kadar sürede iner bu karın insan içine çıkamıyorum.
Rica ederim canım . Rabbim hayırlı pozitif sonuç nasip etsinÇok teşekkür ederim canm cevapların için . Umarım benim de tutar sabırsızlıkla bekliyorum pazartesiyi
canım sen tedavini devlette mi yaptin?Ne guzel soyledin. Ben opu icin beklerken kapida kadin vardi 3 cocugu vsr normal yoldan simdi tüp için ugrasiyo. Yaziktir gunahtir onca sıra bekleyen insana. Umutlara
Canim tedavin hayırlı sonuçlanr inşallah. Ben de histeeskopi olmuştum 3 ay önce. Daha önce iki transfer iki negatif. Ben kendi adıma histeeskopi nin etkili olduğunu düşünüyorumKızlar biliyorsunuz benim ilk tüp bebek tutmadı. 5 tane dondurulmuş embriyo var. Doktor bugün histeroskopi yapicam ve rahime çizik aticam tutunmasını destekliycem bir sonraki ay da ikinci transferi yapicam dedi. İşe yarar mı ki bu yöntem? Ekstra ücret çıkıyor doğal olarak.
bende bunu anlatmak isteiştim. ben kendi tüp bebek merkezimde sıra beklerken çocuklar hastanede koşturuyor. annelerini bekliyor. yazık öyle bir ortamda o çocuklar olmamalı. 4-5 yaşında çocuklar tam sevgi ilgi zamanıNe guzel soyledin. Ben opu icin beklerken kapida kadin vardi 3 cocugu vsr normal yoldan simdi tüp için ugrasiyo. Yaziktir gunahtir onca sıra bekleyen insana. Umutlara
bak ne güzel söylemişsin. ben bu tedavi sürecinde 20 milyara yakın harcadım. 1 tane bebeğim olsa o parayı kenara koyar çocuğumu en iyi yerlerde okuturdum. hakkında hayırlısı olsun. rabbim gönlüne göre versin. söylediklerimden alınma sakın sana söylemedim genel konuştum ben.canimmm benim zaten herkes burda kendi fikrini söylüyor doğal olarakta bu senin fikrin saygıda duyuyorum.bir bakıma çok haklisin çoook yıprandım bazen dusunuyor rum tedavi sürecine verdiğim parayı kızımın geleceği için biriktirsem olmaz mi diye düşünüyorum.aaaâaa yinede kendimi bebek fikrinden alikoyamiyorum.)))canim tek çocuk olayına gelince çevreden çevreye fark var.benim kızımın çoook kuzenleri var hepsi 2ila3kardesli benim mincirikta aralarında kendini yalnız hissediyor.bakalım eylül sonu yine tedavi maratonu beni bekliyor.insallah bu sefer yüzüm guler.canim sanki seninde kızın olacakmış gibi geliyor bana canim sunu da ssöylemeden geçemeyeceğim sen inşallah bebeğini dogur diğer dondurulmuslarini alirsin....
Özel olarak yaptiriyor canim.canım sen tedavini devlette mi yaptin?
zaten devlet çocuğu olanlara tup yapmıyor ki
Orda iki tane embriyom var onlar için dua ediyorum şuanda çözünürken bozulmasın diye. Artık oaradan da geçtim. Bir an önce adet olup şu süreçi atlatmak ve bebeklerime kavuşmak istiyorum. Bu şişlik ağrılar felan artık sanki yaşamımın doğal bir parçası gibi kabullendim. Bu yaşadıklarımızı asla yaşamayan farkında olmadan hamile kalıp gidip kıtır kıtır o bebekleri doğrattıran kadınları tutup dövüp suratlarına tüküresim var. Notmalde sakin bi insanım ama bu hafta artık deli gibi bişey oldum.Gebelikte daha uzun sürüyor canım. Ben ilk tedavimde yine olmuştum ertelendi tedavim bi hafta da geçmişti . Bu daha uzun sürdü. Ama toplanan yumurta sayısı ve kişiye göre değişir . İnşallah en kisa surede altlatirsn. Yemen içmeye dikkat et
Bu arada tekrardan transfer ücreti almalarına sasirdim doğrusu. Ben daha önce vermemiştim
bende gecen oni hayal ediyordum tüp bebekle ikizlerim olsa 1 tane de embriyom dondurulmus olsa sonra onu da transfer ettirsem ne güzel 3 sene de 3 cocuk olurrabbim isteyen herkese nasip etsin. benim bir tane bebeğim olsa büyük konuşmayım ama ikinci için hayatta tüp bebek yaptırmam. Eğer dondurulmuşum varsa onu transfer ederim ama sıfırdan başlamam. Tüp bebek süreci çok stresli. Öyle oluyorki eşlerimize bağırıyoruz. ilaçlar sinir stres yapıyor. hormonlar dengesiz yapıyor.bir anımız bir anımıza uymuyor. öyle oluyorki evin ortasında durup durupken ağladığımız oluyor. etrafımızdaki insanlar bu stresi fark ediyor. ben evdeki bebeğimi çocuğumu hayatta bu stres içine sokmam. mutlaka etkilenecektir. çünkü süreç tutunması ile bitmiyor. işte benim bebeğim tutundu günde abartısız 50 defa tuvalete gidip bakıyorum leke var mı kan varmı. huzursuzum kimseyi görmek istemiyorum. evdeki çocuğa yazık bence bu kadar stres. rabbim ona ömür versin sağlık versin der ve bırakırım. bazen bazı şeyleri zorlamamak lazım.
Cnm benimde sali gunu bende ayni moddayim adet agrilarim var..yapacak biseyimz yok..Kızlar pazartesi test günüm çok heyecanlıyım duygularım karmakarışık son günler daha mı Zor geçiyor sanki.!! Her Ağrım oluşunda (özellikle belimde ) yüreğim cız ediyorbir an tamamen umutsuz hissediyorum bir an olmuştur inşallah diyorum yani tam dengesizlik abidesiyim !!
belin ağrısıyorsa mutlu ol arkadaşım bebeğinin tutunduğunu gösteriyor. yahu ben hamileyim hala belim ağrıyor.Kızlar pazartesi test günüm çok heyecanlıyım duygularım karmakarışık son günler daha mı Zor geçiyor sanki.!! Her Ağrım oluşunda (özellikle belimde ) yüreğim cız ediyorbir an tamamen umutsuz hissediyorum bir an olmuştur inşallah diyorum yani tam dengesizlik abidesiyim !!
canım kasık ağrısı bel ağrısı bunları yaşıyorsan mutlu bebeğin tutunuyor. hamile kaldığında aynı ağrılar devam ediyor.Cnm benimde sali gunu bende ayni moddayim adet agrilarim var..yapacak biseyimz yok..
Olmazsada elimden bisey gelmiycek Rabbimin takdiri..
Guzel haberler vericz inşallah
En iyi seviye blast yani hic fragmantasypm yok ve duz sekilli demekmis. Yurtdisindaki makalede yaziyor.Kizlar BLAST GI ne demek? ekiprizimde 2 tane BLAST GI transfer edildi yaziyor ama GI ne demek bilemedim
çok sağol cnm :) sana bi ara ekiprizimin resmini de atayim bi bakalimEn iyi seviye blast yani hic fragmantasypm yok ve duz sekilli demekmis. Yurtdisindaki makalede yaziyor.