Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Canim. Haktan hayırlısı bak ben ohss olduğumu sonradan öğrendim 10 gün çok sıkıntı çektim şişti m iyice gece yatamadim iki kez serum takıldı. Sürekli kontrol tahlil çok şükür indi Karnım. Transferde sonra daha zor oluyor anlatması. Hayirlisi böyleymis öyle düşün. Hem zaten çözdürme ve transfer parası tekrardan vermiyorsun . Rabbim eşinle sevginizi saygınızi muhabbetinizi arttirsin
teşekkür ederim canım sağol. ama bizden istediler hem çözdürme hem transfer parası. ona zaten iyice sinir oldum.

Bol sıvı ayran soda tüketim kızlar. Ben 3 4 gün et haşlama yedim suyuyla beraber. Haşlama yumurta da iyi geliyor. Protein ağırlıklı beslenmenin çok faydası var. Ogunlerinizde az yiyin sık aralıklarla yiyin. Çok yiyince nefes aldirmaz şişkinlik
evet aynen nefes problemi yaşıyorum dün öleceğimi zannetim. ama bugün kenidme dikkat ettim daha iyyiim ama karnım çok fena. ne kadar sürede iner bu karın insan içine çıkamıyorum.

Arkadaşlar benim transferim ptesi oldu namaz kılmaya başlayabilirmiyim günleri nasıl geçiriyorsunuz ben 3 gündür çoğunlukla yatıyorum kan dolaşımı için ev yürüyüşü yapıyorum arada

Kızlar günaydın. Benim içimde kocaman bir boşluk var. 8 yumurtadan 1 i döllenmiş. Oda orta kalite. Cmt 10da transfer varmış ama yaşamaya bilirmiş. Boyle olup tutan vsr mi yada sizce tutma ihtimali var mi :'(
canım beni burda taniyanlar bilir.benmde20 yumurta toplandi 19dolledi geriye 5orta kalite embiriyo kaldi onlarda 5gune gidemediler anlayacagin transfer iptal oldu.insallah senin kisi iptal olmaz hamis olursun.....seni cok iyi anliyorum

canım beni burda taniyanlar bilir.benmde20 yumurta toplandi 19dolledi geriye 5orta kalite embiriyo kaldi onlarda 5gune gidemediler anlayacagin transfer iptal oldu.insallah senin kisi iptal olmaz hamis olursun.....seni cok iyi anliyorum
Iptal olmasa bile ki iptal olucak kesin. ben tutacagini hiic zannetmiyorum. Bidaha öyle gözümde büyüyor ki.

Iptal olmasa bile ki iptal olucak kesin. ben tutacagini hiic zannetmiyorum. Bidaha öyle gözümde büyüyor ki.
canim öyle soyleme inşallah tutar 5.gn embiriyo sumu?)))canım bende ilk tedaviye başlarken okadar hoşuma gidiyordu ki buraya duygularımı sevinçlerini yazmayi ama nedense içimde birşeyler kırıldı artik yazasim kalmadi daha dogrusu eski heyacan kalmadi eylül sonu gibi tekrar başlıyoruz inşallah bakalim içimde çok korku var.nasıl başlayacağım acaba inşallah hepimiz için herşey güzel olur

Kızlar biliyorsunuz benim ilk tüp bebek tutmadı. 5 tane dondurulmuş embriyo var. Doktor bugün histeroskopi yapicam ve rahime çizik aticam tutunmasını destekliycem bir sonraki ay da ikinci transferi yapicam dedi. İşe yarar mı ki bu yöntem? Ekstra ücret çıkıyor doğal olarak.

Kızlar biliyorsunuz benim ilk tüp bebek tutmadı. 5 tane dondurulmuş embriyo var. Doktor bugün histeroskopi yapicam ve rahime çizik aticam tutunmasını destekliycem bir sonraki ay da ikinci transferi yapicam dedi. İşe yarar mı ki bu yöntem? Ekstra ücret çıkıyor doğal olarak.
benim doktorum önermedi. onlar eskide kaldı. teknoloji ilerledi dedi. ama işe yaradığını söyleyenler var.

canim öyle soyleme inşallah tutar 5.gn embiriyo sumu?)))canım bende ilk tedaviye başlarken okadar hoşuma gidiyordu ki buraya duygularımı sevinçlerini yazmayi ama nedense içimde birşeyler kırıldı artik yazasim kalmadi daha dogrusu eski heyacan kalmadi eylül sonu gibi tekrar başlıyoruz inşallah bakalim içimde çok korku var.nasıl başlayacağım acaba inşallah hepimiz için herşey güzel olur
Insallah canim tutar merak etme. Benim 3. Gun ve orta kalite

rabbim isteyen herkese nasip etsin. benim bir tane bebeğim olsa büyük konuşmayım ama ikinci için hayatta tüp bebek yaptırmam. Eğer dondurulmuşum varsa onu transfer ederim ama sıfırdan başlamam. Tüp bebek süreci çok stresli. Öyle oluyorki eşlerimize bağırıyoruz. ilaçlar sinir stres yapıyor. hormonlar dengesiz yapıyor.bir anımız bir anımıza uymuyor. öyle oluyorki evin ortasında durup durupken ağladığımız oluyor. etrafımızdaki insanlar bu stresi fark ediyor. ben evdeki bebeğimi çocuğumu hayatta bu stres içine sokmam. mutlaka etkilenecektir. çünkü süreç tutunması ile bitmiyor. işte benim bebeğim tutundu günde abartısız 50 defa tuvalete gidip bakıyorum leke var mı kan varmı. huzursuzum kimseyi görmek istemiyorum. evdeki çocuğa yazık bence bu kadar stres. rabbim ona ömür versin sağlık versin der ve bırakırım. bazen bazı şeyleri zorlamamak lazım.

benim dondurulmuşlarım tutunmazsa ben de bir daha bu sürece girebilir miyim bilmiyorum. hele ki ohss olduğum için ve atlatması zor olduğu için şuan da ilaç kullandığım süreçten daha sıkıntılıyım. sana katılıyorum emly

benim dondurulmuşlarım tutunmazsa ben de bir daha bu sürece girebilir miyim bilmiyorum. hele ki ohss olduğum için ve atlatması zor olduğu için şuan da ilaç kullandığım süreçten daha sıkıntılıyım. sana katılıyorum emly
bende aynı şeyi söyleyerek sonkez denedim. 2 tane dondurulmuşum var. rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin başkada birşey istemem. aynı süreci bebeğime yaşatmam. varsın olsun kardeşi olmasın çok önemli değil.

yiğenim bende kaldığı zaman ne kadar saklasam kendime iğne yaparken 1-2 kez yakaladı. beni öyle görünce hışkıra hışkıra ağladı. yapma iğne diye. geçenlerde odamda çamaşırımı kontrol ederken girmiş fark etmedim bana döndü sen neden çamaşırına bakıyorsun dedi baktım huzursuz oldu. bu çocuk 5 yaşında ve benle yaşamadığı halde her gördüğünde bana bunları soruyor. iğne vurmuyorsun değilmi. vs.. birde sürekli senle yaşayan çocuğun olduğunu düşün.

@emiliy07 canim nekadar da güzel konustun ama keşke herşey dediğin gibi basit olsa gece gündüz neden herkesin kardeşi var neden benim olmuyor.gec nde bir tane kocaman bebek babası almıştı.bu benim kardeşim deyip duruyor.sonrada anne bu niye konuşmuyor niye yürümüyor daha neler neler bu tedavi sürecinde ben nekadar bu durumu hissetmemesini sagladiysamda yinede hissediyor.gerçekten tek çocuk olunca sanki heran ALLAH korusun ona bişey olacakmış gibi geliyor )))canim inşallah saglikla kucagina alirsin sonra nedemek istediğimi daha iyi anlarsın sevgiyle kal

@emiliy07 canim nekadar da güzel konustun ama keşke herşey dediğin gibi basit olsa gece gündüz neden herkesin kardeşi var neden benim olmuyor.gec nde bir tane kocaman bebek babası almıştı.bu benim kardeşim deyip duruyor.sonrada anne bu niye konuşmuyor niye yürümüyor daha neler neler bu tedavi sürecinde ben nekadar bu durumu hissetmemesini sagladiysamda yinede hissediyor.gerçekten tek çocuk olunca sanki heran ALLAH korusun ona bişey olacakmış gibi geliyor )))canim inşallah saglikla kucagina alirsin sonra nedemek istediğimi daha iyi anlarsın sevgiyle kal
Bu benim şahsi görüşüm. Kimseye bu konuda kınamam karışamam. Ama şimdinin çocukları çok akıllı. okula gitmeye başlayınca kardeş olayını unutuyorlar. benim yiğenimde tek. benim çoğu arkadaşımın 1 tane çocuğu var ve ikinciyi düşünmüyorlar. insan tabiki çocuğunun kardeşi olsun ister ama süreç çok zor. senin geçen tüp bebek denemem ne kadar ağırdı. girdiğin stres üzüntüyü çok iyi biliyorum. rabbim tekrar yaşatmasın. ama emin olki bunu bebeğinde biliyor. ve sana hissettirmiyor.

Bu benim şahsi görüşüm. Kimseye bu konuda kınamam karışamam. Ama şimdinin çocukları çok akıllı. okula gitmeye başlayınca kardeş olayını unutuyorlar. benim yiğenimde tek. benim çoğu arkadaşımın 1 tane çocuğu var ve ikinciyi düşünmüyorlar. insan tabiki çocuğunun kardeşi olsun ister ama süreç çok zor. senin geçen tüp bebek denemem ne kadar ağırdı. girdiğin stres üzüntüyü çok iyi biliyorum. rabbim tekrar yaşatmasın. ama emin olki bunu bebeğinde biliyor. ve sana hissettirmiyor.
canimmm benim zaten herkes burda kendi fikrini söylüyor doğal olarakta bu senin fikrin saygıda duyuyorum.bir bakıma çok haklisin çoook yıprandım bazen dusunuyor rum tedavi sürecine verdiğim parayı kızımın geleceği için biriktirsem olmaz mi diye düşünüyorum.aaaâaa yinede kendimi bebek fikrinden alikoyamiyorum.)))canim tek çocuk olayına gelince çevreden çevreye fark var.benim kızımın çoook kuzenleri var hepsi 2ila3kardesli benim mincirikta aralarında kendini yalnız hissediyor.bakalım eylül sonu yine tedavi maratonu beni bekliyor.insallah bu sefer yüzüm guler.canim sanki seninde kızın olacakmış gibi geliyor bana canim sunu da ssöylemeden geçemeyeceğim sen inşallah bebeğini dogur diğer dondurulmuslarini alirsin....

rabbim isteyen herkese nasip etsin. benim bir tane bebeğim olsa büyük konuşmayım ama ikinci için hayatta tüp bebek yaptırmam. Eğer dondurulmuşum varsa onu transfer ederim ama sıfırdan başlamam. Tüp bebek süreci çok stresli. Öyle oluyorki eşlerimize bağırıyoruz. ilaçlar sinir stres yapıyor. hormonlar dengesiz yapıyor.bir anımız bir anımıza uymuyor. öyle oluyorki evin ortasında durup durupken ağladığımız oluyor. etrafımızdaki insanlar bu stresi fark ediyor. ben evdeki bebeğimi çocuğumu hayatta bu stres içine sokmam. mutlaka etkilenecektir. çünkü süreç tutunması ile bitmiyor. işte benim bebeğim tutundu günde abartısız 50 defa tuvalete gidip bakıyorum leke var mı kan varmı. huzursuzum kimseyi görmek istemiyorum. evdeki çocuğa yazık bence bu kadar stres. rabbim ona ömür versin sağlık versin der ve bırakırım. bazen bazı şeyleri zorlamamak lazım.
Ne guzel soyledin. Ben opu icin beklerken kapida kadin vardi 3 cocugu vsr normal yoldan simdi tüp için ugrasiyo. Yaziktir gunahtir onca sıra bekleyen insana. Umutlara :KK43:

X