- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
3. Gun embryosuysa, igne etkisi olabilir. 5. Gun embryosuysa hamilesin. Eger sadece Opudan once vurulduysan igneyi.taze transfer ama 1defa çatlatma iğnesi kullandım opu'dan önce 15gün oldu tam. 5. 6. gün yaptğm erken gebelik testleri negatifti. 7.gün 3 farklı test yaptım hatta 4-5 hepsi pozitif. iğne mi etkiliyorki dedim
ben kürtaj olduktan 40 sonra adetim gelmiştiKizlar ben de bir garip haller var
bugün döngümün 20. günü. ateş takibi yapiyorum ateşim bi türlü eski haline düşemedi. normalde ovulasyon öncesi 36.1-36.2 filan olurdu simdi 36.5-36.6. akintim tıpkı ovulasyon sonrasi gibi hep krem seklinde normalde benim ovulasyon dönemi hep seffaf olurdum yumurtlama olmadi suana kadar hic belirtim olmadi. bu ay yumurtlama olmadan mi gecicek? adetim gecikir mi? isin komik yani dünden beri göğüslerim de aciyor. bu ateş niye düşmedi anlamadim
beni tanimayanlar icin yazayim gecen ay tüp bebekte kimyasal gebelik oldu kanamadan sonraki ilk ayim
orta kalite embriyosu tutan kisilere denk geldim cnm ben burda. insallah cumartesiye kadar yaşar. transfer olursa moralini yüksek tut çünkü inan sonrasi nasip. bak benim 1. kalite 2 embriyo transfer edildi %60 hamilesin dendi sonuc kimyasal gebelik...Kızlar günaydın. Benim içimde kocaman bir boşluk var. 8 yumurtadan 1 i döllenmiş. Oda orta kalite. Cmt 10da transfer varmış ama yaşamaya bilirmiş. Boyle olup tutan vsr mi yada sizce tutma ihtimali var mi :'(
benim kimyasal gebelik oldu ya benim de mi adet gecikir? hormonlar alt üst oldu sanirimben kürtaj olduktan 40 sonra adetim gelmişti
Kıyamam yaorta kalite embriyosu tutan kisilere denk geldim cnm ben burda. insallah cumartesiye kadar yaşar. transfer olursa moralini yüksek tut çünkü inan sonrasi nasip. bak benim 1. kalite 2 embriyo transfer edildi %60 hamilesin dendi sonuc kimyasal gebelik...
Üzülme canım inşallah tutunur sana. Benim de 13 yumurtadan geriye 2 tane kaldı. Allah yardımcınız olsun. İnşallah olacak senin için dua edeceğim. Bugünler bir sınav.Kızlar günaydın. Benim içimde kocaman bir boşluk var. 8 yumurtadan 1 i döllenmiş. Oda orta kalite. Cmt 10da transfer varmış ama yaşamaya bilirmiş. Boyle olup tutan vsr mi yada sizce tutma ihtimali var mi :'(
Canim hayirli olsun masallah kat kat artsin degerin80 çıktı kızlar değer
Umudunu kaybetme cnm Rabbim ol derse bi tane de olsa oluyo..transferdn sonra olumlu düşün.Kızlar günaydın. Benim içimde kocaman bir boşluk var. 8 yumurtadan 1 i döllenmiş. Oda orta kalite. Cmt 10da transfer varmış ama yaşamaya bilirmiş. Boyle olup tutan vsr mi yada sizce tutma ihtimali var mi :'(
Çop denilen embriyoların doktorların gerek yok diyipte transferibi isteyen ve pozitif gören birini tanıyorum umutsuzluğa kapılma canımKızlar günaydın. Benim içimde kocaman bir boşluk var. 8 yumurtadan 1 i döllenmiş. Oda orta kalite. Cmt 10da transfer varmış ama yaşamaya bilirmiş. Boyle olup tutan vsr mi yada sizce tutma ihtimali var mi :'(
Insallah canimmmÇop denilen embriyoların doktorların gerek yok diyipte transferibi isteyen ve pozitif gören birini tanıyorum umutsuzluğa kapılma canım
Elimde degil ama denicemUmudunu kaybetme cnm Rabbim ol derse bi tane de olsa oluyo..transferdn sonra olumlu düşün.
Insallah canimm. 1. Kalite olsa bi nebze mutlu olcam ama elimde degilÜzülme canım inşallah tutunur sana. Benim de 13 yumurtadan geriye 2 tane kaldı. Allah yardımcınız olsun. İnşallah olacak senin için dua edeceğim. Bugünler bir sınav.
Bel ağrısı normal Canim 5 6 . Günler çok agricultural belim. Hala ara ara devam ediyor. Yolksac kesenin dolu olduğunu gosteriyormusYolk sacı nedir canım? Bu arada bi şey sormak istiyorum geçen perşembe transferim oldu adet Ağrısı gibi bel ağrım var böyle bişey yaşadınız mı
Canim o arada kullanılan ilaçlar yumurtlamayi önlüyor. Estrofem doğum kontrol hapı. GibiKızlar ben bunalıma girmiş düşünürken bir şey kafama takıldı. Şimdi biz dondurulmuş embriyo transferi olduk ya o ay normal döllenmemiş yumurtayı atmamız gerekiyordu transfer olmasaydık yani adet olacaktık. Embriyo tutunduğu takdirde o yumurta ne olacak. Off ya çok karışık oldu galiba neyse siz anladınız onu :)
Ay maşallah gözün aydın canım benimki de böyleydi 8. Gün. İnşallah kan değerlerin artarak devam ederay bu test doğrumu sizce yaa şoklardayım 7.gün bugün
Canim. Haktan hayırlısı bak ben ohss olduğumu sonradan öğrendim 10 gün çok sıkıntı çektim şişti m iyice gece yatamadim iki kez serum takıldı. Sürekli kontrol tahlil çok şükür indi Karnım. Transferde sonra daha zor oluyor anlatması. Hayirlisi böyleymis öyle düşün. Hem zaten çözdürme ve transfer parası tekrardan vermiyorsun . Rabbim eşinle sevginizi saygınızi muhabbetinizi arttirsinSabah transfer e gittim. Doktora karnımın ağrıdığını ve şiş olduğunu söyledim. Ultrason ike karnımdan baktı. Bana yumurtalıklarımın su topladığını söyledi. Yani şu ohss denilen durum. Transfer iptal anlayacağınız iki adet 5. Gün embriyo donduruldu. Garip olan başka embriyo yok. 13 yumurtadan 5i işleme alınmış 3 tanesi ikinci güne ulaşmış 2 tanesi 5. Güne. Onları da dondurduk. Önümüzdeki ay adet ile tekrar tedaviye Sabah eşimle birbirimizi resmen yedik kavga ettik. Sinirli ve kötü durumdayım. Hastaneye de sinirliyim. Kendimi iğrençç hissediyorum. Karnımı görseniz 6 aylık hamile sanırsınız. 3 kg yumurta toplamadan beri şiştim. Oturup kalkamamaya acılara ağlamalara herşeye katlandığım gibi bir de evdeki hissiz kocayla kalp kırıklıklarıyla başa çıkmaya çalışıyorum. Önümüzdeki ay çözdürmeydi tekrar rahme çizik atmaydı transferdi bi dünya masrafla dibin de dibine gircez. Şuan beynime fil çöktü. Kalbime bin tane ok girdi sanki ne vardı büyüdüm sanki
Bol sıvı ayran soda tüketim kızlar. Ben 3 4 gün et haşlama yedim suyuyla beraber. Haşlama yumurta da iyi geliyor. Protein ağırlıklı beslenmenin çok faydası var. Ogunlerinizde az yiyin sık aralıklarla yiyin. Çok yiyince nefes aldirmaz şişkinlikBende de cok fazla var. Dun aksamdan beri kıvranıyorum. Bugun toplama oldu ama hala var. Ay insallah oyle bisey cikmaz ya olaya bak