Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Sabah transfer e gittim. Doktora karnımın ağrıdığını ve şiş olduğunu söyledim. Ultrason ike karnımdan baktı. Bana yumurtalıklarımın su topladığını söyledi. Yani şu ohss denilen durum. Transfer iptal anlayacağınız iki adet 5. Gün embriyo donduruldu. Garip olan başka embriyo yok. 13 yumurtadan 5i işleme alınmış 3 tanesi ikinci güne ulaşmış 2 tanesi 5. Güne. Onları da dondurduk. Önümüzdeki ay adet ile tekrar tedaviye Sabah eşimle birbirimizi resmen yedik kavga ettik. Sinirli ve kötü durumdayım. Hastaneye de sinirliyim. Kendimi iğrençç hissediyorum. Karnımı görseniz 6 aylık hamile sanırsınız. 3 kg yumurta toplamadan beri şiştim. Oturup kalkamamaya acılara ağlamalara herşeye katlandığım gibi bir de evdeki hissiz kocayla kalp kırıklıklarıyla başa çıkmaya çalışıyorum. Önümüzdeki ay çözdürmeydi tekrar rahme çizik atmaydı transferdi bi dünya masrafla dibin de dibine gircez. Şuan beynime fil çöktü. Kalbime bin tane ok girdi sanki ne vardı büyüdüm sanki
Sıkma o güzel canını. Vardir herseyde bi hayir. Isyan etme lutfeen. Yasicagin önününe gecilmiyo. Canim ohss oldugunu nasil ogreniyosun. Bende opu oldum agrim cok fazla. Ama hic oyle bisey demediler. Agrim cok fazla benim :KK43:

sağol canım inşallah ::KK43: tekrar para istiyorlar çünkü yetmiyor 1 senedir ver ver ver yetmedi. selam vermeye de para alacaklar yakında. zaten bu tedavi de başarılı olmazsa bir daha aynı merkeze gitmeyeceğim. 20 bin tl den fazla bizi masrafa soktular 1 yıldır. ilişkimiz bozuldu evde huzur kalmadı. hepsi benm yüzümden ben üsteledim. ameliyatlar aşılamalar takipler iğneler ilaçlar testler ve hala sizden ücret alıcaz demiyorlar mı !!!! wallahi hastaneyi artık görmek istemiyorum.
Cnm hayirlisi insallah tutar bebisinz unuttuur size hepsini sen uzme kendini de suclama hepsi annelik duygusunu yasamak istedgmzden bizim dogamizda var daha olmadan sefkatle yukluyuz olmamis bebeklermze..insallah guzel olacak.

Sıkma o güzel canını. Vardir herseyde bi hayir. Isyan etme lutfeen. Yasicagin önününe gecilmiyo. Canim ohss oldugunu nasil ogreniyosun. Bende opu oldum agrim cok fazla. Ama hic oyle bisey demediler. Agrim cok fazla benim :KK43:
Transfer e girmeden 5 dk önce öğrendim. O da benim kendi kendimi dinlemem ile oldu zaten. Karnım ilk günden itibaren ağrıdı hep şişti idrar yapmakta zorlandım. Nefes darlığı yaşadım ama hep geçecek gözüyle baktım. Transfer den önce son bi kez karnımı yokladım dokununca ağrıyordu. Doktora beni muayene etmesini söyledim o da teşhis koydu yltrasonla ztn. İlk günler sadece ağrı şeklindeydi şimdi hem ağrı hem şişlik.

Transfer e girmeden 5 dk önce öğrendim. O da benim kendi kendimi dinlemem ile oldu zaten. Karnım ilk günden itibaren ağrıdı hep şişti idrar yapmakta zorlandım. Nefes darlığı yaşadım ama hep geçecek gözüyle baktım. Transfer den önce son bi kez karnımı yokladım dokununca ağrıyordu. Doktora beni muayene etmesini söyledim o da teşhis koydu yltrasonla ztn. İlk günler sadece ağrı şeklindeydi şimdi hem ağrı hem şişlik.
Bende de cok fazla var. Dun aksamdan beri kıvranıyorum. Bugun toplama oldu ama hala var. Ay insallah oyle bisey cikmaz ya olaya bak

dondurulmuşlarda şans oranının daha fazla oldğunu söylüyor dr'lar belki de böylesi daha hayırlı olur senin için elmasli elmasli
Ay inşallah çünkü şuan o kadar berbat durumdayım ki o iki embriyo olmasa bunca hormon onca ilaç ve bu ağrılar beni ağır bir depresyona sokardı. Şuanda da depresif durumdayım ama sancı be bugün ki aksiliklerden geçer inşl. Söylediğin iyi geldi.

Doktoruna gidip kontrol ol. Gidene kdar da verdikleri ağrı kesici ile idare et. Senin transfer hemen mi ileri tarih mi?

canım daha iyi bence. benimde bir ay sonra oldu transferim. rahim dinleniyor hem. üzme kendini
evet senin dondurulmuşla hamile kaldığını biliyorum tabi ki üzülmek yerine bir hayır vardır demek gerekiyor. içimden doğrunun ne olduğunu bilsem de halim içler açısı ailem de durumu bilmediğinden yani aslında eşimle ben hariç kimse bilmiyor. bu sıkıntılı dönemi tek çekmek beni öldürüyor. inşallah önümüzdeki ay herşey yolunda gider. teşekkürler moral için.

kızlar günaydın. aklıma birşey takıldı. prgstan iğnesi sonucu etkiliyormu? bilen varmı acaba? çatlatma iğnesi betahcg içerdği için idrar testi sonucunu etkiliyor peki ya progestan iğnesi?
aranızda iğne kullanıp idrar testnde negatif sonuç alan varmı?

kızlar günaydın. aklıma birşey takıldı. prgstan iğnesi sonucu etkiliyormu? bilen varmı acaba? çatlatma iğnesi betahcg içerdği için idrar testi sonucunu etkiliyor peki ya progestan iğnesi?
aranızda iğne kullanıp idrar testnde negatif sonuç alan varmı?
Etkilemez. Catlatma ignesi haric hicbir sey etkilemez. Hamilesin. Taze transfer degilse, 5. Gun embryosuysa hamilesin.

Etkilemez. Catlatma ignesi haric hicbir sey etkilemez. Hamilesin. Taze transfer degilse, 5. Gun embryosuysa hamilesin.
taze transfer ama 1defa çatlatma iğnesi kullandım opu'dan önce 15gün oldu tam. 5. 6. gün yaptğm erken gebelik testleri negatifti. 7.gün 3 farklı test yaptım hatta 4-5 hepsi pozitif. iğne mi etkiliyorki dedim

taze transfer ama 1defa çatlatma iğnesi kullandım opu'dan önce 15gün oldu tam. 5. 6. gün yaptğm erken gebelik testleri negatifti. 7.gün 3 farklı test yaptım hatta 4-5 hepsi pozitif. iğne mi etkiliyorki dedim
erken gebelik testleri doğru sonuç vermiyor

X