Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

boşuna ağlayıp bebeği huzursuz etme. hepimizde bel ağrısı kasık ağrısı oldu. ben hamöileyim hala bel ve kasık ağrısı çekiyorum. bunlar normal. hatta ağrıların var diye sevinmelisin
İnşallah canım ya inşallah. Test yapmıcam diye kendime söz verdim ama böyle olunca bakıp şansımı denesem mi diyorum !!

Selam kızlar tedavi başladığından beri 3 günde bir kontrole gidiyorum 4 yumurtam var ama yavaş büyüyorlarmış. Doktorum merional dozunu arttırarak ignelere devam dedi bugün iğnelerimin 11.günü.yarın tekrar kontrolüm var artık dayanamıyorum her gün gonalf merional ve orgalutran olarak 3 tane göbekten iğne canımı çok acıtmaya başladı. en çok kaç gün devam eder bu iğneler?

Ne kadar çok yumurta toplanırsa o kadar ağrı artıyor sonuçta yumurta sayısı kadar iğne batırılıp tek tek çekiliyor yumurtaların. Benim ilk denememde 5 yumurta toplanmıştı bir gün ağrım oldu ama arkadaşımın 21 tane toplandı bi hafta ağrı çekti.. Allah sabır versin canım sonu güzel olsun inşallah çektiğimiz ağrılara değsin. .

Canım benim de 3.gün embriyosu hangimizin ki daha iyi bilemedim ben ama benim belim ağrıdıkça ağlayasım geliyor
Canim ben de bilemedim benim de hic agrim yok bende bu yuzden canimi sıkıyorum
Benimde 3.gun embriyosu 6.gun bugun.

daha erken canım. daha yapma. 3. gün 3 gün daha rahimde gelişim sağlayacak ondan sonra tutunucak. varsada çıkmaz teste boşuna canını sıkma.
Canim hic bi agri yok bende agri olup hamile olanlari gorunce kendim icin tedirgn oluyorm biliyorum stres iyi degil ama elimden bisey gelmiyo

bende de o kadar yokluyorum belimde tık ağrı yok göğüslerde de. gerçi biraz deli yatıyorum rahatıma düşkün olduğum için :)) tek bir belirti bile yaşamıyorum. inşallah doğrudur test ya. yarına kadar zaman geçmez şimdi

Sabah transfer e gittim. Doktora karnımın ağrıdığını ve şiş olduğunu söyledim. Ultrason ike karnımdan baktı. Bana yumurtalıklarımın su topladığını söyledi. Yani şu ohss denilen durum. Transfer iptal anlayacağınız iki adet 5. Gün embriyo donduruldu. Garip olan başka embriyo yok. 13 yumurtadan 5i işleme alınmış 3 tanesi ikinci güne ulaşmış 2 tanesi 5. Güne. Onları da dondurduk. Önümüzdeki ay adet ile tekrar tedaviye Sabah eşimle birbirimizi resmen yedik kavga ettik. Sinirli ve kötü durumdayım. Hastaneye de sinirliyim. Kendimi iğrençç hissediyorum. Karnımı görseniz 6 aylık hamile sanırsınız. 3 kg yumurta toplamadan beri şiştim. Oturup kalkamamaya acılara ağlamalara herşeye katlandığım gibi bir de evdeki hissiz kocayla kalp kırıklıklarıyla başa çıkmaya çalışıyorum. Önümüzdeki ay çözdürmeydi tekrar rahme çizik atmaydı transferdi bi dünya masrafla dibin de dibine gircez. Şuan beynime fil çöktü. Kalbime bin tane ok girdi sanki ne vardı büyüdüm sanki

Canim cok zor bi süreç cok haklısın canim ama hersey de var bi hayir kendini bu kdr uzme zaten bir suru ilac kullandn sinirlerin yiprandi Rabbim bu ay ertelletti daha guzel seyler yasayacksn..
Lütfen gonlunu ferah tut. Cozdurme icin yada diger seyler icin niye ekstra para veriyosunz zaten transfer olmasin tedavinin devami gibi gosterebilrler.Allah yardımcın olsun Ama dedigim gibi şer gibj gorunen bisey de hayir vardir..

sağol canım inşallah : tekrar para istiyorlar çünkü yetmiyor 1 senedir ver ver ver yetmedi. selam vermeye de para alacaklar yakında. zaten bu tedavi de başarılı olmazsa bir daha aynı merkeze gitmeyeceğim. 20 bin tl den fazla bizi masrafa soktular 1 yıldır. ilişkimiz bozuldu evde huzur kalmadı. hepsi benm yüzümden ben üsteledim. ameliyatlar aşılamalar takipler iğneler ilaçlar testler ve hala sizden ücret alıcaz demiyorlar mı !!!! wallahi hastaneyi artık görmek istemiyorum.

Canım geçmiş olsun. Can sıkıcı bir durum. Çok ağrın sızın da olduğu için şimdi çok sinirleniyorsun haklı olarak ama bir kaç güne sakinleşirsin eminim. Kısmet değilmiş, vakti gelmemiş, öyle düşün. Vakti belki gelecek ay. Geç olsun da hayırlısı olsun. Hiç embriyosu kalmayan arkadaşlar da var, bak çok şükür senin 2 tane kalmış, hem de 5. Gün. Sabretmekten başka çaremiz yok. Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…