hakkında hayırlısı olsun canımKizlar heycanliyim bugn opu olali 5.gunum dondurulckti 9 yum vardi bakalm ne oldu kaci dondurulck bugn karar verilck hemsire oyle dedi uyku bile uyuyamadm
Hadi inşallah hayırlısı olsunKizlar heycanliyim bugn opu olali 5.gunum dondurulckti 9 yum vardi bakalm ne oldu kaci dondurulck bugn karar verilck hemsire oyle dedi uyku bile uyuyamadm
merhaba canım. evet kese ve yolk sacı gördüm. pazartesi kalp atışına gidicem. sen ne yaptın.Mrb kızlar nasılsınızemily07 canım Nasıl gidiyo gördünmü keseyi ?
Yolk sacı nedir canım? Bu arada bi şey sormak istiyorum geçen perşembe transferim oldu adet Ağrısı gibi bel ağrım var böyle bişey yaşadınız mımerhaba canım. evet kese ve yolk sacı gördüm. pazartesi kalp atışına gidicem. sen ne yaptın.
bel ağrısı kasık ağrısı normal canım. bebeğin tutunuyor. hatta geçen haftaya kadar bende hala oluyordu. yolk sacının tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama sanırım bebeğin gelişimi için kan ponpalıyormuş.Yolk sacı nedir canım? Bu arada bi şey sormak istiyorum geçen perşembe transferim oldu adet Ağrısı gibi bel ağrım var böyle bişey yaşadınız mı
MasaAllah canim bizde pazartesi görmeye gidicez merakla onu bekliyorum hala emin olamiyorum ne garip sey :)merhaba canım. evet kese ve yolk sacı gördüm. pazartesi kalp atışına gidicem. sen ne yaptın.
hiç bir şey olmayacak vücudun onu gerekli şekilde eritecek. normalde de bazen bir bayan bir adet döneminde birden fazla yumurtlayabilir. bunların hepsi değil bir tanesi döllenebilir. ozaman vucud öteki yumurtaları nasıl yok ediyorsa onu da eder. hem Allah korusun ama bazen iki kese oluşuyor iki kalp atışı alınıyor ama zamanla bebeklerden biri kendi kendine yok olabiliyor. ozaman o ne oluyor? doktorlar o kendi kendine yok olacak diğeri devam edecek diyor. kafana takmana gerek yok bence.Kızlar ben bunalıma girmiş düşünürken bir şey kafama takıldı. Şimdi biz dondurulmuş embriyo transferi olduk ya o ay normal döllenmemiş yumurtayı atmamız gerekiyordu transfer olmasaydık yani adet olacaktık. Embriyo tutunduğu takdirde o yumurta ne olacak. Off ya çok karışık oldu galiba neyse siz anladınız onu :)
doktorun verdiği ilaçlarla onu engelliyorKızlar ben bunalıma girmiş düşünürken bir şey kafama takıldı. Şimdi biz dondurulmuş embriyo transferi olduk ya o ay normal döllenmemiş yumurtayı atmamız gerekiyordu transfer olmasaydık yani adet olacaktık. Embriyo tutunduğu takdirde o yumurta ne olacak. Off ya çok karışık oldu galiba neyse siz anladınız onu :)
Canim masallah gormussun keseyii ..bel ağrısı kasık ağrısı normal canım. bebeğin tutunuyor. hatta geçen haftaya kadar bende hala oluyordu. yolk sacının tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama sanırım bebeğin gelişimi için kan ponpalıyormuş.
Hayirlisiyla al bebislerini de gel canim Rabbim hayirlisiyla guzel haberler vermeyi nasip etsin..Sabah 8 de merkeze transfere gideceğim. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Allahın izniyle sorunsuz bir şekilde evladıma kavuşmaya gidiyorum. Allah kucağımızo boş bırakmasın. Amin
Canım benim de 3.gün embriyosu hangimizin ki daha iyi bilemedim benCanim masallah gormussun keseyii ..
BenimdeHoffe nin tam tersi sifir agri..
3.gun embriyosu ondan kaynaklimj cnm
Kuzucuklarini alda gel bakalim. Bende yarin 8de opu olcam. Insallah kaliteli ve cok yumurtam olurSabah 8 de merkeze transfere gideceğim. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Allahın izniyle sorunsuz bir şekilde evladıma kavuşmaya gidiyorum. Allah kucağımızo boş bırakmasın. Amin
boşuna ağlayıp bebeği huzursuz etme. hepimizde bel ağrısı kasık ağrısı oldu. ben hamöileyim hala bel ve kasık ağrısı çekiyorum. bunlar normal. hatta ağrıların var diye sevinmelisinCanım benim de 3.gün embriyosu hangimizin ki daha iyi bilemedim benama benim belim ağrıdıkça ağlayasım geliyor