Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Ben transferin 8. Günü yaptım ve negatif. 0.08 hem de. Olmadı yani listeye ekleyebilirsin koca bir negatif emily07
Canım keşke 10. Gün falan yapsaydın testini. Senin umudun yok ama Bence tekrarlamanda fayda var. Olmadıysa da hayırlısı böyleymiş, vakti gelmemiş demek ki diye düşün, üzme kendini. Sağlığımız yerinde olduğu sürece, tekrar tekrar nasip olana kadar deneyeceğiz. İnşallah diğer arkadaşlarımız gibi sen de Mutlu haberler vereceksin burda.

Kızlar selam. Kontrolden çıktım yumurta buyukluklerini resim olarak attim. Nasil sizce?? Carsamba 8 de opu var mikrochip yöntemiyle. 20:45 te catlatma ignesini vurcam. Heyecandan ölcem sanki :) tosun788 senin nasil gecti kuzu??

Eklentiler

• 20160829_113354.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar e2 güzel ama progesteron 1.16 nasıl?? Doktor beklemene gerek yok dedi sonucu göstermedim. Acill yardım lutfen

Eklentiler

• 20160829_141351.png
    134,8 KB · Görüntüleme: 40
transfer sonrası 5.günüm erken gebelik testi yaptım sonuç negatif 5günlük blast koymuşlardı ona güvenerekten çıkar diye düşündüm ama çok mutsuzuuuum ağlıcaaaaaam

saol canım 1600 küsür çıktı sen kese görmeye ayrı kal atışını duymaya ayrı mı gittin acaba? karar veremedim de ben
Yok Canm. Ben ohss olduğum için karindan sıvı durumuna bakıyorlar sık sık o arada tesadüfen gördük keseleri. Asıl kese günüm bu gündü. Iki kese var ama Birinin kalp atışı görüldü diğeri gozukmedi. Doktor küçük olduğu içn gozukmems olabilir daha erken dedi. Ya geç tutunmus geriden geliyor ya da durmuş da olabilir dedi haftaya tekrar bakacak. Ama keseye kalp atışına birer hafta arayla bakılıyor bildiğim kadariyla

Kızlar e2 güzel ama progesteron 1.16 nasıl?? Doktor beklemene gerek yok dedi sonucu göstermedim. Acill yardım lutfen
sonucun iyi canım

transfer sonrası 5.günüm erken gebelik testi yaptım sonuç negatif 5günlük blast koymuşlardı ona güvenerekten çıkar diye düşündüm ama çok mutsuzuuuum ağlıcaaaaaam
5. gün çok erken. bence strese girme bekle derim. erken gebelik testleri çoğu zaman doğru sonuç vermiyor.

öyle mi dersin emily07 kesinlikle bakmayı düşünmüyordum erkenden.eczaneden ilaç almam gerekiyordu gözüm testlere takıldı bir anda hataya düştüm işte. sadece ışıkta gözüken belli belirsiz çok silik bir çizgi var testte. gerçekten erken test mafediyormuş insanı. ölsekte günü beklemek gerekiyormuş arkadaşlar

eczanede 3-5 liralık ucuz testler net sonuç veriyor 2-3 gün sonra istersen tekrar onla yap derim. 5. gün çok erken. rabbim hakkında hayırlısını versin.

gayet iyi çarşambaya kadar biraz daha olgunlaşırlar. hakkıında hayırlısı olsun.

bugün embriyo gelişimi hakkında bilgi için aradılar. bugün 3.günümdü çarşamba sabah sekizde 5. günüm olacak ve transferim var. sanırım iyi gelişme bu. ama kaç tane olduğunu kaç tane dondurulacağını transfer günü kararlaştırırz dediler. ben de tamam dedim detaylı birşey sormadım. çok heyecanlıyım. ama işin zor kısımları bitti Allahın izni ile. okuduğum kadarıyla transfer diğer işlemlerin yanında muayene gibi kolay. bundan sonrası Allah'ın takdiri. herkeslere hayırlı haberler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…