Progestan yoğun bir iğne olduğu için ilaç kolay dağılmıyor ve ağrı yapıyor. Benim 3. Denemem. Yani baya iyi biliyorum acısını. Ama 5,6. Gün gibi alışıyorsun, çok ağrı hissetmiyorsun. Bir de her gün kolonyalı Pamuk'la hafifçe masaj yapmak Ağrı'yı azaltıyor. Tavsiye ederim. ( hemen iğneden sonra değil ama, bir kaç saat sonra ) Bir de hemşire sıcak su torbası koyarsan yumuşatır demişti ama Ağrı'sına alıştığım için onu denemedim. Allah kolaylık versin hepimize.Bugün olduğum iğne daha fena oldu. Sanki kalçalarımı dövmüşler gibi. Oturup kalkarken zorlanıyorum. Ama şikayet etmemeye çalışıyorum sonu güzel olsun inşallah. Çektiğimiz zorluklar fazla. Her aşama ayrı bir zor. Afedersiniz opudan sonra idrar yaparken ağlayacağım neredeyse. Pozitifi görene kadar hergün bunları çekmeye razıyım. Kimseye de nazlanamıyorum. Öyle kendi kendime dertleniyorum.
Evet canım ama transferden önce bir zararı olmaz diye düşünüyorum. Yine de emin olamıyor insan hiç bir şeye. En iyisi ufak hareketlerle kısa sureli masaj.Canım sıcak su da kasları gevşetir diye korktum koyamadim ben.
Evet yapan kişi çok önemli. Bir de benim iğne yaptırdığım hastanede yapmadan önce soğutucu sprey sıkıyorlar. Onunla çok daha kolay oluyor iğne. Yaptırdığınız yerlere sorun kızlar, sprey varsa kullansınlar. İstemeyince pek çıkarmıyorlar spreyi çünkü. Bilginize.iğne çok acıtıyorsa farklı kişilere yaptırarak deneyin bide. ben öyle yaptım şuan yaptrdığım kişi hiç hissettirmiyor bile. ama ilk yaptırdğım kişinin yaptğı yerler mosmor hala. ve yavaş yavaş ilacı itmeleri gerekiyormuş hızlı değilelmasli
Benim üçüncü Gün embriyo şu belki o yüzden henüz küçük çıkıyor. İnşallah kat kat artar canımsaol canım çok teşekkür ederim hepimizinkini inş. blastokist transferine göre 4 hafta 5 gün normal transfer tarihine göre 4 hafta 2 gün çıkıyor bende blastokist tarihini baz aldım 13 ağustosta transfer oldum bugün 2 hafta oldu bugün bir daha kan testi yaptırcam umarım yükselmiştir
Kaç yumurtan toplandı canım? Fazlaysa ağrı sızı oluyor bir kaç gün. Arada parol al. Zaten geçer 1,2 güne, sabret. Benim 6 yumurtam toplanmıştı, o yüzden hiç Ağrı'm olmadı.Opudan sonra ağrılarınız hemen geçti mi? Ben eziyet çekiyorum iki gündür. Karnım şiş idrarımı yaparken ağlayacağım neredeyse. İlaçlarımı düzenli kullanıyorum ama oturup kalkarken bile çok canım yanıyor. Hele gazım varsa öldüm bittim oluyorum. Hiç bi iş yapamaz oldum. Yani öldürmüyor ama süründürüyor.
Canım Opu dan sonra benimde çok şiddetli ağrılarım olmuştu seninde dediğin gibi tuvaletmi zor yapıyodum 19 yumurta toplanmıştı, senin de geçicek cnm çok ani hareket etmemeye bak :)Opudan sonra ağrılarınız hemen geçti mi? Ben eziyet çekiyorum iki gündür. Karnım şiş idrarımı yaparken ağlayacağım neredeyse. İlaçlarımı düzenli kullanıyorum ama oturup kalkarken bile çok canım yanıyor. Hele gazım varsa öldüm bittim oluyorum. Hiç bi iş yapamaz oldum. Yani öldürmüyor ama süründürüyor.
13 yumurta toplandı. Ama inanki mahvoldum. İğnelerin ağrısını bile düşünemez oldum. Hareket etmek istemiyorum. Wc gelince stres oluyorum inşallah geçer. Yarın arayıp transfer için gün verecekler yatın 3. Gün. Bu şekilde ben nasıl transfer olayım. İnşallah 5. Güne ulaşır da belki ozman kadr geçerKaç yumurtan toplandı canım? Fazlaysa ağrı sızı oluyor bir kaç gün. Arada parol al. Zaten geçer 1,2 güne, sabret. Benim 6 yumurtam toplanmıştı, o yüzden hiç Ağrı'm olmadı.
Insallah canim benim. Gecmisler olsun13 yumurta toplandı. Ama inanki mahvoldum. İğnelerin ağrısını bile düşünemez oldum. Hareket etmek istemiyorum. Wc gelince stres oluyorum inşallah geçer. Yarın arayıp transfer için gün verecekler yatın 3. Gün. Bu şekilde ben nasıl transfer olayım. İnşallah 5. Güne ulaşır da belki ozman kadr geçer
Teşekkürler cnm. Zaten ani hareketlerden kaçınmak en şyisi yoksa acı çekiyorumCanım Opu dan sonra benimde çok şiddetli ağrılarım olmuştu seninde dediğin gibi tuvaletmi zor yapıyodum 19 yumurta toplanmıştı, senin de geçicek cnm çok ani hareket etmemeye bak :)
27 | |
28 | |
Yarın transfer yapacak olsaydılar haber verirlerdi zaten. Senin 5. Gün transferin olur o yüzden. Zaten yumurta sayın da iyiymiş maşallah. Şansın yüksek, bunu düşünüp sabret canım:)13 yumurta toplandı. Ama inanki mahvoldum. İğnelerin ağrısını bile düşünemez oldum. Hareket etmek istemiyorum. Wc gelince stres oluyorum inşallah geçer. Yarın arayıp transfer için gün verecekler yatın 3. Gün. Bu şekilde ben nasıl transfer olayım. İnşallah 5. Güne ulaşır da belki ozman kadr geçer
Ay ne güzel söyledin inşallah cnm. Çok sağolYarın transfer yapacak olsaydılar haber verirlerdi zaten. Senin 5. Gün transferin olur o yüzden. Zaten yumurta sayın da iyiymiş maşallah. Şansın yüksek, bunu düşünüp sabret canım:)
canım üzülme hakkında hayırlısı olsun. inşallah bir sonrakinde bebeğini kucağına alırsın.Ben transferin 8. Günü yaptım ve negatif. 0.08 hem de. Olmadı yani listeye ekleyebilirsin koca bir negatifemily07
8. Gün erken değil mi? Bekle bir kaç gün yükselir belki. Ben aşılama olduğumda 11. Gün yaptım negatifti 13. Gün yaptım pozitifti gerçi düştü ama sonuçta zamanla artması olabiliyor. Değil mi?Ben transferin 8. Günü yaptım ve negatif. 0.08 hem de. Olmadı yani listeye ekleyebilirsin koca bir negatifemily07