Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Progestan yoğun bir iğne olduğu için ilaç kolay dağılmıyor ve ağrı yapıyor. Benim 3. Denemem. Yani baya iyi biliyorum acısını. Ama 5,6. Gün gibi alışıyorsun, çok ağrı hissetmiyorsun. Bir de her gün kolonyalı Pamuk'la hafifçe masaj yapmak Ağrı'yı azaltıyor. Tavsiye ederim. ( hemen iğneden sonra değil ama, bir kaç saat sonra ) Bir de hemşire sıcak su torbası koyarsan yumuşatır demişti ama Ağrı'sına alıştığım için onu denemedim. Allah kolaylık versin hepimize.

iğne çok acıtıyorsa farklı kişilere yaptırarak deneyin bide. ben öyle yaptım şuan yaptrdığım kişi hiç hissettirmiyor bile. ama ilk yaptırdğım kişinin yaptğı yerler mosmor hala. ve yavaş yavaş ilacı itmeleri gerekiyormuş hızlı değil elmasli

Evet yapan kişi çok önemli. Bir de benim iğne yaptırdığım hastanede yapmadan önce soğutucu sprey sıkıyorlar. Onunla çok daha kolay oluyor iğne. Yaptırdığınız yerlere sorun kızlar, sprey varsa kullansınlar. İstemeyince pek çıkarmıyorlar spreyi çünkü. Bilginize.

Benim üçüncü Gün embriyo şu belki o yüzden henüz küçük çıkıyor. İnşallah kat kat artar canım

Opudan sonra ağrılarınız hemen geçti mi? Ben eziyet çekiyorum iki gündür. Karnım şiş idrarımı yaparken ağlayacağım neredeyse. İlaçlarımı düzenli kullanıyorum ama oturup kalkarken bile çok canım yanıyor. Hele gazım varsa öldüm bittim oluyorum. Hiç bi iş yapamaz oldum. Yani öldürmüyor ama süründürüyor.

Kaç yumurtan toplandı canım? Fazlaysa ağrı sızı oluyor bir kaç gün. Arada parol al. Zaten geçer 1,2 güne, sabret. Benim 6 yumurtam toplanmıştı, o yüzden hiç Ağrı'm olmadı.

Canım Opu dan sonra benimde çok şiddetli ağrılarım olmuştu seninde dediğin gibi tuvaletmi zor yapıyodum 19 yumurta toplanmıştı, senin de geçicek cnm çok ani hareket etmemeye bak :)

Kızlar günaydın. Ben çok pozitiftim ama dün akşam sebepsiz çok ağladım. Böyle karalar bağladım sanki ilaçlardan olabilir mi

Kaç yumurtan toplandı canım? Fazlaysa ağrı sızı oluyor bir kaç gün. Arada parol al. Zaten geçer 1,2 güne, sabret. Benim 6 yumurtam toplanmıştı, o yüzden hiç Ağrı'm olmadı.
13 yumurta toplandı. Ama inanki mahvoldum. İğnelerin ağrısını bile düşünemez oldum. Hareket etmek istemiyorum. Wc gelince stres oluyorum inşallah geçer. Yarın arayıp transfer için gün verecekler yatın 3. Gün. Bu şekilde ben nasıl transfer olayım. İnşallah 5. Güne ulaşır da belki ozman kadr geçer

Insallah canim benim. Gecmisler olsun

Canım Opu dan sonra benimde çok şiddetli ağrılarım olmuştu seninde dediğin gibi tuvaletmi zor yapıyodum 19 yumurta toplanmıştı, senin de geçicek cnm çok ani hareket etmemeye bak :)
Teşekkürler cnm. Zaten ani hareketlerden kaçınmak en şyisi yoksa acı çekiyorum

27
28
[TD]KAÇ KİŞİYİZ [/TD] [TD]NİCKLERİMİZ[/TD] [TD]YAŞ[/TD] [TD]İNFERTİLİTE SEBEBİ[/TD] [TD]MERKEZ[/TD] [TD]DENEME SAYISI[/TD] [TD]SON DURUM[/TD] [TR][/TR] [TD]1[/TD] [TD]emily07[/TD] [TD]35[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Antalya IVF Tüp bebek merkezi[/TD] [TD]3[/TD] [TD] HAMİLE [/TD] [TR][/TR] [TD]2[/TD] [TD]Umudummm0809[/TD] [TD]24[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]Almanya[/TD] [TD]1[/TD] [TD] HAMiLE [/TD] [TR][/TR] [TD]3[/TD] [TD]Sassenachen[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Antalya IVF Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]2[/TD] [TD] HAMİLE [/TD] [TR][/TR] [TD]4[/TD] [TD]usagi62[/TD] [TD]30[/TD] [TD]çikolata kisti[/TD] [TD]Bahçeci Fulya[/TD] [TD]1[/TD] [TD] HAMiLE [/TD] [TR][/TR] [TD]5[/TD] [TD]ervanazim[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]Ankara Hrs hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Negatif [/TD] [TR][/TR] [TD]6[/TD] [TD]rosebaby[/TD] [TD]39 [/TD] [TD]Tüplerde sorun[/TD] [TD]Adana Başkent[/TD] [TD]3[/TD] [TD] HAMİLE [/TD] [TR][/TR] [TD]7[/TD] [TD]tasdan[/TD] [TD]30[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Bahçeci Fulya[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]8[/TD] [TD]EfendimGuzelim[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sperm sayısı az[/TD] [TD]Almanya novum[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Negatif [/TD] [TR][/TR] [TD]9[/TD] [TD]Umay_ilahe[/TD] [TD]31[/TD] [TD]Amh düşüklüğü[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Negatif [/TD] [TR][/TR] [TD]10[/TD] [TD]yelizz001[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD] Negatif [/TD] [TR][/TR] [TD]11[/TD] [TD]Hoffe[/TD] [TD]32[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]12[/TD] [TD]Tuanam21[/TD] [TD]28[/TD] [TD]erkek infertilitesi[/TD] [TD]Acıbadem Hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD] HAMiLE [/TD] [TR][/TR] [TD]13[/TD] [TD]irmik87[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]İzmir Medikalpark[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Kimsayal gebelik [/TD] [TR][/TR] [TD]14[/TD] [TD]nasaa0303[/TD] [TD]28[/TD] [TD]Tüp Tıkanıklığı[/TD] [TD]Acıbadem Eskişehir[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Test gününü bekliyor[/TD] [TR][/TR] [TD]15[/TD] [TD]papatyyaa123[/TD] [TD]27[/TD] [TD]Erkek infertilite[/TD] [TD]İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi[/TD] [TD]2[/TD] [TD]Transferi Bekliyor[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]16[/TD] [TD]Hayalci_almina[/TD] [TD]27[/TD] [TD]Çikolata kisti[/TD] [TD]İzmir özek Tınaztepe Hastanesi[/TD] [TD]1[/TD] [TD] Kimyasa gebelik [/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]17[/TD] [TD]evlatkokusu_[/TD] [TD]29[/TD] [TD]sebepsiz infertilite[/TD] [TD]Diyarbakır Bahçeci[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]18[/TD] [TD]bril[/TD] [TD]25[/TD] [TD]Sebepsiz infertilite[/TD] [TD] Medikalpark Bahçelievler [/TD] [TD]-- [/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]19[/TD] [TD]Hira_61[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]20[/TD] [TD]heidi1017[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]21[/TD] [TD]Seydaulu[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]--[/TD] [TD]Transfer bekliyor[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR] [TD]22[/TD] [TD]Benim bebixsxim[/TD] [TD]31[/TD] [TD]pko[/TD] [TD]İzmir Medikalpark[/TD] [TD]3[/TD] [TD] DÜŞÜK YAPTI [/TD] [TR][/TR] [TD]23[/TD] [TD]elmasli[/TD] [TD]31[/TD] [TD]Sebepsiz İnfertilite[/TD] [TD]Medicana Çamlıca[/TD] [TD]1[/TD] [TD]Tedavi aşamasında[/TD] [TR][/TR] [TD]24[/TD] [TD]yenibirdunya[/TD] [TD]30[/TD] [TD]Sebepsiz İnfertilite[/TD] [TD]Kışla Başkent[/TD] [TD]3[/TD] [TD] HAMİLE [/TD]
[TR][/TR][TR]

[TD]25[/TD]

[TD]kuzuma hasretim[/TD]

[TD]31[/TD]

[TD]pko[/TD]

[TD]Ankara Etlik Zübeyde Hanım kad. doğ.[/TD]

[TD]1[/TD]

[TD]Tedaviyi bekliyor [/TD]
[/TR]

[TD] 26 [/TD]
[TD] yumiti [/TD]
[TD] -- [/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD] HAMİLE [/TD]
[/TR]
[TD] Esrel [/TD] [TD] 27 [/TD] [TD] Amh Düşüklüğü [/TD] [TD] -- [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] Tedaviyi Bekliyor [/TD][TD][/td] [TD]
[TD] Nessslhn [/TD] [TD] 29 [/TD] [TD] Sebepsiz infertilite[/TD] [TD] Bahçeci umut [/TD] [TD] 3[/TD] [TD] Tedavi aşamasında [/TD] [/TD] [TR] [TR][/TR][TR][/tr] [TD] 29 [/TD]
[TD] Vegabund [/TD]
[TD] 35 [/TD] [TD] -- [/TD] [TD] Almanya [/TD] [TD] -- [/TD] [TD] HAMİLE [/TD] [/TD][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TR] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD] 30 [/TD]
[TD] Denizatidenizyildizi [/TD]
[TD] 24 [/TD] [TD] Erkek infertilite [/TD] [TD] Umuttepe Fakültesi [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] Tedavi aşamasında [/TD] [/TR] [TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr][TR][TR][/tr][/tr] [TR]
[TR] [/TR][/td] [/tr][/TR]
[TR][TR][TR][TD][/td][/tr][/tr][/tr]

Yarın transfer yapacak olsaydılar haber verirlerdi zaten. Senin 5. Gün transferin olur o yüzden. Zaten yumurta sayın da iyiymiş maşallah. Şansın yüksek, bunu düşünüp sabret canım:)

Ben transferin 8. Günü yaptım ve negatif. 0.08 hem de. Olmadı yani listeye ekleyebilirsin koca bir negatif emily07
8. Gün erken değil mi? Bekle bir kaç gün yükselir belki. Ben aşılama olduğumda 11. Gün yaptım negatifti 13. Gün yaptım pozitifti gerçi düştü ama sonuçta zamanla artması olabiliyor. Değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…