Kızlar slm tüp bebek öncesi kocalara ne yedirip içiriyorsunuz yada içirdiniz? Kür ilaç vitamin macun ...... ??
Kizlar kac gun perhizle ornek verdiniz? Opu icin. Benim gonal f yi 150 ye dusurdu
Canım sen fitilde kullAnıyormusun ben vagifem ve progestan kullanıyorm akşam sabah da crinone gibi bi jel kullanıyorm dün transfer oldu bugün sabah ki akıntım şiddetli ve koku varSağol cnm iyi bari:)
Örnek vereceği güne 10 gün kalaya kadar Havuç suyu içti yani.kaç bardak günde cnmCanim ben 15 20 gun havuc suyu icirdim ornek vericgi gunden 10 gun once fln icmedi.baskda bisi yapmadm.ama keçiboynuzu pekmezi fln icireblrsn cnm.
Canim 1 ay icirilio normalde o kdr içmedi 15 20 gun anca icmistr..Örnek vereceği güne 10 gün kalaya kadar Havuç suyu içti yani.kaç bardak günde cnm
Yok cnm fitil vermedi dr.sadeece crionne jel kullanıyorumCanım sen fitilde kullAnıyormusun ben vagifem ve progestan kullanıyorm akşam sabah da crinone gibi bi jel kullanıyorm dün transfer oldu bugün sabah ki akıntım şiddetli ve koku varsenin Nasıl durum ??
Ateş olursa mutlaka haber verin dediler enfeksiyon riskine karşın ama şimdi yık akıntım falan bakalım sabah ne olurYok cnm fitil vermedi dr.sadeece crionne jel kullanıyorum
Akintim jelden kaynakli koku fln da yok cnm..
Bi dr u ara sor normalmi diye.
Ben eşime birsey icirmedim. Öyle herseyi icirmeyin. Yan etkileri var. Mesela sigara icen biri havuc suyu icerse bağırsak kanserini tetikliyor. Internette araştırın bu dogru bilgi. Arkadasim yapman gerekeni doktorun söylüyor. Onun dediginin dışına cikma. Ben hiçbirşey yemedim içmedim esimde aynı sekilde ve hamileyim. Rabbim nasip edecek. Hakkında hayırlısı olsunÖrnek vereceği güne 10 gün kalaya kadar Havuç suyu içti yani.kaç bardak günde cnm
Yok herkese aynı. Canım. Can yakıyorBu iğne sabah yapılırken hiç acıtmamıştı ama şimdi uyuymuyor hateket ederken bile ağrıyor. Bunu ben hergün yaptırırsam yürüyemez hale gelirim. Pregostan mıydı neydi adı. Herkeste aynı mı bana alerji mi yaptı??
Sağol canım. Allah razi olsun. Evet yapıyorm gargara. Canım 4 ağustosta oldum ama benim takvimde yanlış sanırım ya dün doktora gittim 4+5 gunlukmus . Takvim önde gidiyor. Yine de yap sen. Ilk önce google dan tup brbrk embiryo transfer gunune göre tarihini hesapla. profilinden kişisel bilgilere gir asagida hamilelik takvimi var oraya muhtemel doğum tarihini aralarına / koyarak yaz en altta değişikliği kaydet de takvim oluşuyor. Hayırlı olsun canım bu arada. Rabbim tamamına erdirsin. Sen nezaman transfer oldungeçmiş olsun cnm dikkat et kendine limon tuzla gargara yap istersen
senin transferin ayın kaçında olmuştu? şu gebelik hafta hesaplamayı bir türlü beceremedim de
Polen bal karışımı yedi son zamanlarda. Daha önce sürekli keçiboynuzu kuru uyguluyordu esimKızlar slm tüp bebek öncesi kocalara ne yedirip içiriyorsunuz yada içirdiniz? Kür ilaç vitamin macun ...... ??
Cnm oneri anlaminda soylememistm sorunca bizde bunu yaptik diye soylemistimDenizinkokusu canım herkese havuç suyunu önerme. Önemli yan etkisi var. Sigara icen biri havuç suyu içtiği takdirde bağırsak kanserini tetikliyor. Bu internettede yazıyor önemli uyarı diyerek
saol canım çok teşekkür ederim hepimizinkini inş. blastokist transferine göre 4 hafta 5 gün normal transfer tarihine göre 4 hafta 2 gün çıkıyor bende blastokist tarihini baz aldım 13 ağustosta transfer oldum bugün 2 hafta oldu bugün bir daha kan testi yaptırcam umarım yükselmiştirSağol canım. Allah razi olsun. Evet yapıyorm gargara. Canım 4 ağustosta oldum ama benim takvimde yanlış sanırım ya dün doktora gittim 4+5 gunlukmus . Takvim önde gidiyor. Yine de yap sen. Ilk önce google dan tup brbrk embiryo transfer gunune göre tarihini hesapla. profilinden kişisel bilgilere gir asagida hamilelik takvimi var oraya muhtemel doğum tarihini aralarına / koyarak yaz en altta değişikliği kaydet de takvim oluşuyor. Hayırlı olsun canım bu arada. Rabbim tamamına erdirsin. Sen nezaman transfer oldun
ben yaklaşık 3 haftadır hergün yaptırıyorum bu iğneyi bende ağrı sızı olmuyor ama inanılmaz kaşınıyor çin işkencesi gibi doktoruma söyledim o da jele geç o zaman dedi ama ben korktum değiştiremedim hala iğneye devam ediyorum ama ne kadar devam edebilirim bilmiyorumBu iğne sabah yapılırken hiç acıtmamıştı ama şimdi uyuymuyor hateket ederken bile ağrıyor. Bunu ben hergün yaptırırsam yürüyemez hale gelirim. Pregostan mıydı neydi adı. Herkeste aynı mı bana alerji mi yaptı??