Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Bu sabah opu oldum çok şükür iyi geçti. 13 yumuş toplamışlar Çok şaşırdım 7 tane saymıştık. Belki geriden gelenlerdir. İnşallah içleri dolu kalitelilerdir. Öyle mutlu oldum ki şimdi aklım hep alacağım haberde. Herkese mutlu haberler diliyorum.

inşallah görürüz canım böyle sanki gerçekten hamile değilmişim gibi geliyor

Opu bir ay once oldu benim @Hayalci_almina
emily07 bu fazla bi ağrı sanki hep var ara ara değil. Bi de ne yerleşme kanaması oldu ne bir sey. Stres yapmiyim diyorum ama belirsizlik üzüyor
Aynı ağrılar bende oldu. Korkma belirti arama. Ben hamileyim hala belirti yok. Korkma sakin ol. Yaşadıkların normal

Sorun neydi? Bizde hareket problemi var. Kaynimdada vardi ayni sorun ilk denemede tek embriyo kondu ve ikiz bebek oldu :)) bende umutluyum oyuzden :)
bizde sorun bendeydi canım çikolata kistim var benim malesef onun için tedavi gördük
bana nedense erkek infertilitesinde tutunma olasılığı daha yüksek geliyor umarım sende ilk denemede bebeğini ya da bebişlerini kucağını alırsın bende iki tane transfer edilsin çok istemiştim ama doktor koymadı hayırlısı buymuş demekki

Oyle canim neylerse eyler rabbim guzel eyler

Slm kızlar nasilsimz bu ara pek giremiyorum bu grip hala bırakmadı beni. Öksürük geçmedi iyilesemedim bi türlü ya. Bu de bebisler uyku yapuyor çok. Sürekli uyku hali . Kendinize iyi bakin. Tedavide olanlara snc bekleyenlere bol şans diliyorum. Hayırlı sonuçlar inşallah

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine limon tuzla gargara yap istersen
senin transferin ayın kaçında olmuştu? şu gebelik hafta hesaplamayı bir türlü beceremedim de

Kızlar slm tüp bebek öncesi kocalara ne yedirip içiriyorsunuz yada içirdiniz? Kür ilaç vitamin macun ...... ??
Canim ben 15 20 gun havuc suyu icirdim ornek vericgi gunden 10 gun once fln icmedi.baskda bisi yapmadm.ama keçiboynuzu pekmezi fln icireblrsn cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…