Insallah guzeldir. Suan guzel dedi doktor ama bakalimcnm sayıya çok takılma önemli olan kaliteleri sana gerekli olan bir tane
inşallah görürüz canım böyle sanki gerçekten hamile değilmişim gibi geliyorEvet canım transfer günümüz aynı, ben son adet tarihime göre hesapladım bende bilmiyorum nasıl daha doğru olur diye ama bu sabah sonucu almaya gittiğimde sonucun kenarında +5 yazıyordu sanırım 5 haftalık demek tabi emin değilim keseye gelince beni obür hafta 1 eylülde çağırdı cnm inşallah görürüz
ne güzel cnm bak doktor da iyi demiş hiç kendini strese sokma boşuna ilk tedavin mi canım buInsallah guzeldir. Suan guzel dedi doktor ama bakalim
Aynı ağrılar bende oldu. Korkma belirti arama. Ben hamileyim hala belirti yok. Korkma sakin ol. Yaşadıkların normalOpu bir ay once oldu benim @Hayalci_almina
emily07 bu fazla bi ağrı sanki hep var ara ara değil. Bi de ne yerleşme kanaması oldu ne bir sey. Stres yapmiyim diyorum ama belirsizlik üzüyor
Evet tatlım ilk. Ve umarım tutar ve son olur. Senin?ne güzel cnm bak doktor da iyi demiş hiç kendini strese sokma boşuna ilk tedavin mi canım bu
Yani kacinci denemede hamile kaldınEvet tatlım ilk. Ve umarım tutar ve son olur. Senin?
benimde ilkti canımEvet tatlım ilk. Ve umarım tutar ve son olur. Senin?
Sorun neydi? Bizde hareket problemi var. Kaynimdada vardi ayni sorun ilk denemede tek embriyo kondu ve ikiz bebek oldu :)) bende umutluyum oyuzden :)benimde ilkti canım
bizde sorun bendeydi canım çikolata kistim var benim malesef onun için tedavi gördükSorun neydi? Bizde hareket problemi var. Kaynimdada vardi ayni sorun ilk denemede tek embriyo kondu ve ikiz bebek oldu :)) bende umutluyum oyuzden :)
Oyle canim neylerse eyler rabbim guzel eylerbizde sorun bendeydi canım çikolata kistim var benim malesef onun için tedavi gördük
bana nedense erkek infertilitesinde tutunma olasılığı daha yüksek geliyor umarım sende ilk denemede bebeğini ya da bebişlerini kucağını alırsın bende iki tane transfer edilsin çok istemiştim ama doktor koymadı hayırlısı buymuş demekki
Ayy insallah kuzum benim ya. Kalbim yerinden cikacak sankidozu düşürdüğüne göre demekki sayı iyi cnm eşim 3 gün perhizle vermişti.Denizatidenizyildizi
sakin ol tatlım herşey çok güzel olacakAyy insallah kuzum benim ya. Kalbim yerinden cikacak sanki
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine limon tuzla gargara yap istersenSlm kızlar nasilsimz bu ara pek giremiyorum bu grip hala bırakmadı beni. Öksürük geçmedi iyilesemedim bi türlü ya. Bu de bebisler uyku yapuyor çok. Sürekli uyku hali . Kendinize iyi bakin. Tedavide olanlara snc bekleyenlere bol şans diliyorum. Hayırlı sonuçlar inşallah
Canim ben 15 20 gun havuc suyu icirdim ornek vericgi gunden 10 gun once fln icmedi.baskda bisi yapmadm.ama keçiboynuzu pekmezi fln icireblrsn cnm.Kızlar slm tüp bebek öncesi kocalara ne yedirip içiriyorsunuz yada içirdiniz? Kür ilaç vitamin macun ...... ??
amin inş cümlemize ALLAHIM HAYIRLI SAĞLIKLI EVLATLAR NASİP EDER.Hayırlı olsun inşallah sadece rahat ol kendini kasma cnm bide sürekli yatma güzel haberler vermen dilegiyle