Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

herkese merhaba tekrar :)
bugün tekrar kontrol oldum 6 tane yumurtam oluşmuş :KK43: sayı az ama büyüyorlarmış en azından. birisi 21 mm biri 17 biri 16 13 12,5 12,5 büyüklükleri var. iğneye devam artı kolumdan da çatlatma önleyici iğne vurulmaya başladım. doktor pazartesi tekrar kontrole çağırdı yaklaşık olarak da çarşamba günü çatlatma .ğneni vurmuş oluruz dedi. ben doktora az sayıda folikül olduğunu ve endişelendiğimi söyledim o da rahat ol bizim için yeterli bir sayı dedi. ama inanın dünden beri hayal kırıklığımı üzerimden atamıyorum. bugün düne göre daha iyi sayuılırım doktor biraz olumlu konuştu büyüyorlar endişelenme dedi ama ne bileyim üfff :) hem korku hem endişe hem üzüntü hem umut ruhum darmadağın.

bugün tekrar kontrol oldum 6 tane yumurtam oluşmuş :KK43: sayı az ama büyüyorlarmış en azından. birisi 21 mm biri 17 biri 16 13 12,5 12,5 büyüklükleri var. iğneye devam artı kolumdan da çatlatma önleyici iğne vurulmaya başladım. doktor pazartesi tekrar kontrole çağırdı yaklaşık olarak da çarşamba günü çatlatma .ğneni vurmuş oluruz dedi. ben doktora az sayıda folikül olduğunu ve endişelendiğimi söyledim o da rahat ol bizim için yeterli bir sayı dedi. ama inanın dünden beri hayal kırıklığımı üzerimden atamıyorum. bugün düne göre daha iyi sayuılırım doktor biraz olumlu konuştu büyüyorlar endişelenme dedi ama ne bileyim üfff :) hem korku hem endişe hem üzüntü hem umut ruhum darmadağın.
Hic endiselenme canim sayi onemli degil kalitesi onemli ins en kalitelilerden olurlar Allah kolaylik versin gepimize cok zor isimiz her an endise

Canim sanirim ayni zmandaolucak toplama islemimiz benimde buyuk bugn 16 pazartesi cagrdi bakalmhayrlisi olsn hakkimzda

Kızlar iğneden ötürü kalcam çok fena ve ben dün transferden sonra gece yüzüstü yatmak zorunda kaldım. Bir şey olmuş mudur?

Kizlar kontrolden geldim jel verdi progesteron tahlili istedi eger 1.5 altinda olursa persembe transfer olckmiss.
Bu jeli nasil kullancm diye dusunuyorm

Kizlar kontrolden geldim jel verdi progesteron tahlili istedi eger 1.5 altinda olursa persembe transfer olckmiss.
Bu jeli nasil kullancm diye dusunuyorm
Ne zaman opu oldu canim brnmde bugn kontrolm vr 16tydi cumartesi eger 18 olmssa opu icin gun vercek sanirim heycanli ve merkliym kmse bu aralar yazmiyo bsiler buraya

Kizlar merhaba. Hamile olanlari tebrik ediyorum tedavide olanlara tez zamanda bebek diyorum :) bende bugun basladim ilaclara. Gonal f 225 doz cuma günü kontrole gitcem. Hayirlisi insallah. Ama fena ağrım var yeni adet olcakmis gibi. İlacın boyle bi etkisi var mi

Kızlarrr bugün transferden snra 10 günüm, kan testim 128 hamileyim Allah ın izniyle tecrübesi olanlar sizce değer iyimi 128 ? :)
Canimm hayirli ugurlu olsun bence iyi degerin tekrarlycksn zaten. .
Cok sukur gelmiş bebegin bence tadini cikar ve olumsuz düşünme..
Kacinci gun embriosuydu cnm..

X