- 9 Temmuz 2014
- 6.836
- 10.345
güzel haberlerini bekliyoruzKan verdim ve bekliyorum kızlar dua edin.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel haberlerini bekliyoruzKan verdim ve bekliyorum kızlar dua edin.....
canım değer 23 çıktı hemşire ilaçlara devam etsin iki gün sonra tekrar yapalım dedigüzel haberlerini bekliyoruz
tatlım bence medikalparkı raporlu deneyebilirsin gayet başarılılar zaten ordaki doktorların hepsi irenbeden ayrılma benim başarısızlığım tamamen şansızlık kromozon testlerim ve pıhtılaşma testlerim egede yapıldı ben egede çalıştığım için ordaki genetik hocaları ile konuştum hemen yaptılar ama normalde 5-6 ay sonraya sıra veriyorlarmış özelde yaptırmak istersen genart diye bir yerin adını almıştım doktordan istersen bir fiyat alrapor cikartik raporlu yaptirabilecegim 3 yer var bu üçü içerisinde gene en iyisi benim doktor gibi ya raporlu 3000 tl ye yaptircam ya da en iyi merkezde raporusuz 12000 tl ye... maddiyata önem veren biri değilim ama kredi borcumuz filan var ondan kafam karışıyor
ama dondurulmusun varsa eski yerinde dene tekrar opu olmaktansarapor cikartik raporlu yaptirabilecegim 3 yer var bu üçü içerisinde gene en iyisi benim doktor gibi ya raporlu 3000 tl ye yaptircam ya da en iyi merkezde raporusuz 12000 tl ye... maddiyata önem veren biri değilim ama kredi borcumuz filan var ondan kafam karışıyor
inşallah katlanacak canım stres yapma hakkında hayırlısı olsuncanım değer 23 çıktı hemşire ilaçlara devam etsin iki gün sonra tekrar yapalım dedi
ben özelde kişi başı 150tl yaptırdım. genetik testine eşimle beraber 300tl verdik 10günde çıktıtatlım bence medikalparkı raporlu deneyebilirsin gayet başarılılar zaten ordaki doktorların hepsi irenbeden ayrılma benim başarısızlığım tamamen şansızlık kromozon testlerim ve pıhtılaşma testlerim egede yapıldı ben egede çalıştığım için ordaki genetik hocaları ile konuştum hemen yaptılar ama normalde 5-6 ay sonraya sıra veriyorlarmış özelde yaptırmak istersen genart diye bir yerin adını almıştım doktordan istersen bir fiyat al
Benimde aynı cnm sadece göğüslerim şiş başka hiç birşey yokBenim ne kadar ağrım varsa hepsi gitti ya bi gögüsler hafif sis Umudummm0809 sen ne durumdasin canim
23 hamile demek işte hadi bakalım bir dahaki testinde artmış olsun sakın 23 diye az sanıp üzülme 5 çıkıp hamile olanlar var. şimdiden gözün aydın.canım değer 23 çıktı hemşire ilaçlara devam etsin iki gün sonra tekrar yapalım dedi
Teşekkür ederim canım hepimiz için hayırlı olan olur inşallah:)hakkında hayırlısı olsun canım
Yk canm sen ara doktoruna syle o ayarlar benim de haftasonuna geldi hemde randevular doluydu araya soktu beni kalmaz bdahaki aya yaniKizlar bende hala gelen giden yok ( persembe olursam haftasonuna geliyo 2. 3. Gun. Bi sonraki aya mi kalicak o sekilde
Insallah canim ama bnim ki fakulte oyuzden olcagini zannetmiyorumYk canm sen ara doktoruna syle o ayarlar benim de haftasonuna geldi hemde randevular doluydu araya soktu beni kalmaz bdahaki aya yani
Himmm doktor kendi numarasini vermedimi canm belki kendi muaynanesi vrdr oraya cagrrInsallah canim ama bnim ki fakulte oyuzden olcagini zannetmiyorum
Daha vermedi. Bi adet olayim ilaclarima basliyim herseyi sorcam nasipseHimmm doktor kendi numarasini vermedimi canm belki kendi muaynanesi vrdr oraya cagrr
Cnm inss herşey yolundadir güzel haberlerini bekliyoruzKizlar benim yarin yum. Takibm var dua edin ins yeteri buyukluge gelmistir yarn tedavideki 15 .gnum ins opu. Tarhi verr ck merk edyrm buyudulermi dye