- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
canim kaç çıkmış değerin?evet canım yükselmiş şükürler olsun.
876.05 çıktıcanim kaç çıkmış değerin?
canım sen hangi ildeydinKızlar tüp bebekten önce histereskopi kromozom analizi pihtilasma testleri hepsi yapıldı zaten bakilabilecek daha başka bir şey kalmadı ki kromozom testimde sadece hamile kalmakta sıkıntı çıkarmayacak ama ilk 3 ay düşük yapma olasılığının yüksek olduğunu belirten birşey cikti
ooo maşallah çok güzel çıkmış. tekrar yaptirmazlar artık deme.876.05 çıktı
yok istemediler değer güzel dedi doktor pazartesi günü kese görmeye gideceğim rabbim nasip ederseooo maşallah çok güzel çıkmış. tekrar yaptirmazlar artık deme.
sen ne yaptınooo maşallah çok güzel çıkmış. tekrar yaptirmazlar artık deme.
Yok eşim yazdırdı. Adetin 2. Gunu gidicem ilkini o lar vurucak ozaman anlatacaklarevet göbekten vurulacak hepsi. acıtmıyor korkma. doktor nasıl kullanacağını sana anlatmıştır zaten
korkarsan yapamazsan hastanede koldanda vurdurabilirsinYok eşim yazdırdı. Adetin 2. Gunu gidicem ilkini o lar vurucak ozaman anlatacaklar
Göbekte ödem oluyo yazmislardi zaten 60 kiloyum dahada almiyim madem :)korkarsan yapamazsan hastanede koldanda vurdurabilirsin
kilo almaya engel olamıyorsun malesef ben 55 kilodan 69 a çıktım. allahtan uzunum çok sırıtmadıGöbekte ödem oluyo yazmislardi zaten 60 kiloyum dahada almiyim madem :)
Valla ben kısayimda :) olsun hayirlisiyla bebegim olsunda hic onemli degilkilo almaya engel olamıyorsun malesef ben 55 kilodan 69 a çıktım. allahtan uzunum çok sırıtmadı
ben korktuğum için kendi kendime iğneleri vuramadım, her gün hastaneye gittim göbekten vuruldum bütün iğneleriGöbekte ödem oluyo yazmislardi zaten 60 kiloyum dahada almiyim madem :)
Bende hastanede vurulurum. Ayni saatte olmasimi lazimben korktuğum için kendi kendime iğneleri vuramadım, her gün hastaneye gittim göbekten vuruldum bütün iğneleri
ben hep aynı saatlerde vuruldum, çalıştığım için öğle yemek saatinde işyerindeki revirde haftasonları da aynı saatlerde hastanede vuruldumBende hastanede vurulurum. Ayni saatte olmasimi lazim
Ya ben gece 12 istiyorum vardiyali calisiyorum. Ama ilk igne hastanede vurulcak sabah nasil denk gelcek bakalim bj sorarim doktoraben hep aynı saatlerde vuruldum, çalıştığım için öğle yemek saatinde işyerindeki revirde haftasonları da aynı saatlerde hastanede vuruldum
cook güzel canim. madallahyok istemediler değer güzel dedi doktor pazartesi günü kese görmeye gideceğim rabbim nasip ederse
benimde dün 12 gündü 300 çıktı. tekrara gerek yok dedi. 29 ağustosta randevu verdi.sen ne yaptın
iğneleri bana doktor saat 18:00 -19.00 arası vurul dedilerYa ben gece 12 istiyorum vardiyali calisiyorum. Ama ilk igne hastanede vurulcak sabah nasil denk gelcek bakalim bj sorarim doktora
güzel hakkında hayırlısı olsun.benimde dün 12 gündü 300 çıktı. tekrara gerek yok dedi. 29 ağustosta randevu verdi.